Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım burnumun içide dışıda hala şiş. Bu sabah uyandığımda burnumun yanları elmacık kemiklerime doğru yine şişmişti. Şekilden şekile girip duruyorum bakalım ne zaman son bulacak canım. Sen nasılsın yeni resimlerini gördüm süper vallahi maşallah Burnunun ucu nasıl seninde hala şişmi.
Uzn süredir forumda yoktum şekerim çok güzel bir burnun olmuş çenene ne yapıldı pek anlayamadım yağ enjeksiyonu mu yoksa protez mi takıldı çok güzelleşmişsin darısı benim başımaaaa...:=)_?
Uzn süredir forumda yoktum şekerim çok güzel bir burnun olmuş çenene ne yapıldı pek anlayamadım yağ enjeksiyonu mu yoksa protez mi takıldı çok güzelleşmişsin darısı benim başımaaaa...:=)_?
Canım merhaba, evet uzun süredir foruma giremiyordum malum işlerden uzak kalınca bir yoğunluk yaşadım ama şu an yoluna girdi canım. Güzel yorumların için çookkk teşekkür ediyorum. Çeneme yağ enjeksiyonu yapıldı ve şimdilik gayet memnunum. İyiki protezi tercih etmemişim diyorum. Bunu bile ciddi yadırgadım. Canım yağ enjeksiyonu yapıldığı gibi kalmıyor eriyor ama kalan kısım bile benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Amin canım inşallah hiç şüphen olmasın
Merhabsa canım,
Evet uzun zamandır bende uğrayamamıştım buralara. Ben çok iyiyim kontrolleri bile aksatıyorum. Enson 2.5 aylıkken gitmiştim. Bir daha da Emre beye gidemedim. Sen nasılsın her şey yolundamı? Öpüyorum canım hoşçakal...
Nasıl şuan burnun geçmiş olsun bende ameliyat olmayı düşünüyroum. Şuanda doktor arayışındayım inşallah zaman geçtikçe daha iyi olmuşsundur. Burnun nasıl şuanda? Arkadaş olarak eklermisin?