- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi cataspatas
-
Beninde şiddet değil ama zorluk dolu bir çocukluğum oldu .
Sayma tiki bende de vardı.
Hayvanlara asla dokunamam yemek yapmak Hariç
Aile dışında kimsenin saçına cildine dokunmam
Kimsenin terliğini hayatta giymem .
Bence bunlar o kadar Abes Şeyler değil .
Solucanları topraktan tek tek alıp çiçeklerimin dibine koyarım ben mi çok tuhafım acaba ?
Bu iyiymiş:)
Hayvanları sadece zararsız Olanları ve sevimli Olanları seviyorum ama içten öyle dokunamam hayatta .Peki hayvanları seviyor musunuz yoksa olup olmamaları fark etmez mi? Ben onları sevmek için çıldırırken beni tutan bu his hoşuma gitmiyor. Sen terlik, dokunmama muhabbeti biraz temizlikten. Benim pek öyle değil.
İşte benimse tahammül edemediğim tek hayvan türü bu ve kurtçuklarSolucanları topraktan tek tek alıp çiçeklerimin dibine koyarım ben mi çok tuhafım acaba ?
Yavaş yavaş alıştırma yaparak aşmaya başlayın . Kendinizi sıkmaktan helak olursunuz
Ben de hayvanlara dokunamiyorum. Gerçi ben korkuyorum. Kediden falan da korkuyorum. Açıkçası bu benim hayatımı zorlaştırıyor. İnsanlar kediden bile korktuğumu görünce garipsiyorlar.
Ama saça falan dokunamamayi ilk defa duydum.
Ya evet biliyorum o hissi içim bir tuhaf oldu.Korkmak tamam ama ben korkmuyorum. Sadece bana değme düşüncesi, vücutlarındaki o kemikler falan, ya da kuşlar kanat çarptığında duyduğumuz o ses bana çok garip ve rahatsız edici hissettiriyorSaç, ten onlar da aynı, içimden bir şey kayıp gidiyor sanki.
Kaygan kaygan jöle gibi oh miss
Solucan tutun demiyorum da mesela yavru bir kedi sevmekle başlayabilirsiniz hırçın olmaz onlar .
Ya da gerçekçi bir silikon bebeğin saçlarını alın tarayın yavaş yavaş .
Temizlik takıntınızı da biraz ipleri gevşetin vücudunuza hiç mikrop girmezse savunma sisteminiz çöker .
Ben asla Bi hayvana dokunmam korkarım ne zararım var ne de yararım onlara.
Ama temizlik ve duzen takıntım var defalarca evin içinde odalara girip çıkıyorum o burda duzenli şu şurada duzenli diye beynim hep playback halinde.
Ayrıca etten tiksiniyorum ne ellerim ne yerim
Birde talassofobim var ki denizin videosunu bile izleyince bayılacak gibi oluyorm.
Konunuz okudugumda aklıma bir hasta geldi hiç bir şeye dokunamayan öyle ki yemek bile yiyemiyormus okb teshisiydi tedaviyle düzelmiş.Sizinki ileri boyutta degil anladıgım kadarıyla o tuhaf his bende de oluor bir defasında sirke piton yılanı geldi onu elime verdiklerinde içim bir tuhaf olmustu kemik yok yumusak bir şey o zaman ben de sizin gibi olmusmtum ayrıca solucanlarla onceden oynarken dokunamıyorum bile.Takıntı değil ama tik gibi bir şey olabilir sizinkisi ama yine de bir psikologa görünmekte fayda var annettıgınız kadarıyla siz dokunmak ve sevmek istiyorsunuz.
Bendeki tuhaflıklar;
-sayma huyu maalesef bende sebat ocağın altını kapatmak için kızımı uyuturken sallanma sayısı vs daha birçok genelde yaşıma kadar ya da iki üç katı
-bi ayağım yada kolum ıslandı mı diğer tarafı da ıslatıyorum(ki bu yüzden eşim şakalaşırken bi yanağıma vurunca diğerine haksızlık olmasın diye ona da vurur çünkü huyumu biliyor)
-kediden allahım affetsin hem korkar bende midem bulanır dava birkaç hayvan da var
Yani saysam daha var şimdilik bunlar aklıma gelen
Ha yoldaki çizgi ya da taşları sayma da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?