benmi abartiyorum yoksa karsımdaki gercekten delimi divanemi?

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.886
798
merhaba arkadaslar
ramazan bayraminda en yakin arkadasimin tavsiyesi ile esinin cocukluk arkadasi ile gorusmeye basladi.
fakat sureci sizle paylasip aklima takilanlari anlatmak istiyorum.
ilk etapta israri ve ilgisine ancak 3 gun dayanabildim. ne isten ne sabah kalkmaktan ne hastaliktan anladi bi gun salak gibi 3 e kdr dsrt anlattiigimi bilirim ona ben boyle bir insan isterim boyle demeni beklerim diye.
once kendisi hakkinda on bilgileri vereyim
25 yasindayim o 30 yasinda meslegi duzgun calisiyor maddi imkanlari kendi capinda var birikim araba , bunlar benim icin bir
erkegin calisip biseyler elde etmesi acisindan onemli
evde kendi isini yapiyor dini acidan bilgisi var ve ben ne kdr sert cikarsam cikayim kirici olmadi
kendini hic bozmadi
ama soyle bir problem varki ben israrla istemiyorum dedigim halde israri beni korkutuyor hatta isi abartip en sonusen nda kaciricam seni dedi bende haddini bil sen kendini ne saniyosun sahipsiz sandin sanirim dedi..
ayrica asiri kiskanc - bana karismaktan vazgecti ama kendini yiyor buda ilerdeki yasanabilecek problemleri gosteriyor.
su anda bir kez gorusmeye karar verdim aradaki surec karmasik ve ayrintili. bir haftador gorusuyoruz ama beni sıkıntılar basio. isler daha kotuyemi
gider iyi mi olur kestiremiyorum.
bir kez facebookta evimsensin i paylastim diye gece 3 te bana unutamadigin biri var dimi ondan beni istemiyorsun diye msj atmis bi insan uc noktalarda gidip geliyor
hata mi yapiyorum abaritiyormuyum bu yazdiklarim
birde en onemli sorun
gecmisinden bahsederken fazla ayrintiya girio ve cok kotu konusuyor 8 yillik sevgilisi once birlikte buyudugu insandi sonra o kardesim gibi gordum dedi sobra ben o kiza bi kere bile dokunmamis olman lazim dedigimde sacmalma ben onunlada esiyle gorusuyorum dedi sok oldum bi yanda bana attigi msj bi yanda bu tavri. aksam konusuldu bunlar. her gece kabusum oldu ztn.
sabahta hic bisey yokmus gibi msj atmis cvp atmadim.

bence bu konuştuğunuz kişinin akli dengesi yerinde değil yada fazla yalan söylüyor heralde ne dediğini unutuyor olabilir. gönderin gitsin

peki sizce gorusup keskin bi sekilde mi bitirsem yoksa hic bir sekilde cvp atmasammi. gorusursem cok samimi oldugum bir aile var, genc onlari
cagirabilirim veya kardesimle gidebilirim ulasamadigi daha kiymetlidir ya insana ztn devam etmeyi dusunmuyorum ama ne yapacagimida bilemiyorum veya daha cok umutlanip iyice basima bela olabilir

havlayan kopek isirmazmis bsy yapacagi yok bana laf kalabaligi yapio bastan anlamistim ama bu kdr uzamasi hata insanin basireti baglanio bazen

Koskocaman adam ergen triplerine giriyor galiba. Bi sarki paylastiniz diye neler kurmus kafasinda. Birde tavirlari cok tuhaf. Ha birda o bayan ve esiyle gorusmesine yorum bile yapamicam. Ama bence gorusmeyi kesin. Biraz dengesiz bir insan gibi geldi bana. Bilemicem..

Hiç normal birine benzemiyor özellikle eski sevgili olayında tamam kesin normal değil dedim.Tavsiye istemişsiniz bence yan yan kaçın;)

ben en iyisi arkadasimi arayayim ailesini devreye sokarsa bulasamaz ztn cok konusan insan bsy yapmaz farkli illerdeyiz hala kararsizim simdidenmi kessem yoksa gelsin bi kahve ile mi kalksam kardesim ile birlikte cunku yien aricak biliyorum ondan ztn simdi gorusuyorum

Arkadaş takıntılı ve kişiliği henüz oturmamış tatlım :40: Hangi normal insan 1 haftadır tanıdığı birine ısrar eder yada onu kıskanır düşünsene:34: Ayrıca seni elde etme çabasıda olabilir bu ısrar.. Sonrasındada klasik uzaklaşma modu :51: Dibe vurmadan uzaklaş istersen.. Zaten sende istemiyormuşsun..

bence çok yalancı biri bu
ayrıca takıntılı ve takıntılı erkeklerden kesinlikle uzak durmalısın
inan hayatını zehir eder
ayrıca laflarına aldanma hiçbişey yapamaz

resmen ustumden yuk kalkti kendi kendimi yormusum haklisiniz beni bunaltan dusunduren israri oldu

tatlım hıcte denk bırı gıbı gelmedı bana.. bene sen ılıskıyı kes kopar :):) onsuz mutlu olaaksın bence..;) baksana hıc bırseyı duzgun degıl adamın senıde cok mesguledıor ahatsız edıyor bellı.. sen kurtul bundan :34:

Back
X