Benzeri yapılamaz dediğiniz film hangisi..?

Fight Club
Green Mile
Forrest Gump
Der Untergang
The Illusionist
The Lord of the Rings 1-2-3
Back to the Future 1-2-3
The Devil's Advocate

şimdilik aklıma gelenler bunlar paylaşılanlar dışında

Film değil ama dizi I am sory I love you,bir de Fanaa....

Fight Club
Green Mile
Forrest Gump
Der Untergang
The Illusionist
The Lord of the Rings 1-2-3
Back to the Future 1-2-3
The Devil's Advocate

şimdilik aklıma gelenler bunlar paylaşılanlar dışında

Evet Back to the future'ı herkes hatırlamaz.. çocukluğumuzun filmidir en azından benim:)

fanaa..? bide film söyle ama öyle dizi söylemekle olmaz sadece:)

Fanaa Amir Khan yer aldığı bir film etkisi büyüktür benzeri yapılmaz kesinlikle.
-ghajini
-more than blue
-a walk to remember
-love story
-a moment to remember
-melekler şehri
-kalbine ses ver
- the notebook
- bir milyonerin ilk aşkı
-aşk yemini

hindistan sineması zaten bi değişik eminimki dediğin gibidir.. dizilerden bir örnekde ben vermek istiyorummmm.. PRİSON BREAK ahhhh micheaall aaahhhh

hindistan sineması zaten bi değişik eminimki dediğin gibidir.. dizilerden bir örnekde ben vermek istiyorummmm.. PRİSON BREAK ahhhh micheaall aaahhhh

Kesinlikle öyle hele bir de Amir Khan varsa o film tadından yenilmez :)

ne rahatsız etmişti, izledikten sonra offf demiştim. şüphem yok sen de aynı tepkiyi vermişsindir.

bi de metin erksan sevmek zamanı aklıma geldi.

sorma erkek arkadasımla izledim o tam bir sinema hastası banada bulaştırdı her filmi illaki izler lakin bu filmde bi baktım telefonda oyun oynuyor:) kıyamadıda bana izliyorum diye sesinide çıkarmadı garibiiimmmm:)

Neden benzeri yapılamasın ,yapılır tabii ki :) ama ilkinde izlediğiniz etkiyi ,tadı alamazsınız .

En basit örnek Das Experiment :) 9-10 sene sonra tekrardan ,The Experiment olarak sinemaya uyarlandı.

Böyle bir sürü film sırayabilirim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…