Gecmis olsun dileklerimi iletmek istedim BenSenBen arkadasim umarim istedigin buruna kavusursun :))))
yesicim çok teşekkür ederim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun dileklerimi iletmek istedim BenSenBen arkadasim umarim istedigin buruna kavusursun :))))
yesicim çok teşekkür ederim canım.
bensenben merhaba ;
öncelikli olarak çok geçmiş olsun. Nasılsın? Arkadaş olarak ekler misin ? Birde doktorum kimdi ve fotoların var mı ? Ne çok soru sordum:)) tekrar geçmiş olsun .
sevgiler...
Ablacım merhaba.çok iyi görünüyordun dün.abartmıyorum ben çok beğendim.iyileşince düşünemiyorum:)seni görebilmekte mutlu etti beni.
sıramı bekliyorum ben şu an.heyecanlıyım.dua et benim için olur mu![]()
cnm çok geçmiş olsun.
ben de acayip şekilde takmış durumdayım burnuma:)
emre ilhana ameliyat oldun sanırım
ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini koymanı sabırsızlıkla bekliyorum.
bana da yol göstermiş olursun böyleceeee:)[/QUOTE
Teşekkürler evet Emre bey yaptı ameliyatımı veee resimleri yükledim bakabilirsin ama sakın korkma:)))
en cok cenenı merak edıyorum canım bızı bılgılendırırsen sevınırm tabıkı fotolarınıda beklıyorum sımdı cenede oldukca odemlıdır malum ıgneler gırıp cıkıp aldatıcı bı goruntu olacaktır sabırlı gunler dılıyorum yorum yapmak ıcın cok cok erken zamanlardasın :))
cnm çok geçmiş olsun.
ben de acayip şekilde takmış durumdayım burnuma:)
emre ilhana ameliyat oldun sanırım
ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini koymanı sabırsızlıkla bekliyorum.
bana da yol göstermiş olursun böyleceeee:)[/QUOTE
Teşekkürler evet Emre bey yaptı ameliyatımı veee resimleri yükledim bakabilirsin ama sakın korkma:)))
öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz yanlış olmazsa bir şey sormak istiyorum ameliyat ücreti5000 değil mi bir arkadaş 6000 olmuş dedi bizim için bilgi alabilir misiniz
Ablacım selamlar saygılar:)))arkadaşlığın,ablalılığın,desteğin için sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum nasıl ifade etsem.bana çok yardımcı oldun,ziyaretime geldin.aynı şekilde daktilo ablamda:))))öyle.ikinizde daha doğrusu eşinde olmak üzere üçünüzde müthiş iyi kalpli insanlarsınız.Allah herşeyi gönlünüze göre versin size.çok teşekkür ederim![]()
Merhaba,sitede yeni üyeyim,Emre İlhan'ın ameliyat ücreti ne kadar? Teşekkürler
umarım istediğin gibi olmuştur canım