Saf iste. Bide gittimki disarda kapinin onunde bekliyo tabi girememis bensiz sonradzn dank etti kafasinaBence eşiniz saçmalamış
Birde tek kendi gitti biblo niyetine
Eltim kar bilir ne kadar erken gitsem yaninda yardim edecek biri oldumu daha ne. Benden bi saat oncede gorumcede gitmis yemekleri flnda o yapti zaten erken gitsek canina minnet o oyle sinir olmaz ama ben olurdumEltinin yerinde olsam çok sinir oldum, erkenden gelen misafire.
İftar davetine yemek saatinde gidilir. Evsahibi akşama kadar hazırlığını, temizliğini herşeyini bildiği gibi ayarlar. Vakti olursa yatar uyur bile. Erkenden gelen misafiri mi eğlendircek bir de.
Oruçlu oruçlu o kadar saat oturup ne yapılacaktı iftar vaktine kadar. Normal zaman olsa çay, kahve, meyve derken vakit geçer de, oruçluyken konuş konuş bir yere kadar.
Saçmalamış yani eşiniz, siz normal olanı yapmışsınız.
Kapinin onunde bekliyodu gittigimde elinde ekmek tatli fln. Bensiz girememis trip atip cikti ancaEltine gittiginde de sor bakalım kacta gelmis.
Kapinin onunde bekliyodu gittigimde elinde ekmek tatli fln. Bensiz girememis trip atip cikti anca
Cok enteresan.Saf iste. Bide gittimki disarda kapinin onunde bekliyo tabi girememis bensiz sonradzn dank etti kafasina
Valla ben iftara misafir cagiriyorum, yarim saat oncesinde geliyorlar ki gayet normal. Insanlar oruclu enerjileri yok erken gelip de ac ac sohbet olmuyor demek ki. Gec vakte kadar oturuyoruz cogu zaman sahuru da yapip gidiyorlar . O kadar da erken gidilmez bence iftar davetine.
Evet yani bir de iftardan 4 saat once gelen insani ben napayim? Kahve ikram edemem oturup konusamam cunku o esnada yemek yapiyor olmam lazim. Akil var mantik var :) gel iftardan yarim saat once her sey hazir olsun, ikramlarimi isitmaya baslamis olayim,sofram hazir olsun. Misafir rahat ben rahatBen de hic sevmem ya caysiz kahvesiz muhabbet zaten olmuyor bence... hele enerjim de yoksa...
Saat gecmediki o gitti on dk sonra kizim uyandi bende kalktim gittimCok enteresan.
Kac saat beklemis öyle kapinin önünde?
Bizi misafirden sayan yok evin adami muamelesi yapiyolarEvet yani bir de iftardan 4 saat once gelen insani ben napayim? Kahve ikram edemem oturup konusamam cunku o esnada yemek yapiyor olmam lazim. Akil var mantik var :) gel iftardan yarim saat once her sey hazir olsun, ikramlarimi isitmaya baslamis olayim,sofram hazir olsun. Misafir rahat ben rahat
Oglen uykusu diye biseymi yazdim ben? Oglen uyumuyo uykusu daha oturmadi 4 bucuk aylik. 5 te uyuyup yedide uyaniyo iki saat gun boyunca cokmuçocugunuzun uykusunu anlamadım ben ne uykusu öle saatlerce valla bana eşin haklı geldi.çocuk dediğin iki saat uyur kalkar öğlen uykusundan.
Evin adami da olsaniz sonucta o evde yasamiyorsunuz ve davetlisiniz. Erkenden gitmek gorgusuzluk.Bizi misafirden sayan yok evin adami muamelesi yapiyolar
Bana gorede gorgusuzluk. Nasi bi aileye dustuysem bunlarda bi farkliEvin adami da olsaniz sonucta o evde yasamiyorsunuz ve davetlisiniz. Erkenden gitmek gorgusuzluk.
Erkeklerin kafasizligi. Tabii aralarinda sofraya yardim eden yok,cocuga bakan yok. Ben saat 18den iftara kadar dinleniyorum mesela. Dusumu aliyorum cocugumu uyutuyorum veya yemegini yediriyorum. Misafir gelmis olsa bunlari yapamamBana gorede gorgusuzluk. Nasi bi aileye dustuysem bunlarda bi farkli
Oglen uykusu diye biseymi yazdim ben? Oglen uyumuyo uykusu daha oturmadi 4 bucuk aylik. 5 te uyuyup yedide uyaniyo iki saat gun boyunca cokmu
Valla bilmiyorum uyaniyo bi saat uyanil kalip sekiz gibi tekrar uyuyo sabaha kadar hemde7 de uyanan çocuk gece nasıl uyuyor ? Uyku saatlerini geceye göre düzenlesen rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?