benmi tuhafımmm eşim miiii

Haklisin canim ama cok da zorlamamak lazim. Ortalikta o kadar sacma insan var ki mevcut durumdan memnun olman lazim. Ben yavas yavas adim adim esini biraz acabilecegini dusunuyorum. Mucize beklememek lazim.

esin var die insan yuzu gorme isteginizi anormal bulanlar cikmistir ya da cikacaktir:)))

Sen kendine arkadaş edin yada o ailecek görüşmek istediğin kadınlar ile yalnız çık gez. Eşin madem çok istiyor o akşamları evde otursun sen gez arkadaşların ile.

Bence haklısın. ben seni çok iyi anlıyorum. sonuçta insan eşiyle oturup her şeyi konuşamıyo. kız muhabbeti arıyo olay sırf gezme tozma değil yani.

ne sen abartıyorsun nede o bu tercih meselesidir sen sosyal birisin eeee gerçi kadınların çoğu öyledir eşin sakinlik isteyen dingin biri haliyle çatışıyorsunuz
çözüm mü biraz senden biraz ondan ortada buluşun

Bizde öyle sosyal bir aile değiliz. bende ara ara şikayet eder söylenir dururum ama her zaman bardağın dolu tarafindan bakmak gerekir..yanİ eşiniz düzgün bir eş ise boşverin ya amaaaaan.. tek derdiniz bu olsun

Ahh ah istediğim hayat:)
Tabi herkes farklıdır bende sosyallikten sıkıldım herhafta herhafta program birileri gelsin biz gidelim tamam benle de çok vakit geçirir başbaşa ama ben galiba çok sıkılmışım kimseyi istemiyorum. Karakter meselesi yani 3-5 yapsanız bile yine istemeyecek sonrasında.
Karakter meselesi

Esiniz hakli bence.. belkide samimi olmak istemiyor onlarla.. o onun tercihi ve saygi duymaniz lazim.. ki sizinle ilgileniyormus.. daha ne istiyorsunuz.. siz esinizle ailece tanismak istiyorsunuz ama bazi insanlar arkanizdan kuyunuzu kazar, haberiniz bile olmaz.. durduk yere huzurunuzu bozmayin.. siz gorusun kiz arkadaslarinizla bunda sorun yok .. ama esinizi zorlayamazsinizki karakteri bu sekilde belliki..

İlk yıllarda arkadaşlığın bi önemi olmuyor da, sonraki yıllar hakkında bişey söyleyemeyeceğim?

Sosyal insanlarız vesselam.. Ben de baş başa bişeyler yapma derdindeyim kalabalıktan kaçıp mesela :) insanoğlu hep istiyor işte. Ne güzel koca gün evdesin uğraş bulup yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Sen de spora gidebilirsin. Hobiler edinebilirsin. Eşine arada bi "diğerleri" ile de keyifli zaman geçirebileceğinizi söyle. Dünya onun etrafında dönmüyor hani Büyütülecek bir problemin yok konuşa konuşa anlaşabilirsiniz.

Masallah. esinle gayet guzelsin. Ama dedigin gibi arkadassızsıda olmuyor.O evli arkadaşın hanımıını eşler işteyken kahvaltıy cagır dısarda buluşalım kiz kiza bir kahve icelim de. Valla eşin ayrı arkadaşın ayrı az olsun öz olsun.

Bence biraz abartiyorsunuz. Sonucta sizi eve kapatan hic gezdirmeyen Günyüzü göstermeyen bir adam degilmiski

Ne güzel işte boşuna şikayet ediyosun ama
Bence ikinizde arkadaşlarınızla da vakit geçirmelisiniz abartmadan bu gerekli çünkü
Ama öyle eşlerle beraber misafirliği vs bende hiç sevmem

eşin benim kafadan :)

keşke benim kocam da öyle olsaydı hep biz bize olsaydık ben de kimseyi istemiyorum etrafımda eşim çocuğum ben olsakkk.. herkesin beklentileri farklı işte

Kiminin derdi kiminin hayali olabiliyor işte.
O kadar takılacak bir mevzu değil bence.
Eşiniz size gerekli zamanı da ayırıyor sizi ihmal de etmiyor.
Onun da böyle bir yapısı var deyip sıkıntı etmeyin bu durumu kendinize.
Zira yaptıklarını yapmayan bir eşinizde olabilirdi.
Halinize şükretmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…