- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
-
heeee
deri kostümler,hizmetçi kostümü,kolejli kız kostümü..
heeee
deri kostümler,hizmetçi kostümü,kolejli kız kostümü..
olmazsa olmaz kırbaç
tabi sekreter hizmetçi hemşire aşçı dansöz vs... kostüm şart
Ben evlendiğimde aşkım benden böyle şeyler ister mi acaba?
Ben evlendiğimde aşkım benden böyle şeyler ister mi acaba?
mümkünse istemesinnn:9
aßu kk hatunlarina bak neler biliyorlar
Allahımmmmmmne tepki verecegimi şaşırdım, iç dünyaları ne kadar renkli kırbaçlı hemdeee
bunu sadece bir oyun gibi düşünsen...sadece yatak odasında oynana ve ikinizin arasında bir oyun.. asla gerçek olmayacak, asla yatak odası dışına çıkmayacak...
o zman daha rahat edersin, psikolojin de bozulmaz bence
Sorunm bıraz cınsellıkle alkalı ama ben ne oldugunu tam blmıyorum ve esımı farklı yargılamak ıstemıyorm...esım cnsel yasantmmzda benden fantezı bulmamı ıster ve ne yazııkkı bende pek anlamam anlamam derken sevmıyorum buarada evllgmzn 2. Yılndayz onun fantzılerı ıse benm mını etek gyıp taksmde yada baska yerlerde erkeklern benden etklenmelrnı dsnmesı benı hayal etmelrı yatakta genlde bu durmları hayal ederk ucuyo bu def
alarca surdu farklı konularla ben okadar cok rahatsz oluyorumkı bı erkek bunu karısı hakkında nasıl dusunur fantezı olarak bı gun denemk ıcın seksı gynp cıkacam taksme gdecgmı s,yledm oda tamam ama yanına yaklasan olmayacak ben uzaktan seyrdecm senı kmseyle yan yana gelme dedıı cıldrdım kavga ettm sen nasıl boyle bısyı ızın verrsn nasıl erkeksn dye gbı oda sonucta fantezı bu nevarkı gercegne ızın vermm tabı gbı laflar cok tartıstm ama normalde dısarı cıksak belını ort onunu kapat der kızar ınanın fantzı olayını c,ozmus deglm esmn dusuncelerı sex anlmnda normalmı bu fantazı konusunda yardım edn normal degılse normal fantezler nasıl....umarm sorunmu anlatablmısmdır nedmek ıstedgmı ne yazdgımın farkında deglm baglantı gdıyo donup duruyo harfler ucusuyoo sınır oldm yaa...
bende yok heeee, öyle şeyleeer..
Bence de.
Yoksa ben ona baltalı fantezi yapar o baltayla kafasını uçururum.
aynennn,kırbaçlada ben baska bi şeki uçururum
Ya sorma valla.
Gece gece neler döküldü ortaya..
olmazsa olmaz kırbaç
tabi sekreter hizmetçi hemşire aşçı dansöz vs... kostüm şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?