- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi cataspatas
-
Sadece bana değme düşüncesi, vücutlarındaki o kemikler falan
Bunlar takıntıysa bende de var. Salatamı ayırırım. Kızımın ısırdığı şeyi de ancak keserim öyle devamını yerim. Kimseyle aynı bardağı, şişeyi paylaşmam. Bir de gözümün önünde biri tencereye kaşık daldırıp tadına bakarsa o yemeği yemem. Bir de parmaklarını yalayarak yemek yapanlar var... Kendimi gayet normal görüyorum.pff aynı ben. dokunup sevebildiğim tek hayvan köpek tüylü tüylü olanlar hariç.
ufak hayvanlar zaten kabusum üstümde yürüyorlar sanki.
bir kuşu elime aldığımı falan düşünemiyorum kalbim sıkışıyor resmen.
insanlara dokunabiliyorum neyse ki:) ancak büyük oğlumun bile sırtını kaşıyamamtırnakla yani okşar gibi kaşıyabiliyorum. küçükte sorun yaşamıyorum şimdilik ama büyüdükçe aynı olacak. yine aynı şekilde çocuklarımın bile ısırdığı şeyi, su içtiği bardağı, vs kullanamam. temiz titiz biri değilim ama ortadan salata falan yiyemem.
ek olarak bunları takıntı olarak düşünmemiştim hiç.
Sana kotu bir haber vereyim. Mite lar insan vucudunda halida her yerde varlar sadece mikroskopla gorunebiliyor. Fotograf ekleyecektim vazgectim miden kaldirmaz
evin 10 senelik kredi borcunu kapayacagız deseler solucan falan alamam elimeSolucanları topraktan tek tek alıp çiçeklerimin dibine koyarım ben mi çok tuhafım acaba ?
Yavaş yavaş alıştırma yaparak aşmaya başlayın . Kendinizi sıkmaktan helak olursunuz
pff aynı ben. dokunup sevebildiğim tek hayvan köpek tüylü tüylü olanlar hariç.
ufak hayvanlar zaten kabusum üstümde yürüyorlar sanki.
bir kuşu elime aldığımı falan düşünemiyorum kalbim sıkışıyor resmen.
insanlara dokunabiliyorum neyse ki:) ancak büyük oğlumun bile sırtını kaşıyamamtırnakla yani okşar gibi kaşıyabiliyorum. küçükte sorun yaşamıyorum şimdilik ama büyüdükçe aynı olacak. yine aynı şekilde çocuklarımın bile ısırdığı şeyi, su içtiği bardağı, vs kullanamam. temiz titiz biri değilim ama ortadan salata falan yiyemem.
ek olarak bunları takıntı olarak düşünmemiştim hiç.
Bende de cok bacakli bocek tiksinmesi var.Bu nasil bir aciklamaysa.
Neyse hayvanlari genel olarak çoook severim ama kediler sevimlilikten ölcekler neredeyse. Minicik burun, kocaman yuvarlak gözler yani ne kadar sevimli olunabiliyorsa o kadar cok sevimliler. Mis gibi kokuyorlar evde bakilinca. Minicik, sicak, yumusacik, mir mir mir...Kedimin tuylerine burnumu gomuyorum bazen o kadar tatli kokuyor ki. Nasil tiksinilir demeyecegim ama... anlayamam.zarar verilmedigi surece yapacak birsry yok tiksinmeye.
Bence kendinize dert etmeyin, obsesifliğe benziyor ama günlük hayatınızı etkilemediği sürece arada bir düşünmeniz şükür edilecek durum. :)
Hayvanlar konusunda değilde insanlar konusunda bende de var. Tokalaşmak vs o sorun değil ama biri bi krem sür ya da ov dese ellerim isyan ediyor resmen yapmamam için, nedenini bilemiyorum, bi takıntımız var gibi.
evin 10 senelik kredi borcunu kapayacagız deseler solucan falan alamam elime
ha; ayı gelir kucaklaşırım , aslanla tokalaşırım belki ama solucan yok olmaz:)
o kadar:)Ahahaha o kadar mı ya? :)
fobi derecesinde ise doktora gitmelisiniz. bence normal değil.
Özellikle son paragrafa çok güldümevin 10 senelik kredi borcunu kapayacagız deseler solucan falan alamam elime
ha; ayı gelir kucaklaşırım , aslanla tokalaşırım belki ama solucan yok olmaz:)
yazarken ben de güldüm:)Özellikle son paragrafa çok güldüm
Oooo takıntısı olmayan yokmuş yavDemek normal olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?