Benmi abartiyorum bilemedim siz olsaniz ne yapardiniz ?

Soyledim giderken bekle uyanir yarim saate beraber gidelim diye

Canı sıkılmıs abisiyle muhabete gitmis belli ki
Sizde kiziniz uyaninca gidin aciklarsiniz ev sahibine kizin uyanmasini bekledim diye
Nihauerinde yabanci insanlar degiller
Valla oyle abili kardeslide degiller gidince sus pus oturur ayip olmasin diye yapiyo gidince diycem ztn

Ben caya gidecegim zaman bile bana kacta dedilerse o zaman giderim.

Tabi sizin direkt abiniz oldugu icin erkenden gitmenizde de sakinca yok ama esin erkenden gittigine gore bari yemek yapmaya yardim etsin.

Bos oturmak icin erkenden gidilmez.

Yok hayir yedi plan yapmistim ben. Ah kizim uyusa uyumuyo yukari cikip yatirdim bi kac kez ama yok uyumuyo. Yedide gitmek mantikli degilmi ama iftara daha 3 saat oluyo bu sure icinde herseye yardimda edilir ama bilemedim
Bılmem yani yabancı degıller ya hem sohbet hem hazırlık bana gore 4- 5 te ıyı yani.

Erken çıkmış eşiniz abartmış tamam konuşmak sohbet etmek istiyorsa da 4 saat ne sohbeti ayrıca iftar sonrası da oturma olur yedi kalktı olmasın diye, biz en fazla yarım saat önceden gidiyoruz valla öyle akrabalar çağırınca ... Elti dahil.

Valla oyle abili kardeslide degiller gidince sus pus oturur ayip olmasin diye yapiyo gidince diycem ztn
Tey allam bununda ayibi mi olurmus , kendi kendini rezil etmis erken giderek o zaman , bosverin takilmaya degmez eve dondugunuzde konusursunuz

Ben olsam 8 .30 da giderdim sonuçta 10 'daki iftara yardım etmeye gerek mi var koskoca gün geçmiş gece olmuş resmen ki 08.30 da nezaketen yani kendi annem cagirsa 9 'da giderim erken gitmenin anlami yok ki evde yavrum uyuyorsa

İftara değil de bize gelin akşam da iftarı bizde açarsınız deseydi haklıydı da , sadece iftara davet edilmiş insan o kadar erken gitmemeli. Kadın rahatça hazırlık yapsın diye düşünür insan.

Esin sacmalamis.
Millet belki son rotus yapcak ya da uzanip dinlenecek. Zaten insanin hali olmuyor ramazanda.

Bebegini uyutman gayet normal. Bebek size degil siz yavrunuza ayak uyduracaksiniz. Benim oglumda baska yerde uyuyamaz direnir . o zaman cile resmen.
Uykularini almayinca hem size iskence hem cocuga.

10daki iftar icin 8.30 _9.00 ideal bence. Daha erkene kafa kalkmaz.

Ben davet etsem, kim olursa olsun gelecek kişi, bilmem kaç saat önceden gelmesini asla istemem. İşimi ona göre ayarlarım çünkü.
Eşiniz sadece sizin açınızdan değil ev sahibi açısından da düşüncesizlik etmiş.

Iftardan 2 saat önce gitmeniz yeterli olurdu. Zaten ev sahibide cookk erken gitmenizi istemez bence sonucta oda evini halledecek hazirlik yapacak. Ama erkeklerin tabii baska bi dertleri olmadigi icin evi topatlamak veya cocuga bakmak gibi böyle bi yere gidilecevi zaman cocuk gibi sabirsiz olabiliyorlar maglesef. Ama karsi tarafida düsünmek lazim

Nerede yaşıyorsunuz iftar 22de merak ettim. Benim bildiğim çok erken gidip ev sahibinin ayağına dolaşmak da iyi birşey değil. Şahsen ben iftara yakın gelen misafir severim. Biraz mantıksız olmus eşinizin yaptığı. Çocuk uyanınca gidilir. Takmayin kafanıza. Belki oruc vurmuştur

Hayir o hep oyle yaa guya erken gidicez bende yardim edince aaa bakbak x in karisi erkenden gelip yardim etti diyecekler beni begendirmeye cabasi var ailesine halbuki banane yaaa bananeee

Belcika. 18 saat tutuyoruz

Yok canim eltimin isine gelir erken gitseydik baya is cikarirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…