- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
Anlattıklarınız bana diğer konularınızı görünce inandırıcı gelmedi o konularda engelli kaynınızdan sizdee kaldığından hiç sözetmemişsiniz sürekli yeni evli olmanıza rağmen şikayet etmişsiniz. Kaynanamlar kaynımlar düğün için gelecekler yemek yapmayı bilmiyorum istemiyorum, yok işte yabancı ülkeden geldim ailemin yanına geldim ziyarete dönmek istemiyorum Türkiye'ye pişman oldum evlendiğime falan hep evli olmaktan yakınmışsınız. Kaynım evleniyor demişsiniz ama bu kaynından hiç konu açmamışsın. Sem daha kendini idare edemiyorsun yemek bilmiyorsun evliliği benimsemişsin sana o kaynını hiç emanet ederler mi.
bu engelli kayınla ilgili ikinci konusuAnlattıklarınız bana diğer konularınızı görünce inandırıcı gelmedi o konularda engelli kaynınızdan sizdee kaldığından hiç sözetmemişsiniz sürekli yeni evli olmanıza rağmen şikayet etmişsiniz. Kaynanamlar kaynımlar düğün için gelecekler yemek yapmayı bilmiyorum istemiyorum, yok işte yabancı ülkeden geldim ailemin yanına geldim ziyarete dönmek istemiyorum Türkiye'ye pişman oldum evlendiğime falan hep evli olmaktan yakınmışsınız. Kaynım evleniyor demişsiniz ama bu kaynından hiç konu açmamışsın. Sem daha kendini idare edemiyorsun yemek bilmiyorsun evliliği benimsemişsin sana o kaynını hiç emanet ederler mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?