benzer duygulari yasayanlari duymak isterim.

Allah kalbine vicdan versin. Kadina yazik ki senin gibi birinr tenezzul ediyor
Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler ,kalmiyor basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmus bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .

Eşiniz 5 ay askerliğe gider de anlarım dediklerinizi, 20 gun ve evde yatalak hasta var, azıcık rahatınızdan olsanız hicbirsey olmaz.

Kadının kapıyı kapatışına bile laf edeceginize kendinize baksanız keşke.
Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler ,kalmiyor basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmus bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .

Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler kalmiyor.basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmis bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .zor daraltan boğan insanla karsi karsiya kalan bilir baska bir sey demiyorum.

Pardonda, ben ya da buradaki diger arkadaslarim sizin yazdiklariniz uzerinden cevaplar verdik.

Ayrica ben neden merak edeyim hanimefendi ?
Yasadiginiz hayat sizin ben ne bilirim etkinizi tepkinizi, actiginiz konuyu bir baskasi acmis gibi dusunun ve okuyun.
Napivereyimden ve bencillikten baska hic bisi yok.
Kv niz kv sine yapmis simdi sizde kv nize yapin yarin oburgunde size yaparlar.
Hani keser doner sap doner hesabi.

Ayrica belirttiginiz kadar kotusunuz camdan balkondan ne demeye el sallarsinizki.
Burda kimse muneccim degil yazdiklarinizdan ibaretsiniz.

Tepki görünce cevap vermeyen sadece okuyup çıkan konu sahibesi. Size tek sözüm Allah Vicdan versin .
Ama unutmayın bugün onlara yarın size. Allah sizin gibi kişileri kimseye denk getirmesin.

Pardonda, ben ya da buradaki diger arkadaslarim sizin yazdiklariniz uzerinden cevaplar verdik.

Ayrica ben neden merak edeyim hanimefendi ?
Yasadiginiz hayat sizin ben ne bilirim etkinizi tepkinizi, actiginiz konuyu bir baskasi acmis gibi dusunun ve okuyun.
Napivereyimden ve bencillikten baska hic bisi yok.
Kv niz kv sine yapmis simdi sizde kv nize yapin yarin oburgunde size yaparlar.
Hani keser doner sap doner hesabi.

Ayrica belirttiginiz kadar kotusunuz camdan balkondan ne demeye el sallarsinizki.
Burda kimse muneccim degil yazdiklarinizdan ibaretsiniz.
Kötü olduğumu düşünen sizsiniz .anlamayarak tek boyutlu degerlendirme yaparak kolayca kötü kelimesini yapistirabilenler sizlersiniz.

Tepki görünce cevap vermeyen sadece okuyup çıkan konu sahibesi. Size tek sözüm Allah Vicdan versin .
Ama unutmayın bugün onlara yarın size. Allah sizin gibi kişileri kimseye denk getirmesin.
Amin sizin gibi kolayca kotu etiketleri yapistirabilenlere de denk getirmesin .Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler ,kalmiyor basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmus bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .

Evlerden ırak türden bi gelinsiniz galiba. Hiç beğenmedim üslubu yanlış yapıyorsunuz.

Yedi yabancı olsa, dünyanın en kötü insanı olsa yatalak hastası olan belli bir süre yalnız kalacak evlatları yanında olamayan bir kadına yardım ederdim ben heralde. Vicdan sahibi olmak böyle bir şey sanırım.

Burada yazdığınız kadarını bilebilriiz değil mi?

Kayınpederiniz ne kadar süredir yatalak ,yatalak hastaya bakmak çok zordur, kayınvalidenizin eşinin annesinden başında beklemesini istemesi de anormal değil.

Yıllarca süren bir hastalık durumu varsa kayınvalidenizin gezmek istemesi de çok insanı, ne yapsın kadın hayattan elini eteğini çeksin mi?

Israr demissiniz, bende gelinim ısrarı emri vakiyide iyi bilirim ama hastalığın ve bana ihtiyacın olduğu bir durumda kayınvalidemi ısrar etmeye mecbur bırakmam.

sanırım biri size garanti verdi kimsenin eline düşmeyeceğinize ve hastalığın/yaşlılığın size uğramayacağına dair.

evlilik yeri geldiğinde sorumlulukları paylaşabilmektir.

eşinizin 20 gün yokluğundaysa biraz destek çıkmış olurdunuz.

ama tabi annenize ablanıza falan gidin siz fırsattan istifade.
ayaklarınızı uzatır yatarsınız oralarda rahat rahat.

ne rahatlıkmış arkadaş, insanlıktan öteye geçen.

La yeter!!!

Burada yazdığınız kadarını bilebilriiz değil mi?

Kayınpederiniz ne kadar süredir yatalak ,yatalak hastaya bakmak çok zordur, kayınvalidenizin eşinin annesinden başında beklemesini istemesi de anormal değil.

Yıllarca süren bir hastalık durumu varsa kayınvalidenizin gezmek istemesi de çok insanı, ne yapsın kadın hayattan elini eteğini çeksin mi?

Israr demissiniz, bende gelinim ısrarı emri vakiyide iyi bilirim ama hastalığın ve bana ihtiyacın olduğu bir durumda kayınvalidemi ısrar etmeye mecbur bırakmam.
80 küsür yasindaki kv den oglunun basinda beklemesini istemek normal oyle mi enteresanmis.

80 küsür yasindaki kv den oglunun basinda beklemesini istemek normal oyle mi enteresanmis.
Rahmetli anneannem 86 yaşında vefat etti, vefat ettiği yıl annem belinden ameliyat oldu aylarca annemin başında beklemişti. Anneliğin yaşı olmaz zaten. Gayet normal yani.

Allah herkese kendi gibi evlatlar, gelinler, damatlar versin diyorum ben böyle durumlarda.
Hayatta tek inandığım şey vardır o da yapan , yaptığını görmeden ölmeyecek. Bu gerçek insanın içini ferahlatıyor. Eminim ki kayın validesi de öyle anlatmaya çalıştığı gibi her şeye karışan biri değildir.

Amin sizin gibi kolayca kotu etiketleri yapistirabilenlere de denk getirmesin .Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler ,kalmiyor basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmus bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .
Hakikaten merak ettiğim için soruyorum yarın bir gün bu kişi vefat ederse hiç içiniz cız etmeyecek mi ? Size bunu tek yazan ben değilim . Bakın 50 kişide aynı şeyi yazmış. 3-5 kişi size haklısınız demiş. Ben olsam bu kadar tepkiye düşünürdüm. Ama siz 80yaşında diyorsunuz ya anne kaç yaşında olursa annedir. Ama hayat bir döngüden ibaret. İçiniz rahatsa o halde sorun yok :)

Kötü olduğumu düşünen sizsiniz .anlamayarak tek boyutlu degerlendirme yaparak kolayca kötü kelimesini yapistirabilenler sizlersiniz.

Anlayisiniz zayif kanimca, ben size kisiliginize kotu demedim dememde.
Sizi tanimuyorum bile, hos tanisamda demem.
Kotuysenizden kastim, kv ile araniz kotuya onu sevmiyorsunuzya hani kotusunuz madem ne diye camdan balkondan el salliyorsunuz du ...

Back
X