• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi a normalim yoksa esimle iliskim mi? Kizlar beni bana birakmayin..lutfen yardim

gurbetteyimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
2yila yakin uyeyim ama yeni kesfediyorum kk'nu.Onedenle yanlis bisey yazarsam kusuruma bakmayin kizlar
. Mustehcen bi konu. Utanarakta olsa anlatmaya calisicam.
7 yillik evliyim. 4 senedir esimle 2,3 haftada,ayda yada iki ayda bir bereraber oluyoruz. Oda benim zorumla.
Once konusmaya calisiyodum oda bana "Yorgunum ,halsizim"gibi cumlelerle bahane uretiyodu.
Ama yorgun olan adam her firsatta,tatilken yada calisirken bile saatlerce nette oyun oynayip,film izleye biliyo
Yada baskalarinin eften puften islerine kosturuyor.o zaman ne halsizlik ne yorgunluk 24 saat uykusuz bile kalabiliyo.
Belki beni artik cekici bulmuyodur ,farklilik ariyodur diye.......................
Yapabilecegim herseyi denedim. Gecelikler vs...beni cogunluk la redtdetti. Birde ustune sen az... Sin gibi cumleler kullaniyordu.
Ne kadar inciltici bi durum.Her seferin de kalbim paramparca oluyodu.
Son 1 senedir bende ustelememeye calistim cunku reddedilmeye artik dayana miyorum.
Allah hic bir kadina bunu gostermesin ...
Baktim evliligimiz bu durumda dahada kotuye gidiyo. Yine ben caba sarfetmeye basladim.
Degisen bisey yok aslinda. Kalbimin kirilmasindan baska..........
Ben cabaladikca Esim bana "hep aklin fikrin o konuda "diyo. Ben 29 kocam 34 yasinda.
Simdi kizlar soruyorum ben mi anormalim. Yoksa bu durummu.
Lutfen ozellikle evli bayanlar sizden bi fikir,bi cozum bekliyorum.bana yardim edin........

2yila yakin uyeyim ama yeni kesfediyorum kk'nu.Onedenle yanlis bisey yazarsam kusuruma bakmayin kizlar
. Mustehcen bi konu. Utanarakta olsa anlatmaya calisicam.
7 yillik evliyim. 4 senedir esimle 2,3 haftada,ayda yada iki ayda bir bereraber oluyoruz. Oda benim zorumla.
Once konusmaya calisiyodum oda bana "Yorgunum ,halsizim"gibi cumlelerle bahane uretiyodu.
Ama yorgun olan adam her firsatta,tatilken yada calisirken bile saatlerce nette oyun oynayip,film izleye biliyo
Yada baskalarinin eften puften islerine kosturuyor.o zaman ne halsizlik ne yorgunluk 24 saat uykusuz bile kalabiliyo.
Belki beni artik cekici bulmuyodur ,farklilik ariyodur diye.......................
Yapabilecegim herseyi denedim. Gecelikler vs...beni cogunluk la redtdetti. Birde ustune sen az... Sin gibi cumleler kullaniyordu.
Ne kadar inciltici bi durum.Her seferin de kalbim paramparca oluyodu.
Son 1 senedir bende ustelememeye calistim cunku reddedilmeye artik dayana miyorum.
Allah hic bir kadina bunu gostermesin ...
Baktim evliligimiz bu durumda dahada kotuye gidiyo. Yine ben caba sarfetmeye basladim.
Degisen bisey yok aslinda. Kalbimin kirilmasindan baska..........
Ben cabaladikca Esim bana "hep aklin fikrin o konuda "diyo. Ben 29 kocam 34 yasinda.
Simdi kizlar soruyorum ben mi anormalim. Yoksa bu durummu.
Lutfen ozellikle evli bayanlar sizden bi fikir,bi cozum bekliyorum.bana yardim edin........

Zor bir durum...
Eşinizin ya bir rahatsızlığı var ya da üzgünüm ama sizi sevmiyor...:ssz:

cok kotu bir durum bu bence evli bir erkek bukadar sure birlikte olmadan duramaz baska bir kadin vardir ihtiyaclarini gidedigi diye dusunuyorum diyelimki seni cekici bulmuyor ama her nekadar cekici bulmasada onca cabandan sonrada yanasmadan duramaz bence rahatsizligi var mi piskolojik sorunlari varsa kafasini kurcalayan seyler yine okadar uzun duramaz bence

Kizlar soruyorum beni sevmiyosan yada begenmiyorsan kisacasi sebebi bensem ayrilalim diyorum.
Hayir sen az...sin diyo
Ve de eminim ki bi baskasi yok. Oda allaha olan inancindan dolayi.
Yani bana sadik oldugu icin degil.

başka biri olsa hissederdin ya da yakalardın heralde bi şekilde
ana sırf dindar biri diye yapmaz diye birşey yok bence insanların napıcağı hiç belli olmaz
ayrıca madem dinine düşkün kocalık görevini de yapması gerektiğini bilmiyo mu acaba
cinsel isteksizlik olduğu kesin ve bu durumu doktora gitmeden çözemezsiniz gibime geliyo
ama adam zaten istemiyo doktora gitmekte istemez o yüzden mecbur ikna edeceksin.
eğer bu sorunu çözemezsek ayrılırım filan de hayatımı böyle geçiremem de.ne bileyim bi şekilde ikna et.(gerçi çocuğunuz var mı bilmiyorum ama )
ayrıca size o tarz kelimeler kullanması da hoş değil. sizde sorun yok ki kendinde var.
sen de onun erkekliğine laf sok o zaman bakalım hoşuna gidecek mi

Kizlar soruyorum beni sevmiyosan yada begenmiyorsan kisacasi sebebi bensem ayrilalim diyorum.
Hayir sen az...sin diyo

orda ne yazıyor cok merak ettim

eşinizin cinsel isteksizlik sorunu mu var ki
alldatma olabilme ihtimali var mı sizce
ne bileyim bunlar geldi aklıma

Kendi yetersiz olduğunu düşünmüyor mu acaba.
Bu adamlara ne oluyor kardeşim eskide kadınlar şikayet ederdi bıktım diye
Şimdi kadınları şikayet ediyorlar az... n diye.
Eşinizin libidosunda sorun var herhalde.
Pekmez, macun , tatlı ne bulursanız yedirin bence :)))

Hayir sen az...sin diyo
Sanırım bugün cok yoruldum:(
bir türlü anlayamadım ya:26:

Arkadaşlar Kelimeyi sormuşsunuz azm.k ( noktaya a koyun.) :)

Eşinizin durumu normal degil, siz normalsiniz.

En başından beri bu durum böyle mi?

Bu konuda doktora gitmeyi tavsiye ettiniz mi?

Hayir sen az...sin diyo

sen mi azgınmışsın :53: tövbe Ya Rabbi..

ayda bir eşiyle birlikte olmak isteyen kadına bu denir mi ya? pes..

ya eşin de ciddi bir cinsel isteksizlik sorunu var ya da sen inançlarından dolayı mümkün değil diyorsun ama ben erkeklerden herşeyi beklerim,eşinin hayatında başka biri var..

kızlar bence azgınsın demek istemiş konu sahibi :37:

Arkadaşlar Kelimeyi sormuşsunuz azm.k ( noktaya a koyun.) :)

Eşinizin durumu normal degil, siz normalsiniz.

En başından beri bu durum böyle mi?

Bu konuda doktora gitmeyi tavsiye ettiniz mi?

:53::53::53::53::53::53::53:

ay neler türettim
çarkıfelek gibi:)
tesekkür ederim kızlar

ayrıca yuh diorum adama
keske kendi de biraz a...in olsaymıs:1::1:

Son düzenleme:
geçen tvde görmüştüm
bi kadın eşiyle evlendiğinden beri bu tarz sorunlar yaşıyomuş eşinde cinsel isteksizlik varmış
hiç beraber olamamışlar ama iki çocuğu olmuş. (ben nasıl olmuş anlamadım ama tvdeki doktor birlikte olmadan da hamile kalabileceğini söyledi açıklama yaptı ama hatırlamıyorum neyse)
bunun psikolojik olduğunu filan düşünüp öncesinde o şekilde yaşamayı kabul etmiş şüphelenmemiş hiç
ama sonrasında küçük bi araştırma yapıp öğrenmiş ki adam evlendiğinden beri başka biriyle ilişki yaşıyomuş. ev tutmuş o kadınla başka hayatı varmış yani oraya gidip geliyomuş.
düşünsene karısına elini sürmüyo ama başkasıyla keyif çatmış utanmadan
kadın öğrenir öğrenmez boşanmış sonra

valla sende de böyle olur filan dikkatli ol bence

Doktor konusundasoyledim ama normal dktora bile gitmiyo mecbur kalmadikca yani buna hic yanasmiyo
Haklisiniz islamiyette aile hayati ve karikoca arasindaki cinselligin olmasi cok onemli
Ne acidan anlatirsam anlatim olmuyo ,kabullenmiyo
Yada calisiyomusta yorgun oluyomus bahanesi
Bazen bir iki hafta ise gitmiyo. Ozamanda Hep tv yada oyun yada uyku

canım yanaşmıyosa boşanmakla tehtit edeceksin
ya da öyle yaşamayı kabul edeceksn
yeni evli sayılırsın aslında 2 yıl ne ki üzüldüm
daha onca yıl geçireceksin sonuçta katlanabileceksen sen bilirsin

çok zor bi durum ve aynı sorunu biraz farklı olarak bende yaşıyorum ..6 ay önce doğum yaptım hamileyken bile eşim de bi problem yoktu ama şimdi kardeş gibi olduk elimi bile tutumuyor adam hiç konusunu açmıyor ... bende bebekle evle uğraşırken geceyi zor ediyorum diye üstüne düşmüyorum ama böyle olmasına da üzülüyorum nerden başlasam ne yapsam bilemiyorum çok soğuk bana karşı...hayatını ben yokmuşum gibi yaşıyor sanki ...doğumdan sonra ayrı odada yatıyor ne dediysem gelmedi ..3 kişi kalamazmış oda da ... bebebği de yaza kadar ayıramam daha.. nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum

canım yanaşmıyosa boşanmakla tehtit edeceksin
ya da öyle yaşamayı kabul edeceksn
yeni evli sayılırsın aslında 2 yıl ne ki üzüldüm
daha onca yıl geçireceksin sonuçta katlanabileceksen sen bilirsin

2 yıldır kk üyesi
7 yıldır evliymiş canım

Doktor konusundasoyledim ama normal dktora bile gitmiyo mecbur kalmadikca yani buna hic yanasmiyo
Haklisiniz islamiyette aile hayati ve karikoca arasindaki cinselligin olmasi cok onemli
Ne acidan anlatirsam anlatim olmuyo ,kabullenmiyo
Yada calisiyomusta yorgun oluyomus bahanesi
Bazen bir iki hafta ise gitmiyo. Ozamanda Hep tv yada oyun yada uyku
Madem öyle, asıl sen kendin ne dünüyorsun?
asil dindar takılan erkeklerden korkmamız gerektiğini herkez bilmiyormu!

Senin için üzüldüm....

eşinle konuşsan iyi olur..

arkadaşların verdigi o 3 sebebden biri olmalı.

Kizlar utandigim icin yazamadim ama siz anlamissiniz kelimeyi.
Ilk iki yil normaldi. Sonra giderek azalmaya basladi son durumda yazdigim gibi ayda iki ayda
Baska biri yuzde doksan dokuz eminim yok

Back
X