• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benmi tuhafımmm eşim miiii

E sen kendin kız arkadaş edin, komşu edin. İlla ailecek programlar yapılmak zorunda değil. Eşler işteyken takılır muhabbet edersin atarsın sıkıntını işte.
Ben de fazla insan pek sevmem. Bi yerde okumuştum bu çalışan insan sendromu gibi bişey. Evimde oturıym, filmimi açıym, kahvemi alıym, kitabımı alıym, hiç çıkmıym kimse de beni arayıp sormasın mesela. Ben de bu kafadayım amaaaa.. hayat :) Her gün tonla insanla muhattap olmak zorundayım ben de :bicak:

Ya iyi güzel hoş diyorsunuz da komşularım şansıma mıdır nedir baya orta yaş grubu .
Arkadaş edincek çevrem de yok çalışayım diyorum izin vermiyorum kurs a gideyim dedim kendide yazıldı bir iki sonra ne kndi gitti ne de bana izin verdi.
Arkadaş da hacadan gelmiyor ama diğimii.
Arkadaşlarının eşlerini tanımıyorum ki bi samimiyet kurayım daha önce hiç karşılaşmadık
Bir karşılaşsak sıcak kanlıyımdır hmn kaynaşır arkadaş olurumda nerdeee

çalışmadığınız için anlamıyorsunuz bence. geçenlerde bir konu açmıştım ben de hatta bununla ilgili sürekli görüşmek isteyen arkadaşlar için. insan bütün gün insan sesinden ve herşeyden bıkıyor. eve gelip pijamaları giyip koltuğa uzanmak istiyor. hatta sizinki iyiymiş sizinle vakit geçiriyormuş. bence adama anlayış gösterin, siz gündüzleri o işteyken görüşün kimle istiyorsanız.

Yapı ve karakterle alakalı sanırım çünkü bende eşinin kafasindayim eşim de senin kafadan yani tam tersi versiyonlarimiz uzun saatli yorucu nobetlik bi işte çalışıyorum eve gittikten sonra ve nöbetçi olmadigim hafta sonlari dusundugum tek şey dinlenmek ve eşimle baş başa olmak arkadaş fln hiç kafam kaldirmiyo bazen kız kıza çıktığım oluyo da çiftli gezmedense eşimle başbaşa olmak tercihimdir he siz çalışmadığıniz için durum farklı dicem ama esin senle her tur aktiviteyi yapıomış bence sen abartiyosun esin evde lop tavşanı gibi yatsa hiç kalkmasa hak verirdim ama bu durumda sorun yok

Bende evlendikten sonra kocanın arkadaşının karısı ile samimi olma merakını anlayamıyorum :KK53::işsiz:

Yok abartmıyorsun cok haklısın bizde burda tanıdığım olmadığı icin kimseyle muhattab değiliz denebilir ve sadece çift olarak gezmek insana bir zaman sonra hiç ama hiç zevk vermiyor. Hep ayni hep ayni ama benimde yapacak bişeyim yok.

siz de bir iş edinin kendinize. yani adam yorgun argın geliyor bir de çay kahve muhabbeti yapamayabilir yani.
düşünüyorum da çaya falan gittiğimiz de ya da geldiklerinde arkadaşlar saat 12 ye kadar gidiyor muhabbet. bu da yoğun çalışan birini aşar yani.
haftasonu da belki eşi yetiyordur adama. yani bizim evliliğimizde eşim de ben de eşiniz gibi düşünürüz. çok arkadaş, dost görüşmesi bize göre değil hiç
sizi de anlıyorum ama demek ki birbirinize uygun değilsiniz bu konu da. biriniz idare edicek. bence sizin idare etmeniz daha yerinde olur.

Ya iyi güzel hoş diyorsunuz da komşularım şansıma mıdır nedir baya orta yaş grubu .
Arkadaş edincek çevrem de yok çalışayım diyorum izin vermiyorum kurs a gideyim dedim kendide yazıldı bir iki sonra ne kndi gitti ne de bana izin verdi.
Arkadaş da hacadan gelmiyor ama diğimii.
Arkadaşlarının eşlerini tanımıyorum ki bi samimiyet kurayım daha önce hiç karşılaşmadık
Bir karşılaşsak sıcak kanlıyımdır hmn kaynaşır arkadaş olurumda nerdeee
orta yaş grubu olsun ne olur ki belki kafalarınız uyuşur arkadaş olursunuz hiç evinize davet ettiniz mi komşuları eğer etmediyseniz birgün ikram hazırlayıp davet edin .

Eşinizle baş başa tek kaldığınızda ise arkadaşlarınızla plan yapın. Eşiniz kalabalıktan hoşlanmıyor belli ki. Onun isteklerine de saygı duyun bence.

Önce ben sordum neden sana :) niye samimiyet zorunluluğu hissediyorsun

Peki o zamannn...

Doğdum büyüdüğüm şehirden çok uzakta ailemden arkadaş eş dost akraba hepsinden uzağım ve doğup büyüdüğüm şehir egenin incisi şuan ise doğunun en ücra köşesinde küçük bi ilçedeyim.

Eşim çalışmama izin vermiyor .
Kurs falan olaylarına gerek yok diyor.

Tek başıma bir yere çıkamadığım için arkadaş bulamıyorum yada arkadaşım olmadığı için eşimden ayrı takılamıyorum.

Kız kıza sohbet dedikodu birilerine çay kahve içmeye gymek istiorum.

Eee çok fazla şeymi iatiyorum.

Sizzzz peki.

Nedennnnn

Eşinizle baş başa tek kaldığınızda ise arkadaşlarınızla plan yapın. Eşiniz kalabalıktan hoşlanmıyor belli ki. Onun isteklerine de saygı duyun bence.

İşte sorunum da buya arkadaşım .

Benim arkadaşım yok ki
Başka bi şehirdeyiz hiç akrabam yokkk arkadaşda dost ta;(

Ben de diorum ki en azından tanışalım bn arkadaş oluyim

Peki o zamannn...

Doğdum büyüdüğüm şehirden çok uzakta ailemden arkadaş eş dost akraba hepsinden uzağım ve doğup büyüdüğüm şehir egenin incisi şuan ise doğunun en ücra köşesinde küçük bi ilçedeyim.

Tek başıma bir yere çıkamadığım için arkadaş bulamıyorum yada arkadaşım olmadığı için eşimden ayrı takılamıyorum.

Sizzzz peki.

Nedennnnn

Ben sana şöyle açıklayayım sosyal hayatımı kocamin çevresiyle yapmıyorum evet uzak bir şehirlerin ama bu kendini eve kapatmanın gerektirmez ömür mu geçer boş boş evde peki neden çalışmaya yada kurs a izin vermiyormuş bence bu sorunu çözmek kocanın arkadaş sorununu degil

Yukardaki yoruma istinaden kocan istemiyorsa zaten biz ne önerelim.
Etkinlikler kurslara yazıl ordan arkadaş edinirsin.

Peki o zamannn...

Sizzzz peki.

Nedennnnn

Benim eşimden sizin eşinize benziyor. Asosyal olmamasına hatta çalıştığı iş gereği insanlarla sürekli iletişim halinde olmasına rağmen çok evcimen ve dışarıda kalabalık aktiviteleri çok sevmez. Adamın zaten tüm gün başı şişiyor eve geldiğinde sessiz sakin ev ortamını arıyor. Ben de arkadaşlarımla kendim gayette güzel ayrı vakit geçiriyorum dışarıda..

Benim siz de hissettiğim evlilik sebebiyle uzağa geldiğiniz için eşinizin sizin gönlünüzü yapmak, sizin isteklerinize cevap vermek zorunda olduğunu düşünüyorsunuz. Ama bu adam zaten sizinle her türlü şeyi paylaşmaya çalışıyor. Kendince dışarıda vakit geçirmeye çalışıyor. Bence fazlasını istemek ve mevcut çabalarına saygı duymamak haksızlık olur.

Siz arkadaşlarınızla sosyal bir ortam arıyorsanız ondan ayrı yapın planlarınızı. Eğer hiç arkadaşınız yoksa çeşitli aktivitelere katılın yeni arkadaşlıklar edinin sosyal patlamasınız ne de olsa :KK45::KK45:

Amannnn takılın işte eşinizle başbaşaa daha ne istiosunuz...Ha hak verebilirim size bende 5 yıldr evliyim ve aynı apartmanda oturuyorm daha bikaçaydr ilkkez komşu edindim yani bazı şeyler zamanla ve kendiliğinden gelişir arkadaş ediniyim diye plan yapamazsınızki akışına bırakınn siz sosyal olmaya çalışın gereksiz yere seneplenmeyin..herkesin yapısı huyu suyu farklı işte..adam sizi eve kapatmıyor ya bi hobi edinin kendinize ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın selametle kalın:KK200:

Yine ben kızlar slmm :)

Bu seferde eşim.....

Benim eşim herşeyi çok biliyor
Hep o haklı
Asla özür dilemez...

Bunlar zamanla beni boğucak gibi geliyor zati şimdi boğuluyorum dahada çok boğulucam gibi.

3 yıldır bir kere olsun bi arkadaş topluluğu ile bir yere çıkmadık.

Çünkü biz bize yeter mişizzz....

Şunu arada görüşelim derim of arasınok istiyorsa der.
Peki bunu ara derim çok meraklıysa o arasın der.

Yani bu örnekleri çoğaltabilirimmm...

2 evli arkadaşı var kaç defa şahit oldum açtık arayı baya görüşelim diye biri kaçkere evine dawet etti.

Çok meraklıysa o gelsin der...

Çok dır dır edincede ben sana yetmiyormuyum der.

Sen bana yetiyosun ben kşmseye ihtiyaç duymuyorum ama sen niyeyse duyuyorsun diye trip atar.

Bana karşı Allah var iyidir çoğu zamsn o proğramlar yapar seni anlıyorum evde uzak bi şehirde sıkılıyorsun

Yemekler
Gezmeler
Sinemalar

Hiç bişeyi eksik etmez hatta faxlası vardır da azı yoktur belki ama sıkılıyorum bu durumdan ben.

Ben çalışmıyorum
Ailemden çokkkkkk uzak bi şehirdeyim tabi arkadaş ve dostlarımdan daaaa:KK43:

Eşim ise bayağı yoğun çalışır ama dinlenmeye fırsatı olmuycak kadar değil.

Benim dışımdaki sosyalliği.

Hafta da 1 spor
Ayda yılda bir kahve
Ayda yılda bir balık tutmaya birde piknik.

Ben böle istemmiyorum arkadaşlarımız olsun istiyorum ama o böle iyi hep evinde vakit geçirmk ister.

Ben mi abartıyorum sizceeeee???

abartiyorsun.
yurt disindayim esimin gorevi icin. yalnizim ve yanimda 2 cocuk var.
temizlikci kadin bile 15 gunde bir lutfen geliyor.
Elimde nasir cikmis.
uyksuzum son 4 haftadir.
ne gece ne gunduz uyumayan bir bebegim var. yemek yiyemiyorum surekli bayilmayayim diye agzima biskuvi tikmaktan kilo veremedim ki hamilelik oncesi 47 kiloydum.
yapayalnizim, goruntum bana benzemiyor, temizlikcim benden az calisiyor, esim akademisyen surekli isleri var.
iki cocuk gozume bakiyor ilgi icin...
bence sansini zorlama, mutlu ol elindekilerle.

Back
X