herkes erkege yuklenmiş, ama burada unutulan konu, bu evlilik nasıl oldu, gorucu usulu mu, ne kadar sure cıktılar, flört + söz + nişsan ne kadar sürdü
Cunku alelacele yapılan evliliklerde insanlar aslında evlendiklerinin o olmadıgını evlenince anlıyorlar. mesela hani erkek göbek yaptı diyoruz ya
ama bayan olarak bizde çömleklerimizi buyutuyoruz alan aldı satan sattı diyor kendimize hic bakmıyoruz, evlenince 1 senede 15 kilo alan arkadaşım
var adam hala filinta gibi ama kız bir anda bıngıl bıngıl oldu her yerinden yagları sarkıyo. Şimdi adam ne hayaller ile aldıgı bu bayanla nasıl ilişkiye girsin
hemde daha ortada dogum yok, ve kız daha 24 yaşında (erkek 28), hicde bu adama kızmam ben, kusura bakmasın ama kendi hemcinsim kendisini
koyvermeyecekdi.
Ben kiloma dikkat eden biriyim zaten . Kknede oyuzden uye olmustum. Hamileyken dahi 7 kilo aldim ama bu kasitli degildi.
Evet esim bi ara bana siskosun diyodu ozamanda ben 38, 40 beden giyiyodum.iki yildir 36 giyiniyorum.simdide bazen zayifsin kadin etli butlu olur diyo. Ben yaz boz tahtasimiyim simdide kilomu alim tabikide hayir soyledikleri sadece bahaneler kilo konusunda takintili oldumu biliyor.
Baska bi arkadas ozelden msj atmis ayni seyleri diyo vede agiz kokusu filan....kokacakbisey yiceksem bile o isteyken yerim onleminide alim sonradanda kokmasin diye . Yani oderece dikkat ediyorum.
Kadinin dogasinda oldugu uzere guzel giyinmeyide seviyorum.
Aksine o kendine hic dikkat etmez giyim kusamina cogu zamanda sigara kokar. Ama zayif birisi.
Yani kizlar manken gibi degilim ama var olan vucuduma bakmaya calisiyorum. Sadece onun boyuna gore boyum biraz kisa.
Eeeeee bizde eski usuldeki gibi evlendikten sonra gormedik birbirimizi. Gorucu usulu tanistik ama 1 yili askin tanima ve nisanlilik donemimiz oldu,bu surede bir birimizi tanidik ,sevdik. Ailesi biriki ay icinde dugun yapmak istiyodu ben karsi ciktim,tabiki oda.
Evlilik bu ne saniyolarsa tanimadan kalp isinmadan. Ben karsi cikinca annesi zaten beni istemiyomus baska kiz bakmak istemis.
Sanki kadin pazardan elma armut begeniyo. Bize gelene kadarda neredeyse butun akrabasindaki kizlari ve baskalarinida gostermis ama esim begenmemis.biz gorusurken de baskasini soylemis gidelim gorelim diye. Esim cok kizmis.
Zannedersem kayin valide bidaha cesaret edemedi tepki gorunce. Beni hic sevmez bunu herzaman belli eder, acikcada soyler.
Evlendikten sonra Bunlari en yakin komsularindan ve akrabalarindan ogrendim. Annesinin beni istemedini.
Diceksiniz esin seni istemis ,sevmis gerisi onemsiz. Ozaman annesine kizan adam evlendikten sonra yapilan haksizliklara karsi beni hic savunmadi. Siz haksizsiniz demedi. Onlarda tepeme binmeye calistik ca calistilar. Kocaniz ailesiyle esi arasinda bi denge kurmuyosa ve ailesine karsi pasifse yasayan bilir cok zor bi durum. Bide aile apartmaninda oturuyoz.
Baska bikonuya yazmistim. Cocumuz dogdugunda bile kaynana torununa yavrumun yavrusu yarisi yilan yavrusu demisti.