Benliğini kaybetmiş ben

Bayagı bagımlı yapınız var, bundan söz ediyosunuz ama icraat yok, o sizi kaybetmekten değil, sizin ona gösterdiğiniz köleliği kaybetmekten korkuyor. En iyi bildiğim adam tipi bu. Eğer devam ederseniz pisman olcagınıza o kadar eminim ki. Gencecik yasta benliğinizi kaybettiren enerji vampiriyle bi ömür nasıl gececek? Sizin posanız cıktıgında bi kenara atıp hayatına devam eder.

Ah çok güzel söylüyorsunuz güçlü bir şekilde konuşmayı kendimi ağlamadan tutmak o kadar zor ki ben her hemen belli eden biriyim ama bu dediklerinizi yapmam gerekiyor farkındayım

Evi de benim zorumla aldı çünkü aldığımız bütün maaş puf olup uçuyordu o zamanda düğünden kalan borçlarımız vardı ama çok fazla değildi onlara ödeme yapardık. Bende inat ettim ev aldık işte tapusunu henüz almadık ama benim üstüme yapılmasını isteyeceğim

Kafamda bir şeyleri tartıp düşünemiyorum artık nasıl yapacağım nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Üstelik evi aldım ama henüz taşınmadım. Bu yılın sonunda taşınabileceğim ancak. Evin tapusunuda henüz almadığımız için bir adım atamıyorum.

Ne benim ne onun üstüne kredi çekmedik birikmişimiz vardı. Sadece Kalan kısmını taksitli şekilde ödüyoruz
O zaman esiniz o borcu kapatsin ,sizin maasiniz dursun oradan harcayin ,birazda sen ode maas bende kalsin diyin adam evliligi idrak edememis

O zaman esiniz o borcu kapatsin ,sizin maasiniz dursun oradan harcayin ,birazda sen ode maas bende kalsin diyin adam evliligi idrak edememis
Etseydi zaten bu duruma gelmezdim en büyük sorunumuzdan biri bu evliliği anlayamadı işin kötü tarafı artık bende anlayamıyorum. Başkalarına baktığımda benim yaşadığım ne diye sorguluyorum.

üzüldüm erkekler gerçekten azıcık kadınlar kadar kıymet bilse ne güzel yaşanıp gidilicekte hep sorun odaklılar konuya ne desem bilemedim sevgiyi hissedemedikten ruhu doyurmadıktan sonra neye yarar kalanlar

O zaman çocuk esirgemede yaşayan binlerce çocuğun böyle olması gerekirdi. Bununla alakası yok. En kısa zamanda psikiyatristten randevu alın. Adamı çözmek sadece ona karşı kendinizi korumak için olmalı, şu anki durumuna ne sebep oldu, travmaları değil şu anki davranışlarına karşı kendinizi nasıl savunabilirsiniz bunu öğrenmeniz gerek. yenidendogus123 yorumu gayet yerinde bir tespit. Vakit kaybetmeyin, adamın manipülasyonlarına kanmayın, acımayın, o sizin çocuğunuz değil, çocuğunuza iyi bir ortam vermelisiniz.

Su hayatta sevmeyen insanın sevmedıgını kabullenmek yerine anası babası sevgi gostermemıs anası babası yokmus, sevgı gormemıs bahanesiyle savunanları sevmiyorum.

Anasız babasız büyüyen, yurtlarda buyuyen uvey ana baba elınde psikolojisi mahvolan nice cocuk buyudu, ınsan oldu. Aile kurdu sevgi dolu devam etti ediyor hayatına.

Kocan seni sevmiyor, annesi babası onu cok sevse de aynı davranacaktı sana cunku sneı sevmiyor.

Bırakın bu sevgi gormemıs ondan boyle cumlelerını.

Haklısınız ama bir kadının sevilmediğini kabullenmeside kolay değil.

bahaneler üretmek işin kolay tarafı tabi ki kendini bir şeylere inandırıp devam ettim şimdiye kadar ama artık yapamıyorum ve beni sevmediği gerçeği ile her gün yüzleşiyorum.

Haklısınız ama bir kadının sevilmediğini kabullenmeside kolay değil.
Gercekten mı?
Niye kabullenınce ne olacak sanıyorsunuz dunya duracak oksıjen bitecek falan mı? Su saygısızlıga sevgisizlige goz yummaz asıl kadın gururu incinir.
Ben kabullendim konu sahıbı, Bosanmamın tek sebebi sevilmiyor oluşumu. Sevilmemek beni ezik yapmadı mesela.
Dayak yok aldatma yok rahat batıyor sana diyen kim varsa etrafımda akraba arkadas onları da sildim.
Tertemiz mutlu bir hayatım var. Yalnızım ama gururumla devam ediyorum yoluma.
Ölmedim?

8 yıl böyle biriyle evli kaldım. Ev araba alırken borclari ödemeye yardim edecek, evi çekip çevirecek bir de cinsellik yaşayacak birine ihtiyacı vardı. O kadar. Siz de bunun farkındasınız evliliğinizle ilgili.
Ben de bu sorgulamalara başladıktan sonra burda konu açmıştım mutsuzluğumla ilgili. Birisi çok güzel bir soru sormuştu: Şu anda nerde ne yapıyor olmak isterdin? Offf bir baktım kendim için hiçbir şey yapmamışım yıllardır. Aman sorun çıkmasın diye bir köşeye çekilmişim.
Çocuk yok. Kısa sürede boşandım. 10 yıl genclestim. Geceleri mutlu uyuyorum, sabanları kalkınca içim umut dolu. Maddi olarak çok kaybim oldu ama Allaha havale ettim.
Kendinde yeni bir hayat kurabilecek isteği görebiliyor musun? Gerçekten mutlu olmak istiyor musun? Simdi nerde ne yapıyor olmak isterdin? Bu soruları kendine sor. Biraz da zaman ver kendine.

Sonuna kadar katılıyorum. Sonradan jeton düştü bende de, bosandigim kişi büyük ihtimalle narsistti. Çünkü ilişkide benim lehime hicbir şey iyileşmedi yıllargeçtikçe onun konforu arttı benim mutsuzluğum.

Strateji yapıyor üzgünüm. Bana da ben sensiz yaşayamam derdi. Doğru. Evin borcunu bensiz ödeyemezdi

Eşiniz değişmeyecek herseyden önce bunu kabullenin. Sadece eşiniz değil, bu karakter yapısına sahip hiçkimse değişmez emin olun. Gelecekte yaşayacaklarinizi, daha önce yasadiklariniz üzerinden öngörebilirsiniz. Eşinizi ve evliliğinizi sorgulamayi bırakıp kendinize odaklanın. Onu değiştiremeyeceginize göre, kendinizi gelistirin. Terapi alın. Maddi açıdan zor ise; kitaplar ve kisisel gelisim videolar ile kendinize doğru bir yolculuğa çıkin. Niçin bu adama katlandiginizi, ayrılma kararı vermenize engel olan korkulari, duygularınızı, zaaflarınızı tespit edin ve bunların üzerinde calisin. Şuanki psikolojinizden kurtulup, kaybetmeye başladığıniz benliğinizi bulduğunuzda zaten ne yapmanız gerektiği ile ilgili en doğru karari verebiliyor olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…