Beceriksizin tekiyim :(

:KK42:özür dilerim ama ben ettim şikayet
ayyy tühhhhhhh :skandal::skandal: Napıcaz şimdi giderse.. Acaba yeni üyeliği nasıl bi karaktere ve hikayeye sahip olucak??? Gerçekten meraktayım mesela bu defaki mesleği "müdür" değil de "holding sahibi" falan mı olucak.. Ne ilginç meslekler varmış ben mesela "müdür" diye bi meslek ilk defa duyuyorum.. allahım ne kadar da cahilimmmmmm :skandal::skandal::skandal:

öyle polyanna olursan ilerler tabi :KK70: neyse kime neyi anlatıyorum ya herkesin algılaması, kapasitesiyle alakalı boş boş konuşan ve sadece hayal dünyasında mutlu olan insanlara ne anlatılır :KK66:
Yaw bacim biz cahil cahil oturalim sen git millete meme bacak frikik biseyler goster hadi canim hadi.

Burada kavga edilir anlarım, zıt düşülür onu da anlarım.
Ama şurada kadın kadınayız, bir hamile kadına bile nasıl konuşacağımızı bilmiyorsak, ne olduğumuzun zerre önemi yok bence. Hakikaten ayıp.
'Hamileliğin marifet olduğunu sananlar' diye genelleme yapan insanlar evliliği kurtarmak için çocuk düşünüyor.
Ha ortada çocuk falan yok o ayrı da, neyse.

Valla canım, pirayegibi pirayegibi hiç bunları düşünme.
Şuan normalden çok daha farklı işliyor senin hormonların. 24 saat uyusan bile garipseme. Kendini de sıkıntıya sokma. Hamilelikten sonrayı düşünmüşsün ama, o zaman en azından hormonların bu kadar inişli çıkışlı olmayacak, uyuduğu zamanlar daha rahat olacaksın vs vs. O yüzden şimdilik anlayışlı olan eşine ara ara durumdan bahsedip teşekkürde bulun, sonrasında keyfine bak. Kolay mı, can taşıyorsun :) Benim anneannem zamanında şartlar vs yok tabii,3 aylıkken anlaşılmış hamileliği, hiçte belirti yaşamamış. Doğumdan 7 gün evvel halı yıkamışlar. Ama teyzem hamilelikte yerinden kalkamadı ilk günden itibaren. Demem o ki gebelikte herkesin süreci farklı oluyor. Kendini zorlaman ve sıkman sana kadar bebeğe de sıkıntı yapacak. Benim eşimde üniv. öğretim görevlisi, hiç kolay olmadığına gözlerimle şahit oluyorum.
Sen dünyanın en güzel şeyini yapıyorsun, okuyorsun :) Gerisini boşver... <3

Back
X