- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi pirayegibi
ayyy tühhhhhhhözür dilerim ama ben ettim şikayet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy tühhhhhhhözür dilerim ama ben ettim şikayet
tatlım ben yeniyim sizin gibi ömrüm bu sayfalarda geçmiyor o yüzden bahsettiğiniz kişilikleri siz biliyorsunuz, onları da yutup yemişsiniz belli kisabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum.
hatta merveokan bile olabilir. o dereceyim şuan.
sabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum.
öyle boşlar ki sabahtan beri beni düşünüyorlarmışyok ben ciddiydim :))
en azından ağzının ayarı var bu ne böyle..
Yaw bacim biz cahil cahil oturalim sen git millete meme bacak frikik biseyler goster hadi canim hadi.öyle polyanna olursan ilerler tabineyse kime neyi anlatıyorum ya herkesin algılaması, kapasitesiyle alakalı boş boş konuşan ve sadece hayal dünyasında mutlu olan insanlara ne anlatılır
![]()
tamamYaw bacim biz cahil cahil oturalim sen git millete meme bacak frikik biseyler goster hadi canim hadi.
yeminle yoruldum yaaaaöyle polyanna olursan ilerler tabineyse kime neyi anlatıyorum ya herkesin algılaması, kapasitesiyle alakalı boş boş konuşan ve sadece hayal dünyasında mutlu olan insanlara ne anlatılır
![]()
Yeni ömrü burada geçmiyor ama zibilyon tane msj ve konusu vartatlım ben yeniyim sizin gibi ömrüm bu sayfalarda geçmiyor o yüzden bahsettiğiniz kişilikleri siz biliyorsunuz, onları da yutup yemişsiniz belli ki![]()
ayşe nerde ya gelsin öpücem..
boş yere dememişler gelen gidene aratır diye valla aratıyorsabahtan beri aynı şeyi düşünüyorum.
geçen gün saymışlardı dur bulup söyleyeyim sanaYeni ömrü burada geçmiyor ama zibilyon tane msj ve konusu var
bu kadar mı popülerim ya mesajlarımı konularımı tek tek sayıyorsunuzgeçen gün saymışlardı dur bulup söyleyeyim sana![]()
Çünkü über zeka flörtöz akli fikri buna çalışıyo millete sanaldan kurtulun diyor ama kendisi yazdigi yerin sanal olduğunu bilmeyecek kadar uçmuş. Ne ictiyse bize de soylesinYeni ömrü burada geçmiyor ama zibilyon tane msj ve konusu var
Hangi boş insan saydıysageçen gün saymışlardı dur bulup söyleyeyim sana![]()
dur bir konunda saymıştı bir arkadaşbu kadar mı popülerim ya mesajlarımı konularımı tek tek sayıyorsunuz
bana işsiz diyenlere bak vay arkadaş![]()
napalım hepimiz müdür değiliz sonuçtaHangi boş insan saydıysa![]()
white chocolate mocha içiyorum şu an ister misinizÇünkü über zeka flörtöz akli fikri buna çalışıyo millete sanaldan kurtulun diyor ama kendisi yazdigi yerin sanal olduğunu bilmeyecek kadar uçmuş. Ne ictiyse bize de soylesin
Filtre kahve severim mumkunse nane soslu. Seninki frikik yapiyor.white chocolate mocha içiyorum şu an ister misiniz![]()