• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceriksizin tekiyim :(

ev, temizlik, yemek onlar bir şekilde hallolur inşaallah sağlıklı bir şekilde bebeğine sahip olursunda:KK37::KK36:dualarım seninle
bide tüp bebekten öncede yorma öyle çok kendini
İnşallah canım hayırlısı.. Sen de inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini vakti zamanı gelince :dua::dua::dua: :KK15:

Merhabalar, eğitim seviyesi yüksek birisiniz, yuvayı dişi kuş yapar deyimimiz evet ünlüdür ama insan olduğumuzu da unutmamak gerekir. Kendinizden annesinin evinde ev işleri stajını yapmış ve 18 yaşında evlenip günde kaç defa mutfak tezgahı silmeliyim gibi dertleri olan ev hanımı performansı beklememelisiniz. Bu sizi beceriksiz hissettirse de aslında sadece 2017 yılında yaşayan ev işlerini bölüşebilen, elinden geleni yapan zamanı yetiremeyen hepimiz gibi bir insansınız. Unutmayın ki danıştığınız insanlar size ''ev işini sadece kadın yapar'' diyerek kendi kültür ve zamanlarını önerebilir ve bu sizi daha da yetersiz hissettirebilir. Lütfen kendinizi olumsuz düşüncelere kaptırmayın, üzülmeyin.

AHH TATLIM MAALESEF O ŞEREFE NAİL OLAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ SAYENİZDE BİRAZDAN TEMELLİ GÖNDERİRLER BENİ :D
Ama hak eden herkese hak ettiği herşeyi söyledim ya şimdi onlar düşünsün kanka ;) :D
Kendini küçük düşürüyorsun, anlam veremiyorum bu duruma.
Yöneticilik yapacak kadar ilerlemiş bir insan sanal bile olsa kullandığa dile dikkat eder. İnsanlara hakaret ediyorsun, biri de çıkıp şikayet etse uğraş dur. Bunu bile düşünemiyor musun? Ergenlik çağında, neyin ne olduğunu bilmeyen genç kızlar gibi düşünmeden yazıp duruyorsun.
Şunu da merak ediyorum, bu üsluba sahip birinin çalıştığı yer ne kadar profesyonel olabilir. Nasıl bir donanıma sahip olabilir. Gerçekten mükemmel bir hayata sahip olsan bile kıskanılacak bir yön bırakmıyorsun ki kendinde.

Ben senin kadarini bile yapmiyorum. Hamile de degilim.

Butun gun calisiyorum zaten. Bir de evde neden calisayim ki köle miyim ben? Hic kendinizi suclamayin yapmadiklarinizdan dolayi. 6 yillik evliligimde bir kere utu yapmadim. Kafami utuye takamam valla beni utu mu kurtaracak?

Mesela dun esim cacik ve et sote yapti
Kayinvalidem pilav ve domates corbasi yapmis yolladi
Ben ne yaptim? Oturdum bi guzel yedim.
Canim cok fena yesil mercimek istedi ona bile erindim yapmadim.
Haftada 5 gun temizlikci geliyor yarim gun. Bulasik bile dizmem makinaya genelde.
(Haftada 1 almakla yakin bir ucrete geliyor 5 yarim gun almak hergun ev tertemiz oluyor)
Ben isteyken geliyor genelde gormuyorum bile.

Is yerimde cok kadin calisanim vardi. Malesef tum aksamlarda izin gunlerinde yillik izinde ev isi yaptiklari icin motivasyonlari enerjileri cok dusuk. Kendilerinden 2 yil sonra baslayan erkekler mudur oldu onlari yonetiyor. Cunku hic bir erkek calisanim utu, cesit cesit ev yemegi falan dusunmuyor. Siz de kendinize yeteri kadarini bi sekil hallediyorsaniz dahasi niye kafaya takiliyor ki?

Back
X