- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
bende aynı şekilde salonumu değiştirmek istiyorum fakat hiç değişmiyor 2 şekle giriyor başkada değişmiyor ben oturma odası kullanmıyorum salonumuzu kullanıyoruz o nedenle çok sık değişikliğe ihtiyaç duyuyoruz :)) senin değişikliklerinde oldukça iyi bi süre idare edersin sıkıldığında yeni bi değişim daha
Evet canım. Özellikle oturma odamın çehresi değişti.
Bende mobilyaların yerleriyle oynayamıyorum malesef yerim çok kısıtlı çünkü.
Aklımda bikaç şey daha var, yaptığımda çok daha hoş olacak eminim :)
bence salona romantik dediğin o aksesuarları alma çünkü salonun oldukça modern çok alakasız duracaktır. bu hali oldukça güzel ve şık. o renkli objeler de çok yakışmış. çerçeve vs istiyorsan modern olmalısın salona. ama banyo olur dediğin gibi. pembe banyo takımı şık bir paspas takımı yine güllü falan yakışır yani.
bence salona romantik dediğin o aksesuarları alma çünkü salonun oldukça modern çok alakasız duracaktır. bu hali oldukça güzel ve şık. o renkli objeler de çok yakışmış. çerçeve vs istiyorsan modern olmalısın salona. ama banyo olur dediğin gibi. pembe banyo takımı şık bir paspas takımı yine güllü falan yakışır yani.
Uyarınız için teşekkürler. Bende emin olamamıştım açıkçası.
Ama farklı bişeyler uygulamak istiyorum evimde. İçine girildiği zaman sade ama dolu dolu görünsün, ferah bi ev olsun istiyorum. aslında bunun için 4-5 parça bişeye ihtiyacım var. Salonum ve oturma odam için. Boş 2 duvarım var birine düğün fotoğrafımı asmak istiyorum diğer duvarada şık bi tablo. İki kapının arasınada çoklu bi çerçeve.
Evet evim eski ama eşyalarımı bende çok beğeniyorum. Neden daha şık bi ev olmasın ki...
Önerilere de açığım.
Teşekkür ederim.
mesela hangi çerçeve daha çok yakışır evime. Ahşap çerçeve evet evime çok uygun ama tekdüzeleştirmez mi? Ben birazdaha hareket gelsin ama eğreltide kaçmasın istiyorum.
canım her seyin cok güzel koltuklar halılar vb her sey şık ben begenedim ama o berjerin arkasına koydugun dev gibi çiçeğimsi şeyi ben hiç begenmedim önceki yerini de begenmedim o sanki böyle balkona falan dekor yapılacak bi şey yazın balkon keyfi yaparken mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?