• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi a normalim yoksa esimle iliskim mi? Kizlar beni bana birakmayin..lutfen yardim

bana ilişki demesınlerr ömür boyu aramam..kendımı bıldım bılelıde bişe anlamam ..eşimin aklı fikri o iştee.. eşinin sana dedıklerını bende eşime dıyorum.. azgınsın dıyorum aklın fıkrın hep uçkurunda dıyorum..yapmadıgı şey kalmıyorr..benı etklemek ıcın ama benım içimden zerre mıkratı gelmıyor..zorla yapıyorum hep..ben ilişki sevmıyorum..çokta umrumda degıl..keşke hayatımda hiçç olmasaaaa cinsellık...

zaten eşimlee evlendık evlenelı ayrı yatıyoruzz..bu şekilde soguduk zaten..o hep kızıyorr beraber yatalım artık dıyee..bense dua edıyorum kı cocuk ağlasın annemle yatayım desın dıyee...

kafayı yedım ıyıce galıbaa..elı elıme degmesee daha rahatımm

keşke senin gibilerle senin gibiler, konu sahibi gibi olanlar da konu sahibi gibi olanlar birbirine denk gelse,,, hayat ne güzel olurdu :1:

herkes erkege yuklenmiş, ama burada unutulan konu, bu evlilik nasıl oldu, gorucu usulu mu, ne kadar sure cıktılar, flört + söz + nişsan ne kadar sürdü
Cunku alelacele yapılan evliliklerde insanlar aslında evlendiklerinin o olmadıgını evlenince anlıyorlar. mesela hani erkek göbek yaptı diyoruz ya
ama bayan olarak bizde çömleklerimizi buyutuyoruz alan aldı satan sattı diyor kendimize hic bakmıyoruz, evlenince 1 senede 15 kilo alan arkadaşım
var adam hala filinta gibi ama kız bir anda bıngıl bıngıl oldu her yerinden yagları sarkıyo. Şimdi adam ne hayaller ile aldıgı bu bayanla nasıl ilişkiye girsin
hemde daha ortada dogum yok, ve kız daha 24 yaşında (erkek 28), hicde bu adama kızmam ben, kusura bakmasın ama kendi hemcinsim kendisini
koyvermeyecekdi.

Ben kiloma dikkat eden biriyim zaten . Kknede oyuzden uye olmustum. Hamileyken dahi 7 kilo aldim ama bu kasitli degildi.
Evet esim bi ara bana siskosun diyodu ozamanda ben 38, 40 beden giyiyodum.iki yildir 36 giyiniyorum.simdide bazen zayifsin kadin etli butlu olur diyo. Ben yaz boz tahtasimiyim simdide kilomu alim tabikide hayir soyledikleri sadece bahaneler kilo konusunda takintili oldumu biliyor.
Baska bi arkadas ozelden msj atmis ayni seyleri diyo vede agiz kokusu filan....kokacakbisey yiceksem bile o isteyken yerim onleminide alim sonradanda kokmasin diye . Yani oderece dikkat ediyorum.
Kadinin dogasinda oldugu uzere guzel giyinmeyide seviyorum.
Aksine o kendine hic dikkat etmez giyim kusamina cogu zamanda sigara kokar. Ama zayif birisi.
Yani kizlar manken gibi degilim ama var olan vucuduma bakmaya calisiyorum. Sadece onun boyuna gore boyum biraz kisa.
Eeeeee bizde eski usuldeki gibi evlendikten sonra gormedik birbirimizi. Gorucu usulu tanistik ama 1 yili askin tanima ve nisanlilik donemimiz oldu,bu surede bir birimizi tanidik ,sevdik. Ailesi biriki ay icinde dugun yapmak istiyodu ben karsi ciktim,tabiki oda.
Evlilik bu ne saniyolarsa tanimadan kalp isinmadan. Ben karsi cikinca annesi zaten beni istemiyomus baska kiz bakmak istemis.
Sanki kadin pazardan elma armut begeniyo. Bize gelene kadarda neredeyse butun akrabasindaki kizlari ve baskalarinida gostermis ama esim begenmemis.biz gorusurken de baskasini soylemis gidelim gorelim diye. Esim cok kizmis.
Zannedersem kayin valide bidaha cesaret edemedi tepki gorunce. Beni hic sevmez bunu herzaman belli eder, acikcada soyler.
Evlendikten sonra Bunlari en yakin komsularindan ve akrabalarindan ogrendim. Annesinin beni istemedini.
Diceksiniz esin seni istemis ,sevmis gerisi onemsiz. Ozaman annesine kizan adam evlendikten sonra yapilan haksizliklara karsi beni hic savunmadi. Siz haksizsiniz demedi. Onlarda tepeme binmeye calistik ca calistilar. Kocaniz ailesiyle esi arasinda bi denge kurmuyosa ve ailesine karsi pasifse yasayan bilir cok zor bi durum. Bide aile apartmaninda oturuyoz.

Baska bikonuya yazmistim. Cocumuz dogdugunda bile kaynana torununa yavrumun yavrusu yarisi yilan yavrusu demisti.

Bakimlilik konusun da bende cevremde kadinlardan bazen duyuyorum. Bazi arkadaslarin devbdigi gibi kadin yarim dunya kocasi hala filinta. Hadi kilo neyse dogumdu hastalikti olabiliyo.Ya o disler.... Giyim kusam ....kocalari neredeyse takim elbiseli, karilari pejmurde
Bu konuda erkeklere hak veriyorum . Insan sogur. Ayni sey karsi taraf icinde gecerli.

Bi sey daha duymustum onuda paylasayim. Burada kadinin kocasi prostad amaliyati olmus . O ameliyattan sonra esine hic dokunmamis. Kadincagizda ameliyat sonucu erkekligi bitti zanediyomus ve ustelememis bittiyse napsinki.
Kizlar, kocasi o tarihlerden beri kendine dost edinmis ,hemde yillarca.karisindan habersiz.

ah canim ayni dert bendede var..
hatta evlendigimizden beri, yani üc senedir!

geri cevrilmek kadar kötü birsey olamaz bi kadin icin.
o kadar süsleniyorsun heveslerle yeni seyler aliyorsun, esinde tik yok.

biz cözüm bulamadik, Allah yardimcin olsun..

Esiniz bu durumunu kabulleniyomu. Yosa Sucu sizdemi ariyo sen cok istiyosun filan diye
Bizde ilk iki yil normaldi. Msjlarimi okumussundur.
Evet okadar esin icin hazirlanip reddedilmek bi kadin icin yikim. Emin olsanda aklina bin birturlu sey geliyo.

kilolu kadın aldatılmayı hakkeder demedim, ama erkege bahane sebebi yaratır demek istedim. Sonucta bizde erkegimizin filinta gibi olmasını, 10 dk da nefes nefes
kalmamasını , merdiven cıkarken tıkanmamasını isteriz, ama kendimize gelince nasılsa beni aldı salsamda kendimi katlanmak zorunda bana demek onlara ayıp olur.
Aynını onlar yaptıgında evlenmeden önce canım cicim , sonra kırathaneden cıkmayınca, sizce sebep sadece heveslerini almalarımı yoksa bizim o heveslerini
kursaklarına tıkamamızmı. 45 senedi canım cicim olan evli olan ailelere sordugumda bunlardan biri kendi ailem, en temel kural asla ve asla kendine yapılmasını
sevmeyecegin şeyi eşine yapma kuralıdır. Mesela sen yalnız kalıp arkadaşlarınla gezerken ona sen erkek arkadaşlarınla takılamazsın derseniz bu 2 yuzluluk olur
ve oda buna inat kacamaklar şeklinde buluşur ve size yalan soylemek zorunda kalır. Halbuki bırakın mahkumu şartlı tahliyeli olara belli gunlerde salın ki
o size yalan söylemek zorunda kalmasın. Mesela analarımız deli gibi ev işi yaparmış o zaman makina yok hersey elle, sonra gecede babalarıızı mutlu edermiş
biz maşallah herseyi makina yapar biz ogunuruz, 2 legen camasır utuledik diye kendimizi iş yaptı sanarız. Dusunun eskinden döküm ütü vardı ve icine kızgın kor
kömür konurdu ve gavur ölüsü gibi agır olurdu biz ise yarım kilo etmeyen ütü kullanırız ay oram agrıdı ay buram agrıdı. Ama pc karşısında 4 st kesintisiz muhabbet
ederken hicbir yerimz agrımaz. Erkekler bunu farketmiyor sanıyorsanız cok yanılıyorsunuz, onlar herseyin farkında.

2yila yakin uyeyim ama yeni kesfediyorum kk'nu.Onedenle yanlis bisey yazarsam kusuruma bakmayin kizlar
. Mustehcen bi konu. Utanarakta olsa anlatmaya calisicam.
7 yillik evliyim. 4 senedir esimle 2,3 haftada,ayda yada iki ayda bir bereraber oluyoruz. Oda benim zorumla.
Once konusmaya calisiyodum oda bana "Yorgunum ,halsizim"gibi cumlelerle bahane uretiyodu.
Ama yorgun olan adam her firsatta,tatilken yada calisirken bile saatlerce nette oyun oynayip,film izleye biliyo
Yada baskalarinin eften puften islerine kosturuyor.o zaman ne halsizlik ne yorgunluk 24 saat uykusuz bile kalabiliyo.
Belki beni artik cekici bulmuyodur ,farklilik ariyodur diye.......................
Yapabilecegim herseyi denedim. Gecelikler vs...beni cogunluk la redtdetti. Birde ustune sen az... Sin gibi cumleler kullaniyordu.
Ne kadar inciltici bi durum.Her seferin de kalbim paramparca oluyodu.
Son 1 senedir bende ustelememeye calistim cunku reddedilmeye artik dayana miyorum.
Allah hic bir kadina bunu gostermesin ...
Baktim evliligimiz bu durumda dahada kotuye gidiyo. Yine ben caba sarfetmeye basladim.
Degisen bisey yok aslinda. Kalbimin kirilmasindan baska..........
Ben cabaladikca Esim bana "hep aklin fikrin o konuda "diyo. Ben 29 kocam 34 yasinda.
Simdi kizlar soruyorum ben mi anormalim. Yoksa bu durummu.
Lutfen ozellikle evli bayanlar sizden bi fikir,bi cozum bekliyorum.bana yardim edin........

Sevgili gurbetteyim, sende bir sorun yok merak etme.

Cinsellik, erkek-kadın ilişkisinde çok önemli bir yere sahiptir. Bu gibi bir sorunla mücadele etmeniz elbette sinirlerinizi yıpratır ve kendinizi kötü hissetmenize neden olur ama hiç dert etmeyin; çünkü sizin bu arzunuz gayet normal.

Bir insanın cinselliği yaşamayı istemesi ve bunu eşine söylemesi kadar normal bir şey olamaz. Eşiniz size ne kadar "Sen ..." dese de, durumun anormalliği yalnızca onun bu sözlerinde.

Hiç canınızı sıkmayın. Eşiniz cinselliğe düşkün olmayan bir adam olabilir, kendisini yetersiz hissediyor olabilir ya da belki çok fazla mastürbasyon yaptığı için sorun yaşıyordur..

Eşinizle bu durumu açık açık konuşmalısınız. Eğer durum sizi gerçekten rahatsız ediyorsa da çift terapisine katılabilirsiniz. Bunda utanacak, sıkılacak hiçbir şey yok.

Bence anormallik eşinde.ayrıca da burdaki kadınların ,kocası yatmak istemeyen kadınlara yaptığı yorumları hayret ve
şaşkınlıkla izliyorum çok saçma düşünceler hakim,zaten bu düşünceler yüzünden de erkekler kendılerınde artık herşeyi
hak olarak görmeyı huy edindi rahatca yasıyorlar..böyle kadınlar oldugu sürece erkeğe de herşey mübah oluyor ..!!

Kilolusundur
Kendine bakmıyorsundur
İlgilenmıyorsundur
Kokuyorsundur
Başkasıyla yatıyordur kocan

Tarzı yorum yapanlar acaba kocalarının ömur boyu onları aynı istekle sevecegıne emın mı ?Böyle birşey var mı hayret
ediyorum bu insanlara..Sankı kocanız cok mu zayıf,her daım diş fırcalayıp parfumle mı gezıyor ..Sıze kendını mı begendırmeye calısıyor ..!Bunlar sadece hayal ürünü..Sanal ortam dıye gerceklerı anlatmayan coktur sen bakma.!Hiçbirşeyin garantisi yok hayatta ,herkes değişebilir..Burda okuduklarınıza bakarken ders alacak
şeyler oldugunu,ibretlik şeyler oldugunu da unutmayın bence ..Benim eşim günde 4-5 kez istiyordu tatillerinde falan ..
Eve erkenden geliyordu işten izin alıp kosa kosa ..Çocuktan sonra az birlikte oldu dıye hemen kadın mı suclanacak?
Dogum bu,adı üstünde kılo alınır bu da cok normaldir !Kadın zaten 36beden daha ne olsun..Ne kadar alakasız yaklasımlar
var bu konuda bakıyorum da şaşırıyorum..Hayatta herşey ınsanlar için,basınıza yarın ne gelecegı hııc bellı olmaz..Eşin
24saat senle yatmak ısterken de baska kadınla yatıyor olabılır..Bunlar kıstas değil,somut seyler değil.Gurbetteyım dıyor
kı aldatmadıgına emınım dıyor ..İlla aldatması mı gerekıyor ..Bence aıle danısmanına gıdın ya da sen tek gıt anlat bır bayan
aıle danısmanı bul ..Sorunun farkındayken ve daha da ılerlemesıne fırsat vermeden çözumu arastırmanı önerırım ..
Anormal degıl durumun burdakılerın %30u yasamıstır ,%65 i de yasayacaktır haberlerı yoktur ...

Son düzenleme:
ben kiloluyum esim ise manken gibi ve nazarimda cok yakisikli
hic ozel iliskiye girecez diye hazirlanmadim
buna ragmen haftada en az 5 kereyken

dogumdan sonra haftada 2ye dustu
(gecen sene ve bu sene 2 cocuk dogurdum
yiprandim fiziksel olarak ) ve simdi
son 1 ayin son haftada 1'e dustu
performans sorunu yasadigini soyledim
gozunu toprak doyursun dedi ve kustu:26:

gecelik koku hepsi bahane !!

canım biraz üzüldüm doğrusu duruma ALLAH yardımcın olsun benim fikirlerim şunlardır ;

kocan eskiden senin hangi hallerini beğenirdi? onları yapmaya çalış bakalım işe yaracakmı?

kocanı sıkmaycak şekilde ilgi göster...

o eve geldiğinde sevecen ol güleryüzle karşıla öpmeye çalış :9:

o istemiyorsa sen zorlama hergün hergün kocanı sıkıştırma bakalım sonra ne yapacak?

geceleri o uyurken ona sarılmaya çalış... bakalım seni itecekmi?

bence senden kaynaklanan durumdan dolayı soğmamıştır kocan başka durum vardır belki işinden belki bi hastalık ama hemen akla aldatmayı getirip kendini daha çok üzme derim... zamanla herşey ortaya çıkar... ya kocanla normal oturup bu konuyu konuşmak bu kadar zor olmasa gerek.... sen ilişkiden önce eşin seni seviyormu sevmiyormu diye anlamaya çalış... kocan ilişki istemıyor dıye sevmediğide anlamına gelmez....

Sevgili bebetomm butun msjlarimi okumamissin galiba. Beni sevdini ,onemsedini.onun karisi oldumu hissettirecek hicbisey yapmiyordu zaten. Eeee geriye bi iliskimiz kaliyo. Sevdini,karisi oldumu hisedecegimbana bize ozel tek sey. Oda eskisi gibi olmayinca ,reddedilince .....
Her zaman esimi uzgun oldugum anlarda bile neseli birsekilde kapida karsilar ,kapida yolcu ederim. Yaptigi bazi seyler kirilsamda,uzulsemde belki ben buyutuyorumdur diye ona soylemem belli dahi etmem.
Sulusevgide bahsetmis kadinlarin cokkonusmasindan. Enyakin arkadaslarim dahi cok sessiz,sakin oldumu soylerler ve oyleyimde
Esimle genelde gunluk konusmalarimiz hepsini toplasam 5,10dkk. (yemek ver,yorgunum,cay yap..vsr..) Budurumda bile bazen sen nekedar cok konusuyosun diyo.Ondan baska herkesten bunun tersini duyarim.
Esimi sıktımı dusunmuyorum.i istedidi heran arkadaslariyla gorusebilir.zaman zaman yapiyoda. Bazen evde arkadaslari icinyemek yapar onlari yanliz birakirim. İsindenmidir bilmem cok sosyal biri degil, cok arkadasi yok.
Aksine o bana kizar biyere gitsem,bir arkasla gorussem. Esim hoslanmadigi icin bende pek sık gorusmem arkadaslarimla ayda sanda bikere. O olmadigi zamanlarda ustelik. Bazen bunabile kizar suratini asar.

Yinede sıkıliyodur,onu bunaltiyorumdur diye bi zaman, onun gibi ilgisiz davrandim ama gorevlerimi hep yerine getirdim.
Her sey daha kotuye gitti.sen beni semiyosun dedi. Ne diyeyimki minnacik sepeplerden (cayima seker atmamissin gibi) neredeyse tabiri caizse gozunun ustunde kasin var diye bile kavga etti. Ben de ilgisizmis gibi davranmayi biraktim.

çok dindar olan biri eşine böyle hakaret eder mi yaaa kaba insan:20:mutlaka senin düşünmediğin şeyler vardır ,aklından bile geçmiyo olabilir ama mutlaka böyledir...böyle evlilik çok zor seni mutlu edecek hiç bir şey yok yani.umarım düzelir hakkınızda hayırlısı inşallah mutlu olursunuz.

yorumların hepsini okumadım ama genelde sevilmeme, ilginin azalması gibi şeyler yazılmış
bu böyle bir durumun nedeni bu olamaz. konu sahibi arkadaşım eşinizi ikna edebilirse bir üroloğa gidiniz.
çünkü bunun en büyük nedeni değişen hormon seviyeleridir. sağlıkla ilgili durumu gözönünde bulundurduktan sonra diğer noktalara bakın derim

çok dindar olan biri eşine böyle hakaret eder mi yaaa kaba insan:20:mutlaka senin düşünmediğin şeyler vardır ,aklından bile geçmiyo olabilir ama mutlaka böyledir...böyle evlilik çok zor seni mutlu edecek hiç bir şey yok yani.umarım düzelir hakkınızda hayırlısı inşallah mutlu olursunuz.

ne bileyim çok dindar ya da daha doğrusu yobaz mı ne desem bilemedim ama erkeğini istediğini söyleyen kadınlara azgın gözüyle bakıyorda.kötü bişeymiş gibi gelio onlara

yorumların hepsini okumadım ama genelde sevilmeme, ilginin azalması gibi şeyler yazılmış
bu böyle bir durumun nedeni bu olamaz. konu sahibi arkadaşım eşinizi ikna edebilirse bir üroloğa gidiniz.
çünkü bunun en büyük nedeni değişen hormon seviyeleridir. sağlıkla ilgili durumu gözönünde bulundurduktan sonra diğer noktalara bakın derim

öyle olabilirde o zamn neden azgınsın diyor.öyle diyeceğine kendisinde sorun olduğunu bilip doktora gitmeli

Kizlar cok dindar degilde ogrendigi bikac sey haric cahil. Ben ondan daha fazla dini vazifelerimi yerine getirmeye calisirim.
Ama kimin ibadeti daha efdal ,daha makbul Allah bilir tabikide.
Gercek islamin anlattigi gibi bir aile hayati yasansa ortada sorun cikmaz,kalmaz.
Erkeklerin bildigi evimi gecindiriyorum, ac birakmiyorum,ickim kumarim yok , zina yapmiyorum bu kadar
Bunlarda cok cok onemli ama gerisi yok ,bos. Sadece bundan ibaret zannediyolar. Diger konularda naparlarsa yapsinlar haklilar hakediyolar. Bisey soylesen karninmi ac biseyinmi eksik genel cevap bu.
Oysaki islam en kucuk noktayi dahi acik birakmamis(cinsel iliski nasil olmali ,esler birbirine (duygusal,guncel)nasil davranmali vsr....) Gercek manada bilinse ve uygulansa eslerini el ustunde tutarlardi. Oncedende yazmistim buraya yazarak hem bitiremem hemde bilgim yetmez. Lutfen gercek bi kaynaktan okuyun.

Kizlar doktor meselesinde de kendisinde sorun gormuyorki gitsin. Bu konu acildiginda onun gozunde benim anormal a.....
Ve sorunlu. Boyle dusunen birine ne yapila bilirki.

evlenmeden önce erkekler kadınların peşinde koşturuyor evlenıncede kadınlar adamın peşinden koşuyor yenı moda evlılıkler böyle çevremde ve burda okuduklarımda gördüğüm kadarıyla bu erkekler pek çabuk sıkılıyorlar eşlerınden

Bence eşiniz de siz de gayet normalsiniz ama tercihler farklı.
Herkes cinselliğe aynı şekilde ihtiyaç duymaz illa hastalık aramamak lazım altında.
Ama bir orta yol bulmak için kendinize daha cok bakmanız, eşinizin fiziksel olarak begenip isteyebileceği bir şekilde olmaya çalışmanız yardımcı olabilir belki.

Back
X