evet yaaaa berbat ötesiydi sonra halil sezai diye biri çıktı piyasaya o filmdende iğrenç:)
türk sinemasından seçiyorum ve asla bir kez daha çekilemez...
dönersen ıslık çal
masumiyet - kader
sevmek zamanı
lola and billy the kid
anayurt oteli
gizli yüz
daha aklıma gelir...
ama sarkılarının benzeri cidden yapılamazdı hangi ruh haliyle yazdıysa mukemmeller..
matrix diyorum her ne kadar taklit edilsede bircok kere benzeri asla olamaz ilk ve tek
Gelsin gelsin bakalım daha ne kadar ilginç filmlerle çıkacaksın karşımıza
türk sinemasına emeği geçen ve vefat etmiş olan tüm artistlerin(eski tabir ile)ruhu şad olsun. ben yerli filmleri yabancı filmlere göre daha çok keyif alarak izliyorum.şimdi tirakulaya gidicem ne gülerim artık. gerçi yabancı filmlerinde senaryoları akılalmaz değişik oluyor onlarda da inanılmaz güzel olanlar var.
10 küçük zenci-----agatha christie nin :)
Rizeli olarak doğru kullanılmayan şivemiz yüzünden o filmleri protesto ediyorumBir yazımda var hatta o konuda...
karadeniz şivesi çok şeker yaaaa..
Ama Prison Break dizi değilde film olsaydı Esaretin Bedelini geçerdi...
Doğru kullanılırsa tabi..
Örnek: Avrupa Yakasındaki Dursun
Seksenlerdeki Komser rıza
gibi...
şu prison break e de bi başlamak nasip olmadı o kadar iyi mi cidden :) bi de ben daha çok her bölüm farklı bi h,kayenin anlatıldığı polisiye dizileri seviyorum criminal minds gibi ama prison break i merak ettim :)
ben istanbul şivesi ile modern konuşurken bile arasıra karadeniz şivesi yapıyorum çok tatlı oluyor bazen..espri oluyor gülümsetiyor insanı yani hoş bi şive..sakın darılma insanları güldürübilen hoş bi konuşma tarzınız var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?