merhaba hanımlar.benimki çok dert değil de siz nasıl yapıyorsunuz tavsiye almak.
Bizim kendi işyerimiz var sabah 7-8 gibi eşimle çıkarız akşam 8-9 gibi eve geliriz. Tabi gelince yemek hazırla, herzaman olmasa da çamaşır, ütü vs. Birazda tabi dinlenmek istiyorum oturuyorum felan yatasıya gece 12-1 oluyor. Saolsun eşimde yanında ki sürahiden su doldurup içmez benden ister ve hiç doymaz evde tek diyaloğumuz ne yiycez, çay içmiyormuyuz,meyve,Mısır,çekirdek,soğuk bişeyler, kahve vs.vs. (evin en küçük çocuğu ve 5 ablası var ). Neyse konu eşimde değil o ümitsiz vakka :) hal böyle olunca hem işim yarım oluyor hem evimin işi yarım oluyor.şuan bile işten geldik yemek yedik bulaşık makinam boşalacak bulaşıklar yerleşece, dün yıkadığım çamaşırlar ütülenecek toplanacak haa bide bi ara biraz oturup dinlenmem lazım malum havalar yağışlı yumuşak doku romatizmam var çok ağrılı geçiyor. Mesajı da tuvalette yazdım :))))
benim eşim boğa burcu
yemeğe düşkündür , yemekten sonra çay faslı olur
çayın yanında illa birseyler ister
sonra meyve yer , kuruyemiş yer
bizde durum şu
ikimiz de aksam 6-7 arası evde oluruz.
eve erken giden mutfaga girer, evde hazırda yemek varsa onu ııstır diğeri gelene kadar hazır eder
buı bazen eşim olur bazen ben.
yemek yapma işi bende ise eşim sofrayı kurar, bulasık makınasını kontrol eder doluysa muhakkak bosaltır.
boşsa corba yapar salataya yardım eder falan
yemek yoksa ya da yapamayacak durumda isem makarna yaparız güzel soslu tv karsısında koca tabak elimşze alır yeriz
ya da eşim tost yapar çay yapar onu yeriz
kasan bir çift değiliz
yemek yedıkten snr da bırlıkte toplarız
eşim bulasıkları sudan geçirir ben makınaya koyarım.
sonra eşim çay suyunu koyar çay hazır olunca getirir.
yanında bırsey yıyecekse kendısı alır
meyve yenecekse ya kendısı soyar, ya da ben soyarım
salonda bulasık tabak vs ıkımız de bırakmazyız ,mutfakta da aynı sekılde
kirlenen sey makınaya konur
hafta içi ben hiç iş yapmam
sadece hsonu yaparım
hafta içi koltuga gecer dinlenirim , eşimle film izleriz
ya da hafta içi bir aksam sinemaya gıderız .
yarısma programlarını ızlerız , netten videolar falan izleriz
hafta içi neden iş yapayım ki ne kendime halim olur ne de eşime
haftasonu cumadan tüm çamasırlarımı yıkarım ki haftasonuna kurusun ütü işini halledeyim derim.
haftasonu ben silerim eşim önden süpürür
iki banyonun temizliği eşime aittir duşları wc lavobo herseyı o temızler
bizde işler ortaklasa yani
siz de kendınızı paralamayın ev işi için
ütünüz kaldı ise bırakın haftasonu ütülersiniz
ne olacak sanki?