Benzer durumu yaşamış olan arkadaşar bilgisi olanlar bakabilrmisiniz?

Ama sizin belirgin gayet erken gebelik testi yapsanıza
Reglim iki gün geçti normal gebelik testiyle yaptım üçünüde sonrada çok hafif bi kanama yaşadım sonraki iki gün şuanda bi kanama vs yok

Reglim iki gün geçti normal gebelik testiyle yaptım üçünüde sonrada çok hafif bi kanama yaşadım sonraki iki gün şuanda bi kanama vs yok
Geç döllenme oldu demekki yerleşme kanaması yaşamış olabilirsiniz, o yüzden betanız daha düşüktür

Aynı markadan ,bundan da silik çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim.Buyuk ihtimal yerlesme kanaması yaşamışsınız.Yani gebesiniz.Hayırlı olsun

Aynı markadan ,bundan da silik çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim.Buyuk ihtimal yerlesme kanaması yaşamışsınız.Yani gebesiniz.Hayırlı olsun
İnşallah Siz nasıl öğrendiniz hamileliğnizi neler yaşadınız?

İnşallah Siz nasıl öğrendiniz hamileliğnizi neler yaşadınız?
Ben biraz fazla hissettim.Adım atamayacak kadar sol kasık ağrısı yaşadım 10 güne yakın.Adet ağrısı gibi fakat sadece sol kasıktaydı , sağ kasığımda ağrı yoktu.Bir de yerleşme kanaması yaşadım.Çok az 1 2 gün süren akıntı tarzı kanama.Adet vaktine yakın goguslerde aşırı hassasiyet ve büyüme de yaşadım.

Ben bariz bişey yaşamadım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…