Sevgili bebetomm butun msjlarimi okumamissin galiba. Beni sevdini ,onemsedini.onun karisi oldumu hissettirecek hicbisey yapmiyordu zaten. Eeee geriye bi iliskimiz kaliyo. Sevdini,karisi oldumu hisedecegimbana bize ozel tek sey. Oda eskisi gibi olmayinca ,reddedilince .....
Her zaman esimi uzgun oldugum anlarda bile neseli birsekilde kapida karsilar ,kapida yolcu ederim. Yaptigi bazi seyler kirilsamda,uzulsemde belki ben buyutuyorumdur diye ona soylemem belli dahi etmem.
Sulusevgide bahsetmis kadinlarin cokkonusmasindan. Enyakin arkadaslarim dahi cok sessiz,sakin oldumu soylerler ve oyleyimde
Esimle genelde gunluk konusmalarimiz hepsini toplasam 5,10dkk. (yemek ver,yorgunum,cay yap..vsr..) Budurumda bile bazen sen nekedar cok konusuyosun diy

ndan baska herkesten bunun tersini duyarim.
Esimi sıktımı dusunmuyorum.i istedidi heran arkadaslariyla gorusebilir.zaman zaman yapiyoda. Bazen evde arkadaslari icinyemek yapar onlari yanliz birakirim. İsindenmidir bilmem cok sosyal biri degil, cok arkadasi yok.
Aksine o bana kizar biyere gitsem,bir arkasla gorussem. Esim hoslanmadigi icin bende pek sık gorusmem arkadaslarimla ayda sanda bikere. O olmadigi zamanlarda ustelik. Bazen bunabile kizar suratini asar.
Yinede sıkıliyodur,onu bunaltiyorumdur diye bi zaman, onun gibi ilgisiz davrandim ama gorevlerimi hep yerine getirdim.
Her sey daha kotuye gitti.sen beni semiyosun dedi. Ne diyeyimki minnacik sepeplerden (cayima seker atmamissin gibi) neredeyse tabiri caizse gozunun ustunde kasin var diye bile kavga etti. Ben de ilgisizmis gibi davranmayi biraktim.