Benmi abartiyorum ?

Hayır aldatma filan olmadi benim sevgimden yana biraz problemlerim vardi kaybedince sevdiğimi anladim abime daha sonra bu konuyu açtım hiç ayrılıktan söz etmedim, kiz arkadaşından para aldığına bile şahidim kiz zorla veriyordu ben yüzüne vurmak istemiyorum
Hah işte bakın, derdi abilik yapmak değil. Hani kadınsınız ya siz kolay kandirilirsiniz. Aklınız ermez. Mazallah o telefonla gozunuzu boyayıp sizi yatağa atar falan. Kafa bu kafa eminim.

Kaç
Bende sizinle aynı düşünüyorum.
Yaşında kadınsınız ama hala birlikte yaşıyorsunuz tabii ki sizi sahiplenip yorum yapacaklar şuan sadece sevgiliniz ki ilerde ne olacağı belli olmaz. Herkesin dediği gibi evet şuan onlar için el oğlu inş hayırlı ise ilişkiniz iş ciddiye bindiğinde zaten el üstünde tutulur enişte bey damatlar öyle oluyor 😊. Ayrıca inş benim oğlumda ablasına sizin abiniz gibi olur aralarında bir buçuk yaş var zaten inş olur yaa 😊

Eğer sevgiliniz bu arkadaşsa sorun yok bence :)

Eklentiler

• sana telefon.webp
    sana telefon.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 28
Kaç
Yaşında kadınsınız ama hala birlikte yaşıyorsunuz tabii ki sizi sahiplenip yorum yapacaklar şuan sadece sevgiliniz ki ilerde ne olacağı belli olmaz. Herkesin dediği gibi evet şuan onlar için el oğlu inş hayırlı ise ilişkiniz iş ciddiye bindiğinde zaten el üstünde tutulur enişte bey damatlar öyle oluyor 😊. Ayrıca inş benim oğlumda ablasına sizin abiniz gibi olur aralarında bir buçuk yaş var zaten inş olur yaa 😊
Hahahahahah:) çok tatlısınız:) hersey gönlünüzce olsun inşallah :KK48:

Selam kızçeler :KK15:
Hemen konuya girmek istiyorum yaklaşık iki senedir ilişki yaşadığım araya bazı kafa karışıklıkları girsede iliskimizdeki sorunları çözüp eski erkek arkadaşımla baristik kismet olursa agustosta yuzuk takmayi dusunuyoruz bunu ailemede belirttim. Kendisi uzman cavus ben hemsireyim abim bu ilişkiyi kabul etmekte zorlanıyor neymis işi çok tehlikeliymis neymis şehir şehir gezecekmişiz ve ben bunların hepsini düşündüğümü ve kabul ettigimi belirttim kendisine şimdi asıl konuya geliyorum kızlar erkek arkadaşım doğum günü hediyesi olarak bana bir telefon almis ve baktim eve geldi benim telefonumda yeni görünce şaşırdım abimin telefonu epeydir bozuktu ve bana fikir olarak senin telefonunu abine ver bunu kullan tarzında konuştu tabiki abim bu hediyeyi gördü ve beni bombalamaya başladı neymis nasil bu kadar basit olabiliyormuşum nasil böyle hediye kabul edermisim bende calisan bir insanmişim 'elin parasını öde ' dedi ve ben bu el kelimesini duyunca çok kırıldım ve sinirlendim:duduk: bende tepki göstermeye basladim diger taraftan annemde tabiki 'el' dedi sen nasıl böyle konuşursun o benim sevdiğim değer verdiğim bir insanı sırf ben seviyorum diye sende saygı duymak zorundasin dedim ve olay yerinden uzaklastim hayir yani kendi kiz arkadasi bize geldi ve ben saygıda kusur etmedim hep onun düşüncesine saygı duydum kizlar ben mi abartıyorum yoksa haklı mi siz olsaniz napardiniz:işsiz:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Siz şu an sadece sevgilisiniz. Ve evet o sizin için el. Bakin burada düğüne iki gün kala ayrılık konusu var. Bence el'in adamı için ailenizi karşınıza almayın. O telefon olsa ne olur olmasa ne olur. Is ciddiyete dökülen kadar hiç olmazsa dikkat edin. Yoksa gereksiz yere ailenizi düşman edeceksiniz sevgilinize.

Abin seni kıskanmış..... uzman çavuşlar askerle ve polisler başımızın tacı onlar evlenin kızlar kaçmayın şu çocuklardan... vatanı canıyla koruyan bir meslek elbette zor olacak. Eşleri de bu bilinçle evlenecek.

Abine söyleceğim şey hadi ordan olurdu. Yine de ailenle aranı bozma

Keske benim de abim olsaydı ve bazı konularda uyarsaydı belki daha iyi olurdu herşey
Abinize kızmayın sizi düşünüyor sadece

Benim telefonumun şarjı sıkıntılıydı. Eşimle görüşüyorduk o zamanlar ve telefonum kapalıyken ulaşamadığında ben şarjım bitmişti diyorsum. O da nişanlanınca bana son model telefon almıştı. Ben de kavul etmedim ilk etpta, sonradan ikna oldum. Abinle annen haklı diyecektim ama abin eve kız arkadaş getirince bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deme hakkı doğdu sana

Abiler bu tür durumlarda tepki veriyorkar malesef. Hoşgörün. Sonra ileride araları sizden iyi olur.

Selam kızçeler :KK15:
Hemen konuya girmek istiyorum yaklaşık iki senedir ilişki yaşadığım araya bazı kafa karışıklıkları girsede iliskimizdeki sorunları çözüp eski erkek arkadaşımla baristik kismet olursa agustosta yuzuk takmayi dusunuyoruz bunu ailemede belirttim. Kendisi uzman cavus ben hemsireyim abim bu ilişkiyi kabul etmekte zorlanıyor neymis işi çok tehlikeliymis neymis şehir şehir gezecekmişiz ve ben bunların hepsini düşündüğümü ve kabul ettigimi belirttim kendisine şimdi asıl konuya geliyorum kızlar erkek arkadaşım doğum günü hediyesi olarak bana bir telefon almis ve baktim eve geldi benim telefonumda yeni görünce şaşırdım abimin telefonu epeydir bozuktu ve bana fikir olarak senin telefonunu abine ver bunu kullan tarzında konuştu tabiki abim bu hediyeyi gördü ve beni bombalamaya başladı neymis nasil bu kadar basit olabiliyormuşum nasil böyle hediye kabul edermisim bende calisan bir insanmişim 'elin parasını öde ' dedi ve ben bu el kelimesini duyunca çok kırıldım ve sinirlendim:duduk: bende tepki göstermeye basladim diger taraftan annemde tabiki 'el' dedi sen nasıl böyle konuşursun o benim sevdiğim değer verdiğim bir insanı sırf ben seviyorum diye sende saygı duymak zorundasin dedim ve olay yerinden uzaklastim hayir yani kendi kiz arkadasi bize geldi ve ben saygıda kusur etmedim hep onun düşüncesine saygı duydum kizlar ben mi abartıyorum yoksa haklı mi siz olsaniz napardiniz:işsiz:
Abin kıskanıyor ve gözünün önünden ayırmak istemıyorda işi bozmaya çalışıyor gibi geldi. abinle tanıstırda gözüne girsin sonrası sıkıntı olmaz bence

Back
X