Benzeri yapılamaz dediğiniz film hangisi..?

Hababam Serisi(eski) ve Davaro Efsane Zaten...

Kemal Sunal efsane... Rahmetle anıyoruz.

Ve Yaşayan efsane Şener Şen...

Son düzenleme:
duvara karşı da çok iyi idi
ammaaaaa

üç maymun
bir zamanlar anadoluda
nar

kozmos da harikaydı çok beğenmiştim
atlıkarınca canımı çok sıkmıştı

türk sinemasından seçiyorum ve asla bir kez daha çekilemez...

dönersen ıslık çal
masumiyet - kader
sevmek zamanı
lola and billy the kid
anayurt oteli
gizli yüz

daha aklıma gelir...

Gelsin gelsin bakalım daha ne kadar ilginç filmlerle çıkacaksın karşımıza

türk sinemasına emeği geçen ve vefat etmiş olan tüm artistlerin(eski tabir ile)ruhu şad olsun. ben yerli filmleri yabancı filmlere göre daha çok keyif alarak izliyorum.şimdi tirakulaya gidicem ne gülerim artık. gerçi yabancı filmlerinde senaryoları akılalmaz değişik oluyor onlarda da inanılmaz güzel olanlar var.

ama sarkılarının benzeri cidden yapılamazdı hangi ruh haliyle yazdıysa mukemmeller..

matrix diyorum her ne kadar taklit edilsede bircok kere benzeri asla olamaz ilk ve tek

Hikaye bakımından Esaretin Bedelini yazmıştım ben...

Ama Prison Break dizi değilde film olsaydı Esaretin Bedelini geçerdi...

Ve tabiki Yüzüklerin Efendisi ve Matrix serisi bir daha yapılamaz.

Hobbit geliyor 14 aralıkta onunda 3 seri olacağı söyleniyor:)

Olağan üstü senaryo dalında ise ''Testere'' serisi gibisi yapılmadı bir umut belki yapılır...

Rizeli olarak doğru kullanılmayan şivemiz yüzünden o filmleri protesto ediyorum Bir yazımda var hatta o konuda...

Ama Prison Break dizi değilde film olsaydı Esaretin Bedelini geçerdi...

şu prison break e de bi başlamak nasip olmadı o kadar iyi mi cidden :) bi de ben daha çok her bölüm farklı bi h,kayenin anlatıldığı polisiye dizileri seviyorum criminal minds gibi ama prison break i merak ettim :)

Doğru kullanılırsa tabi..

Örnek: Avrupa Yakasındaki Dursun

Seksenlerdeki Komser rıza

gibi...

ben istanbul şivesi ile modern konuşurken bile arasıra karadeniz şivesi yapıyorum çok tatlı oluyor bazen..espri oluyor gülümsetiyor insanı yani hoş bi şive..sakın darılma insanları güldürübilen hoş bi konuşma tarzınız var....

şu prison break e de bi başlamak nasip olmadı o kadar iyi mi cidden :) bi de ben daha çok her bölüm farklı bi h,kayenin anlatıldığı polisiye dizileri seviyorum criminal minds gibi ama prison break i merak ettim :)

Hemen başla... Öyle bir senaryo kurgu yapılmadı daha...

Dizi ve Filmlerde çoğu yeri tahmin edebiliyoruz değil mi?

İzlede et bakalım hiçbiri tutacakmı

Allah için incir reçeli bir daha eşi benzeri yapılamaz
o kadar manasız, sığ ve boş ki bana göre - tabi naçizâne fikrim - yok tekrarı çekilemez

Bizim hamurumuzda var komiklik

Biz bile şivemizle konuşunca krizlere giriyoruz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…