Benmi abartiyorum bilemedim siz olsaniz ne yapardiniz ?

Eltinin yerinde olsam çok sinir oldum, erkenden gelen misafire.
İftar davetine yemek saatinde gidilir. Evsahibi akşama kadar hazırlığını, temizliğini herşeyini bildiği gibi ayarlar. Vakti olursa yatar uyur bile. Erkenden gelen misafiri mi eğlendircek bir de.
Oruçlu oruçlu o kadar saat oturup ne yapılacaktı iftar vaktine kadar. Normal zaman olsa çay, kahve, meyve derken vakit geçer de, oruçluyken konuş konuş bir yere kadar.
Saçmalamış yani eşiniz, siz normal olanı yapmışsınız.

Eltim kar bilir ne kadar erken gitsem yaninda yardim edecek biri oldumu daha ne. Benden bi saat oncede gorumcede gitmis yemekleri flnda o yapti zaten erken gitsek canina minnet o oyle sinir olmaz ama ben olurdum

Valla ben iftara misafir cagiriyorum, yarim saat oncesinde geliyorlar ki gayet normal. Insanlar oruclu enerjileri yok erken gelip de ac ac sohbet olmuyor demek ki. Gec vakte kadar oturuyoruz cogu zaman sahuru da yapip gidiyorlar . O kadar da erken gidilmez bence iftar davetine.

Iftara cagrildiysaniz iftara gidilmeli bence. Zaten davete erken veya gec gitmek protokol ve gorgu kurallarina aykiridir.

Ben de hic sevmem ya caysiz kahvesiz muhabbet zaten olmuyor bence... hele enerjim de yoksa...

Ben de hic sevmem ya caysiz kahvesiz muhabbet zaten olmuyor bence... hele enerjim de yoksa...
Evet yani bir de iftardan 4 saat once gelen insani ben napayim? Kahve ikram edemem oturup konusamam cunku o esnada yemek yapiyor olmam lazim. Akil var mantik var :) gel iftardan yarim saat once her sey hazir olsun, ikramlarimi isitmaya baslamis olayim,sofram hazir olsun. Misafir rahat ben rahat

Bizi misafirden sayan yok evin adami muamelesi yapiyolar

çocugunuzun uykusunu anlamadım ben ne uykusu öle saatlerce valla bana eşin haklı geldi.çocuk dediğin iki saat uyur kalkar öğlen uykusundan.

çocugunuzun uykusunu anlamadım ben ne uykusu öle saatlerce valla bana eşin haklı geldi.çocuk dediğin iki saat uyur kalkar öğlen uykusundan.
Oglen uykusu diye biseymi yazdim ben? Oglen uyumuyo uykusu daha oturmadi 4 bucuk aylik. 5 te uyuyup yedide uyaniyo iki saat gun boyunca cokmu

Bana gorede gorgusuzluk. Nasi bi aileye dustuysem bunlarda bi farkli
Erkeklerin kafasizligi. Tabii aralarinda sofraya yardim eden yok,cocuga bakan yok. Ben saat 18den iftara kadar dinleniyorum mesela. Dusumu aliyorum cocugumu uyutuyorum veya yemegini yediriyorum. Misafir gelmis olsa bunlari yapamam

Oglen uykusu diye biseymi yazdim ben? Oglen uyumuyo uykusu daha oturmadi 4 bucuk aylik. 5 te uyuyup yedide uyaniyo iki saat gun boyunca cokmu

7 de uyanan çocuk gece nasıl uyuyor ? Uyku saatlerini geceye göre düzenlesen rahat edersin.

Simdi dun yaptiniz peki?
Erken gidip o kadar saat iftari beklediniz degdi mi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…