erkek arkadaşımla şuan için herşey yolunda ancak bazen beni önemsemediğini düşünüyorum birde aldattıqını çokmu süpheciyim acaba başımdan geçen bir olayı anlatıcam dün işteydim biraz mesajlaştık o okula gittiği için biraz daha geç kalkıyor salı günleri bir kaç mesaj çekti gayet sıcak bir şekilde bende daha sonra aşkım bugün işyerinde kimse yok sana fazla mesaj atamıcam merak etme dedim oda buna karşılık bişey yazmadı 11 de atmıştım mesajı neyse gelgelelim bende işimin yoğunluqundan telefona bakamadım dedim herhalde derse okula daldı sonra saat 3 oldu baktım mesaj yok aşkım ndn cvp vermedin bişeymi oldu diyorum cvp yok 3.30 oldu dayanamadım aradım defalarca telefona çıkan bakan yok hepten sinirlendim biyandanda merak etmeye başladım aradan 15 dk flan geçti aşkım sorma başıma gelene derse geç kaldım koşa koşa gittim derse telefon düşmüş cebimden allahtan birisi bulmuşta aradık getirdi teli okula sagolsun şimdi aldım aşkım teli sana haber vercektim ama hatırlayamadım telefon numaranı dedi bende buna karşılık hadiordan ya ne saçmabir sey bu ben yarım saattir aradım seni neden açılmadı telefon dedim ya bulan kişide açmadan nasıl durdu telefonu anlamadım ki bulsada nasıl getirdi hemen sinir oldum aşkım yakın yerlerde düşürmüşüm çocuk bana getireli 5 dk oldu hemen seni aradım zaten dedi bu işte bişey var şüpheli konuşma bana dedim ben şuanda okuldayım zaten bukadar saattir okuldayım ne yapablirim okulda ister inan ister inanma ya dedi yalan söylüyosun git başımdan ne haltlar karşıtırdın 5 saattir dedim tekrar msj attı ya sen niye benim her dediğimden şüphe ediyosun laflarına dikkat et yoksa pişman ederim seni bu söylediğin sözlere dedipişman olmam dedim ya niye yalan söylim cebim delinmişti benim kalem koyduqum için koşarken düşmüş sen arıyodun ya bizde arıyoduk olurda biri bulur dye yarım saat önce çocuqun biri bulmuş aradı bizi getirdi canımı sıkma benim dedi bende birz yumuşattım ortamı tamam fazla abarttım ama korktum sana bişey oldudiye endişelendim 5 saattir yoksun ortalarda dedim tamamaşkım ben olsam bende çok kızardım merak ederdim dedi bidaha dikkat et telefonuna gerekirse montunun cebine koy fermuarını kapa bişeyler yap dedim cebi delik kota ne koyuyosun dedim oda gelince dik ozaman sende bir zahmet dedi
işi tatlıya bağladık bugünde ben geç kalktım izinliyim diye sabah mesajlar atmış öğlende sınavı vardı msj attı ama geç aralıklarla 2 saatte bir saat aralıklarla ama hiç atmamazlık yapmadı banada çıkma dışarı diyor sınavdan çıkıncada aramış banyodaydım görmedim sonra nasıl geçti sınav falan dedim iyi dedi ya kızlar analayamıyorum soğuk değil ama bazen o kadar kurt içimi kemiriyorki sizce aldatılıyo olabilirmiyim bir yorum yapın