- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Gercekten cok uzuldum eminim ayni seyleri bende yasayacagim
Allah yardımcımız olsun dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor şu an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten cok uzuldum eminim ayni seyleri bende yasayacagim
Hic bir mesaj iletim yok asla ne beni ne cocugu aradi biz yokmusuz gibi bende aramadim hayliyleKesin mesaj bombardımanına tutmuştur konu sahibini. Sen zaten gitmek istiyordun bahaneni de buldun. Kim bilir annesine neler saydırmıştır.
Yakında başlar kuyruğunu dik tutmaya çalışıyor. Çocuğun varsa önceliğin o olmalı, bu masumun rızkını kumara yatıran bir adam iyi bir baba olamaz. Bir de utanmadan sırıtıyor iğrenç ötesi.Hic bir mesaj iletim yok asla ne beni ne cocugu aradi biz yokmusuz gibi bende aramadim hayliyle
Hayırlı olsun. Bence doğru karar vermişsiniz. Ömür boyunca mutsuz olup evladınızı da etkileyeceğinize en güzeli olmuş. Keşke bunlar yaşanmasaydı daha farklı olsaydı ancak olması gerekiyormuş. Dik duruşunuzdan ötürü de ayrıca tebrik ederim.Konu guncellemesi: bu olaydan sonra bosanma avukatina gittim avukat bosanma kararimi kendisine soyledi sonra tutustu aileler devreye girdi derken barisildi sozler verildi...sonra aradan 4 ay gecti kusmeler tripler herseye alinmalar basladi bu sefer cocukla asla kusmedi ilgilendi ama benle sifir iletisim tabi ben bu sefer kimseye ailelere dahi haber vermeden kendime verdigim degerden oturu avukata gittim bosanmakta kesin kararli oldugumu belirtim anlasma protokolunu hazirladik beyfendi mahkeme gunu imzaladi ve anlasmali bosandik kisacasi insanlar asla degismiyor hele verilen sozler vazgecirdim nasilsa birdaha cesaret edemez kafasina girince sessiz iskence daha da artiyor keske boyle olmasaydi ama mutlu anne mutlu cocuk diyerek bu evliligi noktalamis bulundum
Resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Çocuğunuza bunu yapmasına müsade etmeyin hiç hakkı yok çünkü.Hanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Cok tesekkur ederim onunla evlilikte sevgililikte yumurta kabugu uzerinde yurumek gibiydi o yolu oglumda yurusun istemedimHayırlı olsun. Bence doğru karar vermişsiniz. Ömür boyunca mutsuz olup evladınızı da etkileyeceğinize en güzeli olmuş. Keşke bunlar yaşanmasaydı daha farklı olsaydı ancak olması gerekiyormuş. Dik duruşunuzdan ötürü de ayrıca tebrik ederim.
Bosandim canim konuyu ekim ayinda acmis avukata gitmistim sonra ikna ve soz uzerine bir kere daha denemostim huylu huyundan vazgecmedi benle hep kusmeye yok saymaya devam etti bu sefer cocukla kusmedi tabi ama bana yaptiklari da canima tak edince bosandimResmen psikolojik şiddet uyguluyor. Çocuğunuza bunu yapmasına müsade etmeyin hiç hakkı yok çünkü.
Çift terapisi denemenizi öneririm. Sizi anlaması bakış açısını değiştirmesi gerek bazen destek gerekiyor. İşler daha da kötüye gidip yüzyüze bakamayacak hale gelmeden denemenizi öneririm.Hanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Boşanmış konu sahibi. Güncelleme yapmış konusunda o mesajı 6-7 ay önce yazmış.Çift terapisi denemenizi öneririm. Sizi anlaması bakış açısını değiştirmesi gerek bazen destek gerekiyor. İşler daha da kötüye gidip yüzyüze bakamayacak hale gelmeden denemenizi öneririm.
Boşanmış konu sahibi. Güncelleme yapmış konusunda o mesajı 6-7 ay önce yazmış.
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hanimlar. Bosanmamak icin ikna edilmem ile bosanma asamasinda ki surecte aslinda icime sinmeyen bir seyler vardi bura da ki arkadaslarin tavsiyesi ile narsizim kavrami ile tanistim ve arastirdim arastirdikca tabi ben psikolog degilim ama narsist oldugunu anladim kabul ettim ne yapsam degismeyecekti aslinda bu narsizm suan cok konusulan ve her iliskide belkide karsi tarafa yukledigimiz bi anlam olarak dillere dolandi gibi gozukse de benim esim bir narsistti keske olmasaydi o zaman daha denemek icin ugrasabilirdim bu kavram ne yazik ki ici dolu dolu hayatimda ki tum sorunlara cuk diye oturan bir kavramdi ve ne yazik ki tek secenek ayrilmak ve sifir iletisim cocuk oldugu icin sınırlı iletisim.
Konu guncellemesi: bu olaydan sonra bosanma avukatina gittim avukat bosanma kararimi kendisine soyledi sonra tutustu aileler devreye girdi derken barisildi sozler verildi...sonra aradan 4 ay gecti kusmeler tripler herseye alinmalar basladi bu sefer cocukla asla kusmedi ilgilendi ama benle sifir iletisim tabi ben bu sefer kimseye ailelere dahi haber vermeden kendime verdigim degerden oturu avukata gittim bosanmakta kesin kararli oldugumu belirtim anlasma protokolunu hazirladik beyfendi mahkeme gunu imzaladi ve anlasmali bosandik kisacasi insanlar asla degismiyor hele verilen sozler vazgecirdim nasilsa birdaha cesaret edemez kafasina girince sessiz iskence daha da artiyor keske boyle olmasaydi ama mutlu anne mutlu cocuk diyerek bu evliligi noktalamis bulundum
Evet ogluyla gorusuyor istedigi zaman o konuda bir kisitlama getirmedim normalda ayda iki defa mahkeme karari benim nafaka talebim olmadi sadece cocuk icin istirak nafakasi istedim o da babaligini her ay hatirlasin diyeEski eşiniz, oğluyla görüşüp, size nafaka veriyor mu? Yoksa bu konuda da zorluk çıkardı mı?