• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi a normalim yoksa esimle iliskim mi? Kizlar beni bana birakmayin..lutfen yardim

evlenmeden önce erkekler kadınların peşinde koşturuyor evlenıncede kadınlar adamın peşinden koşuyor yenı moda evlılıkler böyle çevremde ve burda okuduklarımda gördüğüm kadarıyla bu erkekler pek çabuk sıkılıyorlar eşlerınden
kesinlikle katılıyorum böyle konular da çok açıldı artık şaşırmıyorum evlendikten sonra kadın cazip gelmiyor erkeğe sanırım

canım benim emin ol ki senin yaşadığın şeyi yaşayan çoooook kadın var:ssz:
bu kk da böyle bi konu açıldığında hemen klasik ezberlediğimiz yorumlar başlıyor; yok gecelik giy,süslen püslen,cilve yap bilmem ne...bi zaman sonra kadın bundan da yoruluyor,bunlar geçici çözümler,istemeyen adam yine istemiyor :31:
aldatıyordur,başkasıyla beraberdir inancı çok yaygın ama aldatmayanı da çok var...
özellikle pc başında çok zaman geçiren erkeklerde son yıllarda bu sorun çok sık görülüyor,çok duydum,okudum..o yüzden kendini suçlama hiç bir zaman...
ne diyeceğimi bilemiyorum zor bi durum,allah yardımcın olsun..sen yine kendini bozma hep hoş,temiz ve bakımlı ol,sana bahane bulamasın...yeri geldiği zaman da bu konudaki sitemini yap,ciddi ve net ifadelerle konuş

3 4 ay yanasmiyor, yanastiginda sen itince elle tatmin oluyor.

Bence bunun kiloyla, senin goruntunle falan ilgisi yok. Agzin koksa agzin kokuyor der adam yani sorunu soyler, libidosu normal olsa agzin koksa kilolu olsan yine duramaz.

Bence aldatmayla da ilgisi yok libidosu normalse yine de senden 3 4 ay uzak kalamaz.

Erkek bu ya, gece sarilmandan bastan cikabilen bir varlik.

Onun saglik sorunu var, ve hekime gidilmeden gecelikle makyajla bu is cozulmez. Yani net konusacaksan azginsin dediginde 3 4 aydan bahsedioruz ayda bir ben yanasiyorum diyeceksin yuzune vur

Veya durumu kabullenip boyle hayat devam edecek

Sevgili bebetomm butun msjlarimi okumamissin galiba. Beni sevdini ,onemsedini.onun karisi oldumu hissettirecek hicbisey yapmiyordu zaten. Eeee geriye bi iliskimiz kaliyo. Sevdini,karisi oldumu hisedecegimbana bize ozel tek sey. Oda eskisi gibi olmayinca ,reddedilince .....
Her zaman esimi uzgun oldugum anlarda bile neseli birsekilde kapida karsilar ,kapida yolcu ederim. Yaptigi bazi seyler kirilsamda,uzulsemde belki ben buyutuyorumdur diye ona soylemem belli dahi etmem.
Sulusevgide bahsetmis kadinlarin cokkonusmasindan. Enyakin arkadaslarim dahi cok sessiz,sakin oldumu soylerler ve oyleyimde
Esimle genelde gunluk konusmalarimiz hepsini toplasam 5,10dkk. (yemek ver,yorgunum,cay yap..vsr..) Budurumda bile bazen sen nekedar cok konusuyosun diyo.Ondan baska herkesten bunun tersini duyarim.
Esimi sıktımı dusunmuyorum.i istedidi heran arkadaslariyla gorusebilir.zaman zaman yapiyoda. Bazen evde arkadaslari icinyemek yapar onlari yanliz birakirim. İsindenmidir bilmem cok sosyal biri degil, cok arkadasi yok.
Aksine o bana kizar biyere gitsem,bir arkasla gorussem. Esim hoslanmadigi icin bende pek sık gorusmem arkadaslarimla ayda sanda bikere. O olmadigi zamanlarda ustelik. Bazen bunabile kizar suratini asar.

Yinede sıkıliyodur,onu bunaltiyorumdur diye bi zaman, onun gibi ilgisiz davrandim ama gorevlerimi hep yerine getirdim.
Her sey daha kotuye gitti.sen beni semiyosun dedi. Ne diyeyimki minnacik sepeplerden (cayima seker atmamissin gibi) neredeyse tabiri caizse gozunun ustunde kasin var diye bile kavga etti. Ben de ilgisizmis gibi davranmayi biraktim.

arkadaşım ben sadece derdine çare olmak için önerilerde bulundum o kadar... ister denersin ister denemezsin sana kalmış huyunu sen biliyorsun sonuçta burda konu halvet olunca burdaki bayanlarında senin içini aydınlatacağını sanmıyorum aslında bi yöndende cok önemli mevzu bence doktor desteği alabilirsiniz yani bu konu üzerine pek çok doktor vardır ... yinede hakkında hayırlısı olsun inş düzelirsiniz...

evlenmeden önce erkekler kadınların peşinde koşturuyor evlenıncede kadınlar adamın peşinden koşuyor yenı moda evlılıkler böyle çevremde ve burda okuduklarımda gördüğüm kadarıyla bu erkekler pek çabuk sıkılıyorlar eşlerınden

Erkekler kosturuyolar kadina sahip olmak icin. Evlenipte onun oldugunu gorunce zaten benim diye ;
tabiri caizse cicek veren agacken resmen kalasa ,oduna donusuyolar.
Kadinlarda kosturuyolarki evlendikten sonra yuvam yikilmasin.

Erkekler kosturuyolar kadina sahip olmak icin. Evlenipte onun oldugunu gorunce zaten benim diye ;
tabiri caizse cicek veren agacken resmen kalasa ,oduna donusuyolar.
Kadinlarda kosturuyolarki evlendikten sonra yuvam yikilmasin.

aynen dediğin gibi oluyo...evlenince roller değişiyo sanki..kadın adamın nazını çekmeye başlıyo

arkadaşım ben sadece derdine çare olmak için önerilerde bulundum o kadar... ister denersin ister denemezsin sana kalmış huyunu sen biliyorsun sonuçta burda konu halvet olunca burdaki bayanlarında senin içini aydınlatacağını sanmıyorum aslında bi yöndende cok önemli mevzu bence doktor desteği alabilirsiniz yani bu konu üzerine pek çok doktor vardır ... yinede hakkında hayırlısı olsun inş düzelirsiniz...

Biliyorum canim. Ben sadece onerdigin seyleri yaptigimi ,yapmaya calistimi ve bunlarlada olayi cozemedimi anlatmak istedim.
Okadar caresiz kaldimki ; belki bilmedigim,yapmadigim bisey vardir ,kalmistir diye sizlerden yardim ,fikir istiyorum.
Kalmasa bile yanliz olmadini bilmek, sizi anlayan birilerinin oldunu gormek insana iyi geliyo.

Biliyorum canim. Ben sadece onerdigin seyleri yaptigimi ,yapmaya calistimi ve bunlarlada olayi cozemedimi anlatmak istedim.
Okadar caresiz kaldimki ; belki bilmedigim,yapmadigim bisey vardir ,kalmistir diye sizlerden yardim ,fikir istiyorum.
Kalmasa bile yanliz olmadini bilmek, sizi anlayan birilerinin oldunu gormek insana iyi geliyo.

ya canım üzme kendini bu kadar eşin halen senin yanında varlığı yeter RABBİM'e cok dua etmelisin... sabır gerek çok özel bi durum aslında,,konun sacma sapan yerlere gitmesin üzmesinler seni burda yeniyim çok kalabalık burası kadınlar hamamı maşallah seni anlamayan seni anlayan tuhaf insanlarla dolu... evlilikte bi süre erkekler soğarmış cinsellikten mesela kadınlarda bu durum daha çok onlar erkeklerden soğuyor resmen yataktan kaçan var .... ama eşin biliyor sen birlikte olmayı istediğinde senın ıhtıyacını getirmek zorunda yoksa cok büyük günahı var bu durum kadın içinde gecerli...

ya canım üzme kendini bu kadar eşin halen senin yanında varlığı yeter RABBİM'e cok dua etmelisin... sabır gerek çok özel bi durum aslında,,konun sacma sapan yerlere gitmesin üzmesinler seni burda yeniyim çok kalabalık burası kadınlar hamamı maşallah seni anlamayan seni anlayan tuhaf insanlarla dolu... evlilikte bi süre erkekler soğarmış cinsellikten mesela kadınlarda bu durum daha çok onlar erkeklerden soğuyor resmen yataktan kaçan var .... ama eşin biliyor sen birlikte olmayı istediğinde senın ıhtıyacını getirmek zorunda yoksa cok büyük günahı var bu durum kadın içinde gecerli...

Arkadasim msjindan anladigim kadariyla islamda evlilik hayatinin nasil olmasi gerektini biliyorsun. Sadece cinsellik degil, diger konularda yaptigi haksizliklarda bazen canima tak dediginde kendisine yaptinin haksizlik vegunah oldunu soyluorum. Oda haksizlini (cok nadir) kabul ettigi konularda bana verdigi cevap kadinlarin cihadi ,kocasiyla iyi gecinmektir diyo.
Tamam bu dogru ama erkeklerde yada esim peygamberimizin,sahabilerin eslerine nasil davrandini bilseler,okusalar. Yada biliyolar islerine gelmiyo. En azindan onlarin yaptinin onda birini kadinlarina yapsalar. Esleri dunyanin en mutlu kadini olur ve kendini mutlu eden el ustunde tutan bi kocayla neden iyi gecinmesin ki.
Her seye tek tarafli islerine geldigi gibi bakiyolar. Bektasimiydi tam hatirlayamicam hani okumusya kitaptan "namaz kilmayin"
Halbukisi onun basinda sarhosken yaziyor. Onun gibi sadece islerine geleni cimbizlayip aliyolar.
(benim icin duaet canim)

Arkadasim msjindan anladigim kadariyla islamda evlilik hayatinin nasil olmasi gerektini biliyorsun. Sadece cinsellik degil, diger konularda yaptigi haksizliklarda bazen canima tak dediginde kendisine yaptinin haksizlik vegunah oldunu soyluorum. Oda haksizlini (cok nadir) kabul ettigi konularda bana verdigi cevap kadinlarin cihadi ,kocasiyla iyi gecinmektir diyo.
Tamam bu dogru ama erkeklerde yada esim peygamberimizin,sahabilerin eslerine nasil davrandini bilseler,okusalar. Yada biliyolar islerine gelmiyo. En azindan onlarin yaptinin onda birini kadinlarina yapsalar. Esleri dunyanin en mutlu kadini olur ve kendini mutlu eden el ustunde tutan bi kocayla neden iyi gecinmesin ki.
Her seye tek tarafli islerine geldigi gibi bakiyolar. Bektasimiydi tam hatirlayamicam hani okumusya kitaptan "namaz kilmayin"
Halbukisi onun basinda sarhosken yaziyor. Onun gibi sadece islerine geleni cimbizlayip aliyolar.
(benim icin duaet canim)

sende iyi birisine benziyorsun arkadaşım ama huyu çok iyi dedğimiz erkekte bile bakıyorsun bi anlık değişim olabiliyor..erkeklerin ruh halini ben pek anlamıyorum bakıyorum eşimle iyi anlaşıyorum bi bakıyorum kavga ediyoruz.. erkeklerde fazla anlayış beklemiceksin kafaları nereye eserse o tarafa dönüyorlar... sabır et inşallah mukafakını alırsın inşşş mutluluklar dilerim hayırlı geceler...:3:

ya ben bu kk den önce hiç böyle adamların var olabileceğini düşünmezdim. benim bildiğim adamların tek derdi allahtan istekli arzulu kadın ister sanardım..
ama daha önce bi komşumuzun eşi kocası kendisiyle ilgilenmeyip bilgisayar oyunuyla zaman geçiriyo diye intihar etmişti. şimdi düşündümde belki onunda sorunu böyle bişeydi. kadın evlendikten sonra çokta kilo almıştı eşide böyle isteksiz falan olduysa bunalıma girmş olabilirmi. acaba bu bilgisayar ve oyun hastalığı bi nevi iktidarsızlığa neden olabiliyomu. kk de de genelde böyle isteksiz adamların eşleri bilgisayar ve oyun merakındanda yakınıyo.

Son düzenleme:
ya ben bu kk den önce hiç böyle adamların var olabileceğini düşünmezdim. benim bildiğim adamların tek derdi allahtan istekli arzulu kadın ister sanardım..
ama daha önce bi komşumuzun eşi kocası kendisiyle ilgilenmeyip bilgisayar oyunuyla zaman geçiriyo diye intihar etmişti. şimdi düşündümde belki onunda sorunu böyle bişeydi. kadın evlendikten sonra çokta kilo almıştı eşide böyle isteksiz falan olduysa bunalıma girmş olabilirmi. acaba bu bilgisayar ve oyun hastalığı bi nevi iktidarsızlığa neden olabiliyomu. kk de de genelde böyle isteksiz adamların eşleri bilgisayar ve oyun merakındanda yakınıyo.

Boyle biseylen karsilasmadan once (hastalik, biseye kafayi takmasi ,biseye cok uzulmesi vsr...haric) , herzaman erkeklerin istekli oldugunu bu nedenlede zaten kadinlarin talep etmesine ihtiyaci kalmadigini zannederdim.
Evlenirken ne vaatlerle ne hayallerle evleniyoruz. Vaadleri ve hayalleri geciyorum adi ustunde cunki bihayal ve vaad.
Nisanliyken,yada evliligin ilk zamanlarinda yada kisacasi hevesi gecene kadar gozunuzun icine bakan ; sizinde ona cok deger verdiniz ,sevdiginiz kocaniz birde bakmissiniz kucucuk basit herhangi birseyi dahi karisina tercih eder hale gelmis. Adeta siz onun icin yoksunz artik. Cok ama cok yikici ,inciltici bi durum. Bende esimin ilgisizlini gordukce yemekle gecistirmeye calisirdim. Budurumdada olan yine kadina oluyor. Ama simdi budurumlarda hic kitap okumayan ben kitap okurum, arkadaslarimla gorusur sohbet ederim yada spor yaparim. Eee bide kadinlar k var tabiki.
Mubtelasi degildir ama oyun oynarken benim esimin gozleri dunyayi gormez. Hic bir seyi duymaz. Bagimlisi degil demek hatami oldu bilmem ama genelde butun bos zamanini elektironik esyalarla gecirir. Yani bana ve cocuna tercih eder.
Iktidarsizligi yok ama onlarla ugrasirken bizlen konusmayi biraktim,yemek yemeyi unutur. Komsunuzu gayet iyi anliyorum sebebi soyledikleriniz olabilir ama intihar hicbirseyin cozumu degil,buyuk hata. Insallah komsunuz vefat etmemistir,sagligida yerindedir.

ben evli degilim ama sozluyum kari koca gibiyiz ve boyle seyleri cok konusuyoruz neyse. Ayiptir soylemesi ama sorucam sonu ta kadiniz utanmanin aleni yok dertlesicez. Esinin penisi kucuk mu bazi erkekler bunu cok sorun edermis cinsel isteksizlik cikarmis ortaya ?
ben bu adamin aldatabilecegine emin degilim baska bisey var bunda kesinlikle bi doktoro psikologa gozukun ama beraber cift terapisi alin. degisik fantezilerde bulunun jartiyer felan alin yatarken sexi bi ic camasiriyla uyuyun ama yuz vermeyin cay vs verirken gogus dekoltesi olan bisey giyin egilince gorsun felan :-)

Boyle biseylen karsilasmadan once (hastalik, biseye kafayi takmasi ,biseye cok uzulmesi vsr...haric) , herzaman erkeklerin istekli oldugunu bu nedenlede zaten kadinlarin talep etmesine ihtiyaci kalmadigini zannederdim.
Evlenirken ne vaatlerle ne hayallerle evleniyoruz. Vaadleri ve hayalleri geciyorum adi ustunde cunki bihayal ve vaad.
Nisanliyken,yada evliligin ilk zamanlarinda yada kisacasi hevesi gecene kadar gozunuzun icine bakan ; sizinde ona cok deger verdiniz ,sevdiginiz kocaniz birde bakmissiniz kucucuk basit herhangi birseyi dahi karisina tercih eder hale gelmis. Adeta siz onun icin yoksunz artik. Cok ama cok yikici ,inciltici bi durum. Bende esimin ilgisizlini gordukce yemekle gecistirmeye calisirdim. Budurumdada olan yine kadina oluyor. Ama simdi budurumlarda hic kitap okumayan ben kitap okurum, arkadaslarimla gorusur sohbet ederim yada spor yaparim. Eee bide kadinlar k var tabiki.
Mubtelasi degildir ama oyun oynarken benim esimin gozleri dunyayi gormez. Hic bir seyi duymaz. Bagimlisi degil demek hatami oldu bilmem ama genelde butun bos zamanini elektironik esyalarla gecirir. Yani bana ve cocuna tercih eder.
Iktidarsizligi yok ama onlarla ugrasirken bizlen konusmayi biraktim,yemek yemeyi unutur. Komsunuzu gayet iyi anliyorum sebebi soyledikleriniz olabilir ama intihar hicbirseyin cozumu degil,buyuk hata. Insallah komsunuz vefat etmemistir,sagligida yerindedir.

çok şükür yaşıyo canım. hani bize söylenen oydu başka sorun vardıda böylemi yansıtıldı bilemeyiz tabi ama burdaki bayanarı okuyunca gerçekten bunalıma girilecek bi durum olduğunu anladım. hani benim bildiğim erkek ister kadın stemez erkekte bundan dolayı öfkelenir ama tam tersini duymamıştım. gerçi duymadığım çok şeyle karşılaşıyorum burda. insanların ne dertleri var deyip şımarıklık yapma bile diyorum kendime.

Kizlar doktor meselesinde de kendisinde sorun gormuyorki gitsin. Bu konu acildiginda onun gozunde benim anormal a.....
Ve sorunlu. Boyle dusunen birine ne yapila bilirki.

gideceğiniz doktor ürolog olacak, bu nedenle ikna etmen kolay olur. dr.un da yapacağı şey kandan bakacakları hormon testleri olacak.
eşinize evet sende sorun yok ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama beni de anlamaya çaşıl şeklinde sadece denesek ne olur gibi yaklaşsanız, denemişsinizdir mutlaka ama ben başka çözümünün olacağına inanmıyorum, yok kıyaftler, ilaçlar vs. hep lokal çözümler. hatta çözüm olarak bile görmüyorum.
burada konu neydi hatırlamıyorum ama senin yaşadığına benzer bir şey yaşayan bir arkadaş vardı. eşini ikna edip dr. gittiklerinde olması gereken değerin çook çooook altında çıktığını ilaç kullanmaya başlayınca da aralarının düzeldiğini yazmıştı.

cok kotu bir durum bu bence evli bir erkek bukadar sure birlikte olmadan duramaz baska bir kadin vardir ihtiyaclarini gidedigi diye dusunuyorum diyelimki seni cekici bulmuyor ama her nekadar cekici bulmasada onca cabandan sonrada yanasmadan duramaz bence rahatsizligi var mi piskolojik sorunlari varsa kafasini kurcalayan seyler yine okadar uzun duramaz bence

üzülerek bu mesaja aynen katılıyorum

gideceğiniz doktor ürolog olacak, bu nedenle ikna etmen kolay olur. dr.un da yapacağı şey kandan bakacakları hormon testleri olacak.
eşinize evet sende sorun yok ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama beni de anlamaya çaşıl şeklinde sadece denesek ne olur gibi yaklaşsanız, denemişsinizdir mutlaka ama ben başka çözümünün olacağına inanmıyorum, yok kıyaftler, ilaçlar vs. hep lokal çözümler. hatta çözüm olarak bile görmüyorum.
burada konu neydi hatırlamıyorum ama senin yaşadığına benzer bir şey yaşayan bir arkadaş vardı. eşini ikna edip dr. gittiklerinde olması gereken değerin çook çooook altında çıktığını ilaç kullanmaya başlayınca da aralarının düzeldiğini yazmıştı.

Haklisiniz cozum bilie degil . Birde geri cevrilip kadinlik gururum kiriliyor. Nasil anlatsamki doktra gitmektense ornegin kolu agrisa
Baskasinin tavsiye ettigi bi ilaci alir kullanir. Hatirlamiyorum kackez boyle oldu. Bazisinda ilaclar fayda etmeyipte mecburi dktra gittiginde baskasinin tavsiyesiyle aldigi ilaclarin dktrun verdikleriyle uzaktan yakindan bi alakasi bile cikmiyor.
Yinede sansimi denicem. Umitsiz olsamda. Ama aramizdaki iliskiden dolayi dersem bastan kaybederim. Uroloji hakkinda hic bir bilgim yok. Ona sadece uroloklarin baktigi baska bir hastalik ,baska bi belirti soyleyipte ikna edebilirim ama nasil bisey ?

ben 9 yillik evliiyim iki kizim var.esim hemen her gece beraber olmak istiyor.ikimizde calisiyoruz ustelik cocuklar ev isleri de hepsi benim ustumde cok yorgun oluyorum erkenden yatiyorum cogu zaman haftada en ay bir kere beraber oluyoz yinede yetmiyo esime onu reddettigim zaman benimle ksuuyo bana karsi cok kötu davraniyo onunla beraber oldugum gun cok iyi oluyo erken yatarsam surati mahkeme duvari gibi oluyor tek problem geceleri ben dayanamaiyorum cok yorgun oluyom hersey benim ustumde o sadece calsiiyo eve gelince yan gelip yatiyo.isten gelse guzelce karsilarim onu onu sevdigimi surekli soylerim o bana hic soylemez bugun nasilsin demez suratim asik olsa hayirdir biseymi var demez oda surat yapar sebebini bile sormaz ona bazen sadece sarilip yatmak isterim hemen iliskiye girmek ister ona sadece sarilmak huzur vermiyo oysa ben istiyorumki sadece yatakta degil benimle ilgilensin azda olsa iltifat etsin gonlumu hos tutsun istiroum ama yok.esimin hayatinda kimse olmadigindan eminim benide cok seviyor biliyorum ama konusmay gulmez mizaci oyle ailesiylede oyle arkadasi bile yok suratsizligindan.ama yinede ben onu cok seviorum onu nasil benim onu sevdigimi gosterdigim gibi biri yapabilirim iliski isinindede kusmemesini saglayabilirim.masaj yap desem banane der ben oysa onun bi yeri agrisa pervane olurum cocuk gibi ilgilenirim onunla kizlarimdan cok esimle ilgileniyorum ama yinede yaranamiyor hep bi surat evlendigimizden beri boyle birbirimizi severek evlendik ozamanlarda hos boyleydi bile bile evlendim ama artik mutsuz hissediyorum kendimi hic bir ozel gunumu unutmaz ama hep siradan absit hediyeler alir almis olmak icin alir.oysa ben gercekten ihtiyaci oldugu seyleri alirim ona.ne olur yardim edin biraz ilgi sevgi anlayis bekliyorum neyapmaliyim...

Back
X