• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

bunu sadece bir oyun gibi düşünsen...sadece yatak odasında oynana ve ikinizin arasında bir oyun.. asla gerçek olmayacak, asla yatak odası dışına çıkmayacak...

o zman daha rahat edersin, psikolojin de bozulmaz bence

canım onclkle yalnızca senı kale alarak cvp vermk ıstıyorum tabıkı bunlar yatak odasnın dısında konusu ble gecmez ben buraya buyuk bı psıkojıyle yazdm yazmaz olsaydım ınsanlara eglence cıktı nekadar saygıszca yorumlar dıger arkadaslara ııeglencelr eglence konusu cıktı adrenalın tavan yapıyooo bumu yaa anlayamıyorum kmseyı tek tek cvp vereck durumda deılllmm neysee....

Kardeşim taviz tavizi getirir.Sakın ola bir daha böyle bir şeye müsade etme.Çok şaşılacak bir şey değil Swinger olayı çokça yaşanmakta bilemezsiniz ki belki ısrar etseniz yada şartlar biraz değişse bunu isteyecek sonuçta bir eğilimi var.:45:

ben sizin adınıza üzüldüm bunun adı fantezi değil! sadece bunu söyleyebilirim bence eşinizin piskolojik sorunları var :31:

aslında fantazi denen şey karşılıklı olunca güzel ama türk toplumu olarak pek açık değiliz buna.cinsellikle evlendikten sonra tanıştığımıza bakılırsa belki 5 yıl sonra fantazi isticez adamlarda olmiicak:) aslında bi senaryoda bana yazılsa hiç fena olmaz hee:))

Eşinizi cinsel anlamda etkiliyorsunuz. Vücudunuzu filan beğeniyor evet.:31:
Ama sizi sevdiği hakkında emin olamadım.:44:
Ule sırf kıskanmayım diye, yakuşuklu sevgilim olmasın diyorum. Çekemem diye...:17:
Nasıl derler, sizinki resmen bişeyliğe soyunmuş...:19: Ama söyleyemem ban yerim. :18:

canım onclkle yalnızca senı kale alarak cvp vermk ıstıyorum tabıkı bunlar yatak odasnın dısında konusu ble gecmez ben buraya buyuk bı psıkojıyle yazdm yazmaz olsaydım ınsanlara eglence cıktı nekadar saygıszca yorumlar dıger arkadaslara ııeglencelr eglence konusu cıktı adrenalın tavan yapıyooo bumu yaa anlayamıyorum kmseyı tek tek cvp vereck durumda deılllmm neysee....

ben de çok şaşırdım... daha makul cevaplar bekliyordum... bir tanesi adam doğulmaz adam olunur bile yazmış... pes vallahi yaa...

acaba ben mi yanlış okudum, eşin başka şeyler mi talep etti, ben mi anlamadım diye valla bir daha okudum..

Kardeşim taviz tavizi getirir.Sakın ola bir daha böyle bir şeye müsade etme.Çok şaşılacak bir şey değil Swinger olayı çokça yaşanmakta bilemezsiniz ki belki ısrar etseniz yada şartlar biraz değişse bunu isteyecek sonuçta bir eğilimi var.:45:

eş değişme..:51:
cemaatleri varmış..bi yerde okumuştum..çiftler bunun için hususi seyahatlere gidiyorlarmış

tövbe..sen normalden ayırma yarabbim..

valla kim olsa rahatsız olur tamam erkek cok sıkmasın kıskanmasın ama fantezilerinde de beni baska erkeklerin hayal ettigini dusunmesi biraz tuhaf :53:

Eşinizi cinsel anlamda etkiliyorsunuz. Vücudunuzu filan beğeniyor evet.:31:
Ama sizi sevdiği hakkında emin olamadım.:44:
Ule sırf kıskanmayım diye, yakuşuklu sevgilim olmasın diyorum. Çekemem diye...:17:
Nasıl derler, sizinki resmen bişeyliğe soyunmuş...:19: Ama söyleyemem ban yerim. :18:

canım sana yakıştıramadım valla bu yorumu... sanırım sen tam okumamışsın..

kızı üzmeyin arkadaşlar yaaa... bir sıkıntısını paylaşmak istedi.. kocasının ne pez... bıraktınız ne de... tövbe yaaa

ben de çok şaşırdım... daha makul cevaplar bekliyordum... bir tanesi adam doğulmaz adam olunur bile yazmış... pes vallahi yaa...

acaba ben mi yanlış okudum, eşin başka şeyler mi talep etti, ben mi anlamadım diye valla bir daha okudum..

onu deme nedenleri şu canım. eşi taksime o kadınların müşteri aradığı gibi çık bende seni uzaktan izleyim demiş. ama yanınada kimse yaklaşmıycakmış. çok normal bişeymiki adam doğulmaz olunur lafı bukadar garip geldi

ha bir de bır tanıdıgım şu sebepten boşanmıştı adam eşine web kamerada baska biri izlerken sevişmek istemiş:120:
al işte buda fantezi..
yanı yatak odalarında bırının onları ızledıgını hayal ederek fantezı yapmak baska web camda gercekten bırının izlemesını ıstemek baska
sizin durumda da yatak odanızda eşinizin sizin baskaları tarafından arzulandıgını dusunmesı baska sızı taksımde mını etekle ızlemek ıstemesı baska:44:
eşinizin burcunu ve yasını merak ettım:26:

var öyle erkekler , hatta karisinin tahrik edici sekilde giyinmesini isteyen, sonra baska erkeklerin yaninda karisinin orasini burasini elleyerek bak bunlarin hepsi benim :33: diyenler. he normalmi :44: bence hayir:24: hatta daha ileriye gidenler, karisinin baska bir erkekle yatmasini isteyen bunlar artik sapik kategorisine giriyo benim gözümde:19:

parsi olan parasiyla hava atar :ssz: arabasi olan arabasiyla :55: zügürtde karisiyla:12:

bunu bütün erkekler hayal eder arkadaşlar yaaa!!! bu kadarını da bi zahmet düşünün yani.. hiç erkekleri tanımıyorsunuz sanki..

bu kızın kocası, açıkça söylemiş sadece.. niye bu kadar abarttınız?

canım sana yakıştıramadım valla bu yorumu... sanırım sen tam okumamışsın..

kızı üzmeyin arkadaşlar yaaa... bir sıkıntısını paylaşmak istedi.. kocasının ne pez... bıraktınız ne de... tövbe yaaa

Canım sakın yanlış anlama, bir adama, bir eşe o fanteziyi yakıştırabiliyorsun, ama bana niye yakıştıramıyorsun, adam resmen o role girmek istemiş.Bana çok aykırı geldi. Uzaktan izlemek ne demek ?

Son düzenleme:
eş değişme..:51:
cemaatleri varmış..bi yerde okumuştum..çiftler bunun için hususi seyahatlere gidiyorlarmış

tövbe..sen normalden ayırma yarabbim..
onunla ilgili bir film izlemiştim adam sonun da kıskançlığından öldürüyordu ..Yani sevmiyor demek de doğru değil.
Arkadaşlar ya sevgi öyle sabit bişey değildir ki zaman zaman çok seversin zaman zaman azalır ama seversin sonuçta ,belli bir ölçü koymak bana yanlış geliyor.

daha ne talep etsin Allah aşkına.. pes! bilakis ben şaşırdım size şimdi.

bu arada konu sahibi kardeş ne dedik ki ? yada kendi hesabıma sorayım ne dedimki?

Back
X