• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi a normalim yoksa esimle iliskim mi? Kizlar beni bana birakmayin..lutfen yardim

2yila yakin uyeyim ama yeni kesfediyorum kk'nu.Onedenle yanlis bisey yazarsam kusuruma bakmayin kizlar
. Mustehcen bi konu. Utanarakta olsa anlatmaya calisicam.
7 yillik evliyim. 4 senedir esimle 2,3 haftada,ayda yada iki ayda bir bereraber oluyoruz. Oda benim zorumla.
Once konusmaya calisiyodum oda bana "Yorgunum ,halsizim"gibi cumlelerle bahane uretiyodu.
Ama yorgun olan adam her firsatta,tatilken yada calisirken bile saatlerce nette oyun oynayip,film izleye biliyo
Yada baskalarinin eften puften islerine kosturuyor.o zaman ne halsizlik ne yorgunluk 24 saat uykusuz bile kalabiliyo.
Belki beni artik cekici bulmuyodur ,farklilik ariyodur diye.......................
Yapabilecegim herseyi denedim. Gecelikler vs...beni cogunluk la redtdetti. Birde ustune sen az... Sin gibi cumleler kullaniyordu.
Ne kadar inciltici bi durum.Her seferin de kalbim paramparca oluyodu.
Son 1 senedir bende ustelememeye calistim cunku reddedilmeye artik dayana miyorum.
Allah hic bir kadina bunu gostermesin ...
Baktim evliligimiz bu durumda dahada kotuye gidiyo. Yine ben caba sarfetmeye basladim.
Degisen bisey yok aslinda. Kalbimin kirilmasindan baska..........
Ben cabaladikca Esim bana "hep aklin fikrin o konuda "diyo. Ben 29 kocam 34 yasinda.
Simdi kizlar soruyorum ben mi anormalim. Yoksa bu durummu.
Lutfen ozellikle evli bayanlar sizden bi fikir,bi cozum bekliyorum.bana yardim edin........

bana ilişki demesınlerr ömür boyu aramam..kendımı bıldım bılelıde bişe anlamam ..eşimin aklı fikri o iştee.. eşinin sana dedıklerını bende eşime dıyorum.. azgınsın dıyorum aklın fıkrın hep uçkurunda dıyorum..yapmadıgı şey kalmıyorr..benı etklemek ıcın ama benım içimden zerre mıkratı gelmıyor..zorla yapıyorum hep..ben ilişki sevmıyorum..çokta umrumda degıl..keşke hayatımda hiçç olmasaaaa cinsellık...

zaten eşimlee evlendık evlenelı ayrı yatıyoruzz..bu şekilde soguduk zaten..o hep kızıyorr beraber yatalım artık dıyee..bense dua edıyorum kı cocuk ağlasın annemle yatayım desın dıyee...

kafayı yedım ıyıce galıbaa..elı elıme degmesee daha rahatımm

Son düzenleme:
çok zor bi durum ve aynı sorunu biraz farklı olarak bende yaşıyorum ..6 ay önce doğum yaptım hamileyken bile eşim de bi problem yoktu ama şimdi kardeş gibi olduk elimi bile tutumuyor adam hiç konusunu açmıyor ... bende bebekle evle uğraşırken geceyi zor ediyorum diye üstüne düşmüyorum ama böyle olmasına da üzülüyorum nerden başlasam ne yapsam bilemiyorum çok soğuk bana karşı...hayatını ben yokmuşum gibi yaşıyor sanki ...doğumdan sonra ayrı odada yatıyor ne dediysem gelmedi ..3 kişi kalamazmış oda da ... bebebği de yaza kadar ayıramam daha.. nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum

Insallah duzelirsiniz. Bebek oldugunda boyle seyler oluyomus erkeklerde. Diliyorum normale donersiniz enkisa zamanda

bana ilişki demesınlerr ömür boyu aramam..kendımı bıldım bılelıde bişe anlamam ..eşimin aklı fikri o iştee.. eşinin sana dedıklerını bende eşime dıyorum.. azgınsın dıyorum aklın fıkrın hep uçkurunda dıyorum..yapmadıgı şey kalmıyorr..benı etklemek ıcın ama benım içimden zerre mıkratı gelmıyor..zorla yapıyorum hep..ben ilişki sevmıyorum..çokta umrumda degıl..keşke hayatımda hiçç olmasaaaa

acaba eşin çok istekli diye mi umursamıyorsun

acaba eşin çok istekli diye mi umursamıyorsun

yok vallahı keşkee hiç istemesee.. ben hayatımda cinsellıgi istemıyorum...bişe anlamıyorum..saçma gelıyorrr..eşim rahatlıyorr ama ben sap gibi saman gıbı ortada kalıyorum her defasında.. burda okuyorum bazen zevkten ucanlar oluyorr..

bende tık yok sogudum ıyıce yaa zaten ayda bır yaparsam yapıyorum.. içimden gelmıyor.. oda cok yalvardıgı ıcınnn

Son düzenleme:
Hayatım kesinlikle sorun esinde.
Yani bakıyorum yaslarınız genç
daha 7 yıllık evlsiniz cok anormal bence ne demek ayda 1 falan yani kisiye göre degisse de o süre cok uzun uzaklasırsınız birbirinizden
ayrıca esini de cok saygısız buldum ne o öyle azgınsın falan
sende yüzüne vur cevremden duyuyorum bizimki anormal de bir sekilde sorgulasın kendini
Ayrıca yorgunluk bu konuda tamamen bahane bir erkek isterse yorgunluk falan dinlemez bence
ne diyeyim canım umarım düzelir

yok vallahı keşkee hiç istemesee.. ben hayatımda cinsellıgi istemıyorum...bişe anlamıyorum..saçma gelıyorrr..eşim rahatlıyorr ama ben sap gibi saman gıbı ortada kalıyorum her defasında.. burda okuyorum bazen zevkten ucanlar oluyorr..

bende tık yok sogudum ıyıce yaa zaten ayda bır yaparsam yapıyorum.. içimden gelmıyor.. oda cok yalvardıgı ıcınnn

Ozaman niye evlenirki insan. Tamam hersey cinsellik degil ama evliligin temeli bu.
Ilk aylarimizda bazen bende istemiyordum gun asiri oldugu icin ama ona bunu asla fark ettirmedim.

inşallah.. bu durum beni çok strese sokmaya başladı.. çok sakin bi insandım ama yorgunlukta eklenince sinirli biri oldum çıktım

Ben de okadar sakin biriydimki. Yine oyle kalmaya calisiyorum ama icimde hep bi ofke var. Gun gectikcede buyuyo.
Boyle bir konuyu baskasiylada paylasamiyorsun. Ama inaniyorumki siz duzelirsiniz.

geçenlerde burada bir bayan yazmıştı benzer şey
doktora gitmişler eşinin hormon seviyesi düşük çıkmış
ilaç kullanmış düzelmiş

bu durum eşinin bencilliğinden kaynaklanıor sadece kendi zevkini düşünüyor demekki seni es geçiyor ne deyim ki haklısın...

Hayatım kesinlikle sorun esinde.
Yani bakıyorum yaslarınız genç
daha 7 yıllık evlsiniz cok anormal bence ne demek ayda 1 falan yani kisiye göre degisse de o süre cok uzun uzaklasırsınız birbirinizden
ayrıca esini de cok saygısız buldum ne o öyle azgınsın falan
sende yüzüne vur cevremden duyuyorum bizimki anormal de bir sekilde sorgulasın kendini
Ayrıca yorgunluk bu konuda tamamen bahane bir erkek isterse yorgunluk falan dinlemez bence
ne diyeyim canım umarım düzelir

Dogru uzaklasiyoruz. Ben yanasmassam hep kopuyoruz birbirimizden.
4 yildan beri boyleyiz yani 25 yasindan beri. Her acidan onu haksiz cikardigimda yaslandim eskisi gibi degiliz diyor.

bu durum eşinin bencilliğinden kaynaklanıor sadece kendi zevkini düşünüyor demekki seni es geçiyor ne deyim ki haklısın...

Arkadasim sende haklisin. Diger normal yasantida bile annesi ,abisi yada bi yabanciya dahi bizden kat ve kat daha duyarli dusunceli davraniyo. Okadar cok sey var ki anlatilacak aslinda........
Sonuc olarak diyari terkedemiyorum oyuzden deveyi gutmem lazim .
Ama nasil olur hiiiiiiiiiioc bilmiyorum.

Cinsellik bir evlilikte olamazsa olmazmi...??? bu soruya kesin bir cvp vermek zor cünkü öyle olsaydi vajinismus yasayan ama yillarca ayrilmayan

ciftler var..Ancak evlilik bir paylasimlar demeti oldugundan cinsellikte bu paylasimlardan biri olmak zorunda.Öte yandan cinsellik 2 tarafinda

ayni oranda istenildigi zaman yasanirsa güzel..Yoksa aman esim benden sogumasin ,cocugum olsun diye ,evliysen mecbursun yapicaksin vs vs

olmamali..Senin konuna gelince esinin böyle davranmasinin birsürü birrrrsürü nedeni olabilir asagida kizlarin tahmin ettigi hertürlü neden

ihtimal dahilinde..Elimden geleni yaptim diyorsun eminim buna cünkü kadinlar icin en büyük korku reddedilme korkusudur onu yasadigin halde

yinelemissin..Böyle bir konuda ahkam kesmekte kolay degil zorlaniyo insan..Peki sen, sen bu duruma daha ne kadar katlanabiliceksin...:19:

yazık adama ya :1: üzüldüm onun adına
anlamadığım nokta eşini sevmiyo musun yoksa sadece cinsellik mi istemiyosun
öyle davranma bence sana karşı bi hatası yoksa. en azından haftada bir filan yapın yani
onun da hakkı sonuçta dinimizde de yeri var bunun diye biliyorum eşler birbirlerinin isteklerini karşılamalıymış
bide aldatılma boyutu var
sen böyle davranırsan o da başkalarına yönebilir Allah korusun o zaman da kendini suçlamaya kalkarsın

Cinsellik bir evlilikte olamazsa olmazmi...??? bu soruya kesin bir cvp vermek zor cünkü öyle olsaydi vajinismus yasayan ama yillarca ayrilmayan

ciftler var..Ancak evlilik bir paylasimlar demeti oldugundan cinsellikte bu paylasimlardan biri olmak zorunda.Öte yandan cinsellik 2 tarafinda

ayni oranda istenildigi zaman yasanirsa güzel..Yoksa aman esim benden sogumasin ,cocugum olsun diye ,evliysen mecbursun yapicaksin vs vs

olmamali..Senin konuna gelince esinin böyle davranmasinin birsürü birrrrsürü nedeni olabilir asagida kizlarin tahmin ettigi hertürlü neden

ihtimal dahilinde..Elimden geleni yaptim diyorsun eminim buna cünkü kadinlar icin en büyük korku reddedilme korkusudur onu yasadigin halde

yinelemissin..Böyle bir konuda ahkam kesmekte kolay degil zorlaniyo insan..Peki sen, sen bu duruma daha ne kadar katlanabiliceksin...:19:[/QUOT
Inanin bende bilmiyorum.
Esim yaslandim eskikisi gibi yani 3,4 sene onceki gibi degilim diyo konuyu ima ettigimde.
Galiba duzelmesini bekleye bekleye yaslanicamve konu kendiliginden kapancak bence.

Back
X