- 18 Aralık 2013
- 278
- 52
- 73
- 35
- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Geçen hafta mobilyalarımızı almaya çıktığımızda son dakikaya kadar bu yemek odası takımını alıyorduk fil dişiben ilk başta masadada vardı sehpada olan detay bişeye benzetemedim satış danışmanı atladı hemen fil dişi diye ben bu takımı çok beğendim fakat çok pahalıydı aynı sizin gibi bench istiyoduk bence eviniz harika bu arada resimlerden 2sinde dikkatimi çekti benim almak üzere olduğum sanırım L koltuk sizin evdede var onunda resmini çekebilirmisiniz oda rapsodi sanırım birde nasıl rahatmı kullanışlımı ?
Buarada eviniz tamda benim istediğim gibi gerçekten çok şık mobilyalar özellikle buarada o berjerin arkasındaki çiçeğe bayıllldımmmm bayılllldııımmmmmmm sakın kaldırma onu ordan
her şey çok güzel ... salon halınızın markasını öğrenebilirmiyim çok güzel ve sade..
Benim takımımın sehpası yoktu, başka bir takımın sehpasını ekledim ben.
Benimkinin adı fildişi değildi moon'du yanılmıyorsam firmaya göre değişiklik gösterebilir tabi. Ben bulunduğum ilde sadece 1 yerde rastlamıştım bu mobilyaya,ben aldıktan sonra üretimide kestiler zaten :) Nekadar fiyat biçtiler size merak ettim.
Köşe koltuğumu bende çok beğenerek aldım, eğer sadece oturma için kullanacaksanız çok memnunum, ama biz bazen üzerinde yatmak zorunda kalıyoruz dikişli ve bombeli olmasından dolayı pek rahat olmuyor. Ama onun dışında seviyorum koltuğumuda.
Yemek masası mobenzi mobilyada gördük beşevlerde :) Başkada bir yerde yok zaten yokkk fil dişi derken adam o şekilde o beyaz çıkıntıyı göstererk fil dişi diye açıklama yaptıevett moon diye geçiyor hatta aynı detay yemek masasındada var ama sanırım siz çıkartmışsının bence takın çok daha havalı birde o örtüleri kaldırın derim bu tarz modern takımlara ötüler fazla geliyor bence biz 1 üçlü koltuk 2 tekli yemek masası sandalye ve bench 7600 tl dedi sonra zaten yıldız mobilyadan aldık ama o mağazada apayrı bir hava vardı satış danışmanı sedat bey dahi çok kaliteydi ahşap ağırlıklı normalde ben mobilyada beyaz düşkünüyüm ama o mağazan çıktıktan sonra bana beyaz çok çiğ geldi buarada mobilyan hangi marka ? L koltuk canım eğer rapsodiyse yatak olanındanmı aldın bazalı olan yoksa pufla yatak olanınımı aldın
Yemek masası mobenzi mobilyada gördük beşevlerde :) Başkada bir yerde yok zaten yokkk fil dişi derken adam o şekilde o beyaz çıkıntıyı göstererk fil dişi diye açıklama yaptıevett moon diye geçiyor hatta aynı detay yemek masasındada var ama sanırım siz çıkartmışsının bence takın çok daha havalı birde o örtüleri kaldırın derim bu tarz modern takımlara ötüler fazla geliyor bence biz 1 üçlü koltuk 2 tekli yemek masası sandalye ve bench 7600 tl dedi sonra zaten yıldız mobilyadan aldık ama o mağazada apayrı bir hava vardı satış danışmanı sedat bey dahi çok kaliteydi ahşap ağırlıklı normalde ben mobilyada beyaz düşkünüyüm ama o mağazan çıktıktan sonra bana beyaz çok çiğ geldi buarada mobilyan hangi marka ? L koltuk canım eğer rapsodiyse yatak olanındanmı aldın bazalı olan yoksa pufla yatak olanınımı aldın
Eklenmemiş canım şuan ekledim
http://www.mobenzi.com.tr/#!/portfolio-view/cone-yemek-takimi-2 bu linktede bizim beğendiğimz var ahahah adam birde bahsederken yok hiç bir yerde bulamassınız diyoduu hihihihihibuuudaaa L koltuk Eki Görüntüle 946344 buda rapsodi biz puh istemedik bize 2.400 tl peşin olarak fiyat biçtiler siz ne kadara aldınız peki
Buarada kuzum şimdi gümüş mobilyadaki ürünlere baktımda hepsi ordakilerle aynı hele o cibindirikli yatak odası
Koltuk birebir aynı değil ama evet çok benziyo. 3000 di 2500 e aldık canım.
Hatta sitenin arka fonunda direkt benim takım var :)
EE süper içinde pufta var gidelim bakalım bari nakit fiyatımıydı buarada şu kınalığınıza yorum yaptım ben onada bi bakıverin sizde burdasınız nasılsa eğer olursa ben ona talibim
Yok canım taksitli fiyatıydı ama kaç taksit bilmiyorum. Onuda benim annem almıştıda
Bak derim gümüş mobilyada çok kaliteli bu yıl çok tarz mobilyalar getirmişti sadece vitrinden gördüğüm kadarıyla.
Dur bakıyorum. Sende bursada yaşıyorsun ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?