Benle kusunce cocuklada konusmayan es

beyfendi(?!)nin psikolojik sorunları gün gibi ortada. ama bence kesinlikle boşanma davasından sonra bu durumun 10belkide 50katını düşünün. asla kabul etmeyecek sürekli uğraşacaktır. adımlarınızı iyice düşünüp adım atın yoksa böyle beyin ve şeref yoksunu erkekler ayrılıgı asla hazmedemez aşiri çirkefleşeceğine eminim

Memurum calismaya geri donmem gerekiyordu mecburdum yani ucretsiz izine cikamazdim ekonomi malum ve kendisi tabiki calismami istedi neredeyse evin tum masrafflari bende cunku
Evin tüm masrafı sizde, anneniz düzenini bozup yeni ev tutmuş dayamış döşemiş, çocuğa anneniz bakıyor, eminim torununa ufak tefek de alıyordur bir şeyler. Ee bu adam neci? Siz de hayır ben tam gününde kutlamak istiyorum diyebilirdiniz, kabul etmeyebilirdiniz ailesinde kutlamayı.

Bugün başka konuda vardı, eşim babasına kötü davranıyor azarlıyor diye. Çocukluk travmaları iyileşmiyor, çocuk anne veya babasından gördüğü kötülüğü unutamıyor atlatamıyor. Daha el kadar bebek diyeceksiniz ama eşiniz de bir günde düzelmeyecek. Çocuk okula çağına girecek ve evde kendisine küsen konuşmayan bir baba, hem de hiç bir suçu kabahati yokken. Benim ve eminim buradaki bütün annelerin kırmızı çizgisi çocukları. Onları dışardakilerden korumak zorunda olduğumuz kadar içerdekilerden de korumamız lazım.

Aileniz arkanızda, çocuğunuz emin ellerde, işiniz var. Bence de bu adamı çekmeyin bir ömür. Neye ne zaman küsecek, çocuğa da yansıtacak mı diyerek hep tedirgin mi olacaksınız?

Hanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Anne kayınanne olarak yazıyorum.Çok üzüldüm anneniz babanız adına.
Öncelikle bu kadar fedakar bir aileniz varken bu aileye bu kin bu saygısızlık affedilemez.Asla ailenize bunu reva görmeyin ve yaptırmayın.
Ben eşiniz gibisini de ilk defa gördüm.Ailen bakmıyor.Anne gelmiş ev tutmuş aynı evde de değilsiniz.Ne olursa olsun annede olsa zordur, ayrı evi olmuş onu rahatsız eden bir durum yok.Ne kadar düşünceli aileniz var ..
Memursunuz eve çok ciddi katkınız var .Eş denen kişiye bakın konuşmuyor (ortada da küslüğe sebep olacak ciddi bir durum da göremedim olsa da küslük nedir) çocukla ilgilenmiyor.Aklı sıra size ders verecek. Böyle oğlum olacak onu iyi benzetirdim.
Size önerim...
Mesaj atın hemen...
Ben evde küs ve oğlunu görmeyen bir eş istemiyorum.Bu küslüğe devam ettiğin sürece evde seni istemiyorum.Ben de annem de kalacağım oğlumla, biraz durumumuzu düşünmeye ihtiyacım var ... .
Fazla uzatmayın ve engelleyin.Ne yazarsa da görmeyin.Alın oğlunuzu gidin annenizde kalın.
Yarın benim için ailem için şunu der vb hiç bunları düşünmeyin.Merak etmeyin öyle verici aileniz ve sizin gibi memur eşi bulmuş bakın görün halini..demedi demeyin...

Eşiniz çok ama çok hatalı. Maddi açıdan ücretsiz izne çıkamayacağınızın farkında olup , işinizi kolaylaştıran annenize böyle davranması çok acı.
Anne şehir değiştirmiş, babanızı arkada bırakmış , üstüne ayrı evde bırakılmış. Sadece "Kızım iyi olsun " mantığı ile katlanıyordur anneniz. Çok üzücü.
Boşanmayı düşünmüyorsanız bence şartları zorlayıp ücretsiz izne ayrılın ya da bebeğe bakacak başka biri bulmaya çalışın. Ailesel problemleri çözemeyip bu şekilde hayata devam ederseniz , anneniz üzüntüden hasta olur.
Annem durumu biliyor ben soylediklerinizi annemede dedim oyle cok daha kotu olirum seni bu halde birakamam dedi

Anne kayınanne olarak yazıyorum.Çok üzüldüm anneniz babanız adına.
Öncelikle bu kadar fedakar bir aileniz varken bu aileye bu kin bu saygısızlık affedilemez.Asla ailenize bunu reva görmeyin ve yaptırmayın.
Ben eşiniz gibisini de ilk defa gördüm.Ailen bakmıyor.Anne gelmiş ev tutmuş aynı evde de değilsiniz.Ne olursa olsun annede olsa zordur, ayrı evi olmuş onu rahatsız eden bir durum yok.Ne kadar düşünceli aileniz var ..
Memursunuz eve çok ciddi katkınız var .Eş denen kişiye bakın konuşmuyor (ortada da küslüğe sebep olacak ciddi bir durum da göremedim olsa da küslük nedir) çocukla ilgilenmiyor.Aklı sıra size ders verecek. Böyle oğlum olacak onu iyi benzetirdim.
Size önerim...
Mesaj atın hemen...
Ben evde küs ve oğlunu görmeyen bir eş istemiyorum.Bu küslüğe devam ettiğin sürece evde seni istemiyorum.Ben de annem de kalacağım oğlumla, biraz durumumuzu düşünmeye ihtiyacım var ... .
Fazla uzatmayın ve engelleyin.Ne yazarsa da görmeyin.Alın oğlunuzu gidin annenizde kalın.
Yarın benim için ailem için şunu der vb hiç bunları düşünmeyin.Merak etmeyin öyle verici aileniz ve sizin gibi memur eşi bulmuş bakın görün halini..demedi demeyin...
Ne kadar guzel bir mesaj cok tesekkur ederim cok haklisiniz

annem düzenini bozup ev tuup ogluma bakıcak elin adamı böyle davranacak ne terbiyesiz kadir kıymet bilmez biriymiş. çocuguna da küsecek kadar olgunlaşmamış bir canlı üstelik. size sabırlar dilerim çözümü nedir bu durumun hiç bilemiyorum

Hanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Eşin narsist burada konuları oku. Aynı şeyleri yaşadığını göreceksin. Ne güzel ailen herşeyine destek olmuş. Allah razı olsun, başından eksik etmesin. Valla helal olsun annene. Ana gibi ana.. Kendi ezikliğini, aşağılık kompleksini bu şekilde tamamlamaya çalışıyor belli ki. Hiç etkilemesin bu davranışlar seni.
Çocukla konuşmamak nedir ya. Ruh hastası. İstersen bir çift terapisine gitmeyi teklif et. Çünkü eşinin iletişim problemi var belli ki. En son boşanmayı düşünürsün. Boşanmaktan da korkma. Dünyaya birkez geliyorsun. Çocuğunu da sana yaptığı gibi şimdiden manüple etmeye çalışıyor belli ki. Seni boşanırken çocuğunu almakla bile tehdit eder aha buraya yazıyorum. Zaten mahkeme ona vermez de tipler kuru sıkı tehditi sever.

Annenizden bu kadar nefret ediyorsa neden maddi manevi yardımlarını kabul ediyorsunuz ki?
Adam belli ki kompleksli. İyice eziliyordur hele maddi destek görünce.
Anne babanız da kendi düzenine baksın.
Çocuğa ya kendiniz bakın ya bakıcı ayarlayın.
Adamla boşanmayacaksanız daha fazla adamı gaza getirmeyin, boşu boşuna küfür, hakaret işitmeyin.

Esim istemedi kres almadi ben cok erken saate cikiyorum evden bakici da o satte gelmez tabiki tepkili kayinvalidem doguma bile 3 kez gelecem diye soyleyip gelmedi kesinlikle bakmaz ustune para ister baktim diye acikcasi cocugu perisan etmektense kendim uzulup perisan olamayi sectim aileme durumu anlattim zaten size boyle boyle tepkisi var doye sok oldular ama cocuk ve senin icin burdayiz onu takmiyoruz dediler
soruyu cevaplamamışsınız annenize çocuk baktırıp evin çoğu masrafını size ödetmeyi biliyor dimi eşiniz?
madem çok tepkili annenize çocuğa neden baktırıyor kendi anasına baktırsa ya :) yiyiyorsa
anneniz de bakmasaydı sizin maaşın çoğu bakıcıya gidecekti bunu da biliyor dimi eşiniz

çocuğa nasıl küsüyor yaa küçücük yavruya
sırf bu sebepten atarım onu evden.. ay çok sinirlendim:sinirli:

Hayir hayir ben isten cikinca pasta aldim annemle uflemek icin esim bizi alinca bi pasta daha alip kutlayacaktim ailecekte zaten oncesinde buyuk bir kutlama yapmistik onlarin ailesinde
keşke bunların hiçbirini yapmayıp büyük doğum gününe anneniz de gelseydi hepsi aradan çıksaydı
ama tabiki eşinizin şuan yaptıkları çok haksızca yapılan davranışlar

Ne bencil fena bir adam böyle pes!

soruyu cevaplamamışsınız annenize çocuk baktırıp evin çoğu masrafını size ödetmeyi biliyor dimi eşiniz?
madem çok tepkili annenize çocuğa neden baktırıyor kendi anasına baktırsa ya :) yiyiyorsa
anneniz de bakmasaydı sizin maaşın çoğu bakıcıya gidecekti bunu da biliyor dimi eşiniz

çocuğa nasıl küsüyor yaa küçücük yavruya
sırf bu sebepten atarım onu evden.. ay çok sinirlendim:sinirli:
Iste ben bunu hazmedemiyorum kendi annesi bakmaz bakarim der ama baktrmayacagimi bildigi icin der. Ben bunuda cok dusundum inadina cagirip baktirmayi ama emin olun yuz ustu birakir iki gum sonra isim var der gider yada para da ister diger torunlarina para ile bakti ustelik ne bakmak pesine bile dusmez Allaha emanet bakar yani cocugumu riske atmak istemedim acikcasi

Siz konuşun
Ben olanlardan son derece rahatsızım annem hem çocuğumuza bakıyor hem asık surat çekiyor. Çocuğu anneme bırakmaktan vazgeçtim bizim huzurumuz için diyin. İş yerinde bilmem kimin komşususun bebeği kreşe başlıyormuş bakıcısı boşa çıkıyormuş iyi bi kadın, ben görüştüm ayda 4500 TL ye bakacak deyin. Deyin ki aklı başına geldin beyefendinin. Bedavadan çocuk baktırıyor hem de bi pastayı olay etmiş

Bu ne beter bir adam. Pasta alıp fazladan kutlama yapmanız bir babanın neden hosuna gitmez. Biz yıl içerisinde ara ara pasta alır mum üfleriz cocuklara. Sadece doğum gunlerinde degil hep lyi ki dogduklarını söyleriz. Kim denk gelirse yanımızda. Bazen annemiz bazen arkadaşlarımız. Çocuğunuz kaç aylık? Bakıcıyı tavsiye etmem ama kreş düşünsün madem eşiniz, ücretini de kendisinin ödeyeceğini ve sizin karışamayacağınızı söyleyin. Bir baba bir anne çocuğuna öz veri ile bakan bir bir anneye bunu yapamaz. Asla müsade etmeyin bu saygısızlığa.

Eşiniz ailenizin sizle iyi olmasına ve size destek çıkmasına katlanamıyor sebebi ise ona muhtaç olmanızı istemesi, ayrıca bu adamla evli durmanız bile hata çocuğuna böyle yapan adam olmasa da olur..

Annenizden bu kadar nefret ediyorsa neden maddi manevi yardımlarını kabul ediyorsunuz ki?
Adam belli ki kompleksli. İyice eziliyordur hele maddi destek görünce.
Anne babanız da kendi düzenine baksın.
Çocuğa ya kendiniz bakın ya bakıcı ayarlayın.
Adamla boşanmayacaksanız daha fazla adamı gaza getirmeyin, boşu boşuna küfür, hakaret işitmeyin.
Bosanmak istiyorum acikcasi korkum yok o yonde bende bitmis durumdayim bu yaz cok kotu hastaliklar gecirdim ailem o halimi gordu hatta bu yuzden bile kustu esim neden ailem gelmis beni hastaneye goturmus diye inanabiliyormusunuz ailem ben gidin desem de bana yardim etmeyin desemde ki cok dedim ona degil ama ben ve torununa kiyamadiklarindan devam ediyorlar

Back
X