Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

evli_mutlu_cocklu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
115
0
296
İstanbul
Sorunm bıraz cınsellıkle alkalı ama ben ne oldugunu tam blmıyorum ve esımı farklı yargılamak ıstemıyorm...esım cnsel yasantmmzda benden fantezı bulmamı ıster ve ne yazııkkı bende pek anlamam anlamam derken sevmıyorum buarada evllgmzn 2. Yılndayz onun fantzılerı ıse benm mını etek gyıp taksmde yada baska yerlerde erkeklern benden etklenmelrnı dsnmesı benı hayal etmelrı yatakta genlde bu durmları hayal ederk ucuyo bu def
alarca surdu farklı konularla ben okadar cok rahatsz oluyorumkı bı erkek bunu karısı hakkında nasıl dusunur fantezı olarak bı gun denemk ıcın seksı gynp cıkacam taksme gdecgmı s,yledm oda tamam ama yanına yaklasan olmayacak ben uzaktan seyrdecm senı kmseyle yan yana gelme dedıı cıldrdım kavga ettm sen nasıl boyle bısyı ızın verrsn nasıl erkeksn dye gbı oda sonucta fantezı bu nevarkı gercegne ızın vermm tabı gbı laflar cok tartıstm ama normalde dısarı cıksak belını ort onunu kapat der kızar ınanın fantzı olayını c,ozmus deglm esmn dusuncelerı sex anlmnda normalmı bu fantazı konusunda yardım edn normal degılse normal fantezler nasıl....umarm sorunmu anlatablmısmdır nedmek ıstedgmı ne yazdgımın farkında deglm baglantı gdıyo donup duruyo harfler ucusuyoo sınır oldm yaa...

aßuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Nasil ßir fantesi o?
Kizma ama Nasil Irkek O :)
ßende severim fantezileri ama,ßoylesi hic aklimin ucundan gecmedi

ay ßide diyor,kimse yanina yaklasmicak,ßen izlicem oyle:)
komik

acaba sey :s ayip olmazsa , parayla calisan kadinlar ilgisini cekiyor olabilir mi?

bir kk klasiği gecenin ilerleyen saatleri fantazi konuşmaları
nedense bu saatler beklenir genellikle bu tip konuları açmak için
seviyorum bu siteyi ya

aßuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

acaba sey :s ayip olmazsa , parayla calisan kadinlar ilgisini cekiyor olabilir mi?

olabilir ben arkadaşı çok ii anladım çünkü benim eşimdede aynı problem var parayla çalışanlar çok dikkatını çekiyor ve benden evliliğin ilk 8 ayı sürekli onlar gibi giyinip saç baş olayına girmemi talep etmişti

denemedim daha, ama yazin denizde gece kumsalda deniyebilirim

Uwwww

bir kk klasiği gecenin ilerleyen saatleri fantazi konuşmaları
nedense bu saatler beklenir genellikle bu tip konuları açmak için
seviyorum bu siteyi ya

Ahaha
Ben de seviyorum, gece gece eğleniyorum

kostüm, kırbaç duyuyoruz da.
bunu duymamıştım..

Hangimiz duyduk ki?

gece gece aska geliyoruz

Ne aşk ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…