bugüne kadar hiç beni koruduğunu görmedim.Dediğiniz gibi 'böyle küçük bir durumu' söylemesinde bir sakınca yok ki...
Büyüklerini bilemeyeceğim ama o an belki de sizi koruma dürtüsüyle bunu kuzeninize söyledi.
Hiç o açıdan düşündünüz mü?
Eski konularınızı bilemeyeceğim ama eğer böyle düşünüyorsanız, artık önleminizi almanız lazım.bugüne kadar hiç beni koruduğunu görmedim.
Aksine haklı olduğum bi konuyu anlatsam bile aradan bucaktan beni haksız bulmaya çalışan biri.Geçmiş konumdada var.
Birazda o yüzden küçük bir durum büyük hale dönüyor.
Ben olsam ablam bana mesaj atsa , Sölemezdim mesela.karşımdaki kişi arkamdam söylüyor diye düşnmesin diye.
hep pişman olup samimiyeti kesip ardından zaman geçince unutup böyle şeyler yaşıyorum.Eski konularınızı bilemeyeceğim ama eğer böyle düşünüyorsanız, artık önleminizi almanız lazım.
Başkalarının duymasını istemediğiniz şeyleri ablanızla paylaşmayın.
Sıradan bir abla-kardeş ilişkisinden öteye geçmeyin derim.
Yazdığım şeylerin okuyunca aslında küçük meseleler olduğunun farkındayım.Fakat ablam defalarca kez böyle şeyleri yaptığı için moralimi bozuyor.Mesela o akşam kuzenimle ilgili y hiç bişey dedimi diye sordum.çünkü kaç hafta haberleşip bi türlü müsait olamamışız.en azından bi selam yollarız birbirimize.Fazla alıngan olduğunuzu düşündünüz mü? Önce kuzeninize alindiniz, olayin iç yüzünü öğrenince geçti. Boşta bulunulmuş bir cümle yüzünden ablaniza alindiniz. Bunun da iç yüzünde art niyet yok bence.
Ablaniz hakkinda her şeyi bu kadar kafaniza takip, burada başliklar açip dillendirdikçe, sıradan hareketleri bile gözünüze batmaya başlar haberiniz olsun. Ablaniz o sizin, durduk yere bilenmeyin.
Yazdığım şeylerin okuyunca aslında küçük meseleler olduğunun farkındayım.Fakat ablam defalarca kez böyle şeyleri yaptığı için moralimi bozuyor.Mesela o akşam kuzenimle ilgili y hiç bişey dedimi diye sordum.çünkü kaç hafta haberleşip bi türlü müsait olamamışız.en azından bi selam yollarız birbirimize.
Ablam yoo konuşmadık diyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?