BenSenBen Burun Estetiği Ameliyatı

cnm çok geçmiş olsun.
ben de acayip şekilde takmış durumdayım burnuma:)
emre ilhana ameliyat oldun sanırım
ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini koymanı sabırsızlıkla bekliyorum.
bana da yol göstermiş olursun böyleceeee:)

Ablacım merhaba.çok iyi görünüyordun dün.abartmıyorum ben çok beğendim.iyileşince düşünemiyorum:)seni görebilmekte mutlu etti beni.

sıramı bekliyorum ben şu an.heyecanlıyım.dua et benim için olur mu:40:

bensenben merhaba ;
öncelikli olarak çok geçmiş olsun. Nasılsın? Arkadaş olarak ekler misin ? Birde doktorum kimdi ve fotoların var mı ? Ne çok soru sordum:)) tekrar geçmiş olsun .

sevgiler...

çok teşekkür ederim. En zor kısımlarını atlattım Allaha şükür. Doktorum Emre İlhan ve evet fotolarımı yeni yükledim oradan baka bilirsin. Ben burnumun dış görünüşünde çok fazla değişiklik istemedim. Kavisli bir burun değil yani tam istediğim gibi oldu. Doktorumun eline sağlık:66:

Ablacım merhaba.çok iyi görünüyordun dün.abartmıyorum ben çok beğendim.iyileşince düşünemiyorum:)seni görebilmekte mutlu etti beni.

sıramı bekliyorum ben şu an.heyecanlıyım.dua et benim için olur mu:40:

canım çok sağ ol güzel sözlerin için mesajlara yeni cevap vere biliyorum. Ben cevap yazana kadar senin ameliyatın oldu da bitti bile canım:))) Şükür ki senin ameliyatında oldukça başarılı geçmiş. Darısı olacak bütün arkadaşlarımızın başına.:71:

cnm çok geçmiş olsun.
bana da yol göstermiş olursun böyleceeee:)[/QUOTE

Teşekkürler evet Emre bey yaptı ameliyatımı veee resimleri yükledim bakabilirsin ama sakın korkma:)))

en cok cenenı merak edıyorum canım bızı bılgılendırırsen sevınırm tabıkı fotolarınıda beklıyorum sımdı cenede oldukca odemlıdır malum ıgneler gırıp cıkıp aldatıcı bı goruntu olacaktır sabırlı gunler dılıyorum yorum yapmak ıcın cok cok erken zamanlardasın :))

armineciimm, fotoları yeni yükleye bildim canım. Senin de dediğin gibi çenemde hala ödem var. Fotolar hakkındaki yorumlarını merak ediyorum canım. Ayrıca sana çok çookk teşekkür ediyorum. Senin tecrübelerinden çok faydalandım. Sağ ol arkadaşım. :1::1::1:

cnm çok geçmiş olsun.
bana da yol göstermiş olursun böyleceeee:)[/QUOTE

Teşekkürler evet Emre bey yaptı ameliyatımı veee resimleri yükledim bakabilirsin ama sakın korkma:)))

öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz yanlış olmazsa bir şey sormak istiyorum ameliyat ücreti5000 değil mi bir arkadaş 6000 olmuş dedi bizim için bilgi alabilir misiniz

Ablacım selamlar saygılar:)))arkadaşlığın,ablalılığın,desteğin için sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum nasıl ifade etsem.bana çok yardımcı oldun,ziyaretime geldin.aynı şekilde daktilo ablamda:))))öyle.ikinizde daha doğrusu eşinde olmak üzere üçünüzde müthiş iyi kalpli insanlarsınız.Allah herşeyi gönlünüze göre versin size.çok teşekkür ederim:16::71::71:

çok geçmiş olsun,
senin burnunda şimdiden çok güzel görünüyor gerçekten maşallah:nazar: diyelimde nazar değmesin..
:21: böyle başarılı sonuçlar görünce heyecanlanıyorum vallahi..

Ablacım selamlar saygılar:)))arkadaşlığın,ablalılığın,desteğin için sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum nasıl ifade etsem.bana çok yardımcı oldun,ziyaretime geldin.aynı şekilde daktilo ablamda:))))öyle.ikinizde daha doğrusu eşinde olmak üzere üçünüzde müthiş iyi kalpli insanlarsınız.Allah herşeyi gönlünüze göre versin size.çok teşekkür ederim:16::71::71:

canım benim ne demek azıcıkta olsa faydamız olduysa ne mutlu bize tatlımm. Ben her zaman, Allahım beni hep iyilerle karşılaştır diye dua ederim. Canım sen ve eşinde gerçekten öylesiniz. Sizde hep iyilerle karşılaşırsınız inşallah.:34:

Merhaba,sitede yeni üyeyim,Emre İlhan'ın ameliyat ücreti ne kadar? Teşekkürler

aramıza hoş geldin:) Emre beyin ücreti 5.000 TL özel hemşiresiyle ameliyata giriyor canım bir gece hastanede yatıyorsun ve ameliyat sonrası iki kontrol bu fiyata dahil. 10 gün önce ameliyat olmuş birisi olarak gözüm kapalı Emre beyi tavsiye ederim canım.

Back
X