- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
-
bunu sadece bir oyun gibi düşünsen...sadece yatak odasında oynana ve ikinizin arasında bir oyun.. asla gerçek olmayacak, asla yatak odası dışına çıkmayacak...
o zman daha rahat edersin, psikolojin de bozulmaz bence
Aşçı çok tahrik edici özellikle, olmazsa olmazı ilişkinin
acaba herkesin etkilrndiğine ben sahibim diyemi etkileniyor...
o değilde karaktersizlil bu hiç alınmayın
canım onclkle yalnızca senı kale alarak cvp vermk ıstıyorum tabıkı bunlar yatak odasnın dısında konusu ble gecmez ben buraya buyuk bı psıkojıyle yazdm yazmaz olsaydım ınsanlara eglence cıktı nekadar saygıszca yorumlar dıger arkadaslara ııeglencelr eglence konusu cıktı adrenalın tavan yapıyooo bumu yaa anlayamıyorum kmseyı tek tek cvp vereck durumda deılllmm neysee....
Kardeşim taviz tavizi getirir.Sakın ola bir daha böyle bir şeye müsade etme.Çok şaşılacak bir şey değil Swinger olayı çokça yaşanmakta bilemezsiniz ki belki ısrar etseniz yada şartlar biraz değişse bunu isteyecek sonuçta bir eğilimi var.
Eşinizi cinsel anlamda etkiliyorsunuz. Vücudunuzu filan beğeniyor evet.
Ama sizi sevdiği hakkında emin olamadım.:44:
Ule sırf kıskanmayım diye, yakuşuklu sevgilim olmasın diyorum. Çekemem diye...
Nasıl derler, sizinki resmen bişeyliğe soyunmuş...Ama söyleyemem ban yerim. :18:
ben de çok şaşırdım... daha makul cevaplar bekliyordum... bir tanesi adam doğulmaz adam olunur bile yazmış... pes vallahi yaa...
acaba ben mi yanlış okudum, eşin başka şeyler mi talep etti, ben mi anlamadım diye valla bir daha okudum..
canım sana yakıştıramadım valla bu yorumu... sanırım sen tam okumamışsın..
kızı üzmeyin arkadaşlar yaaa... bir sıkıntısını paylaşmak istedi.. kocasının ne pez... bıraktınız ne de... tövbe yaaa
onunla ilgili bir film izlemiştim adam sonun da kıskançlığından öldürüyordu ..Yani sevmiyor demek de doğru değil.eş değişme..
cemaatleri varmış..bi yerde okumuştum..çiftler bunun için hususi seyahatlere gidiyorlarmış
tövbe..sen normalden ayırma yarabbim..
ben de çok şaşırdım... daha makul cevaplar bekliyordum... bir tanesi adam doğulmaz adam olunur bile yazmış... pes vallahi yaa...
acaba ben mi yanlış okudum, eşin başka şeyler mi talep etti, ben mi anlamadım diye valla bir daha okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?