Benmi yanlış anlıyorum..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
Konu ablam ve iki kuzenimle alakalı.büyük olan teyzemin kızı x olsun.küçük olan benim yaşıtım ise y.
y ile hem yaşıtız hemde arkadaşlığımız var.kaç haftadır görüşelim diye haber verdiğim kuzenim.ama görüşememiştik.Bikaç gün önce ablam ve x akşam yürüyüşe çıktılar.Onlar giderken y adlı kuzeniminde onlarla gittiğini gördüm.
Ben haber verdim görüşmek için o kadar,ama o hiç bana haber vermeden yürüyüşe çıkmış diye alındım kendimce.Severimde kuzenimi.şaşırdım açıkçası neden çağırmadı diye.

Sonra onlar yoldayken benim ablama verdiğim yüz lirayı ablam düşürmüş.bana telefon açtı matemm düşürmüşüm bakıyoruz yola ama yok.hiç farketmedim diye.üzüldüm tabi ama neyse nasip değilmiş dedim kapattım.o ara yürürlerken ablamla mesajlaşıyoruz..
ben y adlı kuzenime alındığımı ablama söyledim.Y bana neden haber vermedi acaba diye.Alınganlığım boşunaymış gerçektende kuzenimin akşam acil bi işi varmış sadece bankamatiğe para çekmeye çıkmış o sıra.hımm tamam dedim bende.Normalde ablamlar en az 1 saat yürüyüş yaparlar ve görünce haliyle onlarla gittiğini sandım.Tam o sırada kuzenim beni soruyor.matemm üzülmüştür şimdi parasını kaybettik diye.ablamın verdiği cevap şu;
-yok yok o diyor y niye beni çağırmamış!

Bugünde kuzenimle görüştük bize geldi güzel güzel sohbet ederken
-matemm o gün ablan öyle dedi ben aslınnda bankamatiğe gitmiştim dedi.
Tabiki kötü hissettim çünkü bunu kuzenime kendim zaten görünce söylerdim.mesajla niye çağırmadın demek istememiştim.orda ablamın konuştuğum an matem böyle diyor demesi bana hiçte doğru gelmedi. Ardındanda kuzenim suizan etmemek dedikodu etmemk lazım diye başka konulardan dem vurdu.Yaptığımın dedikodu olduğunu düşünmüyorum.Haksızmıyım?
Ablamın söylemesinin çok yersiz olduğunu düşünüyorum sadece.Dedim zaten kendisine ama -Ne varki bunda diyor..Normalde ablama karşı biçok konuda hiç güvenim yoktur zaten defalarca yanıltmıştır beni ama böyle küçük bi durumu bile söylemesi sizcede doğrumu?

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi 'böyle küçük bir durumu' söylemesinde bir sakınca yok ki...
Büyüklerini bilemeyeceğim ama o an belki de sizi koruma dürtüsüyle bunu kuzeninize söyledi.
Hiç o açıdan düşündünüz mü?

bugüne kadar hiç beni koruduğunu görmedim.
Aksine haklı olduğum bi konuyu anlatsam bile aradan bucaktan beni haksız bulmaya çalışan biri.Geçmiş konumdada var.
Birazda o yüzden küçük bir durum büyük hale dönüyor.
Ben olsam ablam bana mesaj atsa , Söylemezdim mesela.karşımdaki kişi arkamdam söylüyor diye düşünmesin diye.

Son düzenleme:
Eski konularınızı bilemeyeceğim ama eğer böyle düşünüyorsanız, artık önleminizi almanız lazım.
Başkalarının duymasını istemediğiniz şeyleri ablanızla paylaşmayın.
Sıradan bir abla-kardeş ilişkisinden öteye geçmeyin derim.

Fazla alıngan olduğunuzu düşündünüz mü? Önce kuzeninize alindiniz, olayin iç yüzünü öğrenince geçti. Boşta bulunulmuş bir cümle yüzünden ablaniza alindiniz. Bunun da iç yüzünde art niyet yok bence.

Ablaniz hakkinda her şeyi bu kadar kafaniza takip, burada başliklar açip dillendirdikçe, sıradan hareketleri bile gözünüze batmaya başlar haberiniz olsun. Ablaniz o sizin, durduk yere bilenmeyin.

hep pişman olup samimiyeti kesip ardından zaman geçince unutup böyle şeyler yaşıyorum.
Bugün dedim zaten ben orda sana yazıyorum güvenimi kırdın diye..verdiği cevap Bu hayatta en çok bana güven!dalga geçerek hemde..Benmi saf duruyorum anlamadım gitti

Yazdığım şeylerin okuyunca aslında küçük meseleler olduğunun farkındayım.Fakat ablam defalarca kez böyle şeyleri yaptığı için moralimi bozuyor.Mesela o akşam kuzenimle ilgili y hiç bişey dedimi diye sordum.çünkü kaç hafta haberleşip bi türlü müsait olamamışız.en azından bi selam yollarız birbirimize.
Ablam yoo konuşmadık diyor bana..

Ama cidden küçük şeyler.. Yaşlariniz kaç ablanla?

küçük değiliz.25-34.ama biriken çok kırgınlık var.
Mesela yüz tane küçük yalanına şahit olduğun birinin seni aptal yerine koyduğunu farkederken, dahadamı devam edeceksin..? konusu bu.Yani gerçekten ona güvenmiyorum.ve ben orda olsaydım onun mesajını kuzenime direk söylemezdim.

Ablaniz yapi olarak patavatsizdir belki ya da mevzu kuzeniniz olunca saklanacak bir sey gormemis de olabilir. Ama nlattiklariniza gore de genel bir bezmişlik, sıkılganlik da var gibi ablanizda.. Siz yine de hi'bir şeyi fazla buyutmeyin kafanizda, bosverin..

Yani kuzende sıkıntı yok da..abla öyle biseyi kücük biseyi direk bana böyle böyle dedi seklinde lanse edince olay kücüklükten cıkmıs gibi görünür kuzenine de..yani ortada birsey yokken sankı sıkıntı varmıs gibi olmus.abla ya biraz nerde ne konusucagını bilmiyor yada bilincli yapıyor.cünkü o şekilde söylenince bi garip görünür dısardan haklısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…