Benzer takıntıları olan?

Kızlar çok hoşsunuz gerçekten gülerek okuduğum bir konu olmuş.
Sayma huyu bende de var.Bazen pencere kenarlarını sayıyorum, bazen ikişer ikişer 100'e kadar sayıyorum. Bazen halının desenlerini sayıyorum :)) Ben de çok abartı değil.Başkasının ağzını sürdüğü kaşıktan asla bir şey yiyemem. Su içemem.. Yadırgamayın biri yanımda bebek altı değiştirse öğüre öğüre kusarım :):) Kendi çocuğumda nasıl olacak merak içerisindeyim

Okb olabilir ya da küçükken yaşadığınız bir olayın şimdiki hayatınıza yansıması olabilir. Çözümü kolay şeyler bunlar artık bir psikoloğa gitmek faydalı olacaktır

Sayma huyundan cok cektim ben de:)

Hayvanlrda bir hassasiyetim yok ama bende esim ve cocuklarim dahil kimsenin sırtını çıplak bir şekilde kasiyamam mesela dediğiniz gibi etlerim çekiliyor sanki bağırarak kaçmak istiyorum bir kuaför falan olduğumu asla düşünemiyorum zaten sayma tiki bende de var ayrıca benim sıkı tabularim var bir eşyayı nereye koyarsam orda kalmak zorunda yeri değişir veya istediğim gibi toplanmasa delirmek istiyorum bazen oğlumun odasına girince sinir krizi geçiriyorum misafirlige gittigim yerde bile ben olsam sunu buraya bunu suraya koyarim ayyy surasi ne kadar daginik bi girisip temizlesem gibi dusuncelerden kendimi alikoyamiyorum bende kesin okb var ama gidip teşhis koydurmak istemiyorum çünkü o zman daha çekilmez bir hal alirmisim gibi hissediyorum emin ol yalnız degilsin

bende hiç bır hayvana dokunamam.derisi falan sıcak sıcak elıme geldıği an bırakıyorum.ne kuş ne kedı kopek..hayvaları severım ama uzaktan=)

Bende de var buna benzer takıntı..
Hayvandan tiksinmem. Ama eşim, oğlum, annem vs. dışında birinin cildine dokunmaktan hazetmem..
Ben de soğukkanlıyımdır olaylar karşısında kilitlenip kalmam müdahale ederim ama farklı bir şey demekki..

O yüzden kuafördeki manikür pedikür yapanları takdir ederim ne kadar rahatlar diye..

Kendimi okudum sanirim kucuklukten beri sayma huyu bende de vardir. Hayvanlara dokunamam kımıl kımıl geliyor sanki. Eşim dahil kimsenin catal kasigindan bardagindan kullanamam. Kıl takintimda ayni kirpik dahil igrenc gelir bana dokunamam.. bazen bebeklerinin agzina soktugu seyi yiyen anneler goruyorm onuda yapamam sanirim. Yani illa bebek diye yemekte gerekmiyor sanki ya da bana oyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…