Sohbet etmez kendisi genelde biz konusuruz tek amaci saygili oldugumuzu gostermek ama uc saat onceden gitmek saygisizlikmi oluyoDaha erken gidip sohbet etmek istiyor belki. Ayri ayri gitmeniz hos olmamis.
Yok oyle seylerle alakali degil ama mantiklidaBaska biyere gitmistir o. Büyük ihtimalle eltinize gittiginizde de bir bahaneyle evden çıkacaktı yarım saat 1 saatligine. aklıma ilk bu geldi çünkü mantıklı bir tek bu ihtimal var
Yok oyle seylerle alakali degil ama mantiklida
Sohbet etmez kendisi genelde biz konusuruz tek amaci saygili oldugumuzu gostermek ama uc saat onceden gitmek saygisizlikmi oluyo
Bende bolmiycem uyaninca giderim ayip degilki gidincede diycem ztn cocugun uyanmasini bekledim diye kotu bisey degilkiBen olsam asla çocuğumun uykusunu bölmem. Saat 22'ye kadar iftardan önce birbirinizi mi yiyeceksiniz de 6 da gidiyorsunuz. Şahsen gitmezdim peşinden bildiğim saatte giderdim ben olsam.
Ne garipler ne tuhaflar ya nerden buldum bunu allahimmmAh su kocalarrrr
3 saat oncesi bile zaten erkenErken gidip sofraya yardım edecek herhalde...
Yok hayir yedi plan yapmistim ben. Ah kizim uyusa uyumuyo yukari cikip yatirdim bi kac kez ama yok uyumuyo. Yedide gitmek mantikli degilmi ama iftara daha 3 saat oluyo bu sure icinde herseye yardimda edilir ama bilemedimSizi bırakıp gitmesi hoş degilde,
Sanki siz kızınızı bahane ediyorsunuz gibi geldi,
Orda da uyutabilirsiniz bi odada ?
Davet etmişler yabancıda degiller biraz erken gidip beraber hazırlık yapabilirdiniz.
Eşiniz ısrar etmese 1 saat kala giderdiniz gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?