Benzerini yaşayan oldu muydu?

öyle ukala çalışanlar var. bende arkadaşlarımla ortaokulda iskendere gittiğimde sizin paranız yoktur diye geri çevirmişler içeri bile almamışlardı bizi. sanırsın marka onların mekan onların.

Güvenlikleri boğasım geldi. Siz beni neyle itham ediyorsunuz sizi sikayet ederimlerle baslayan cümleler kurardım ben acikcasi. Iyi sabretmissiniz..

Evet, kapidan gecerken öttük diye iceri aldi bir araba da polis cagirdi. Yurt disindan inciler bunlar efem. Ben böyle kin ve hirsi bir arada görmedim. Üzerimizden birsey cikmadi, bir görevli süphelenmis calmislar mi demis ne. Hamileydim bir de ayakta dur bekle. Biri hamile toplam dört kisi icin sekiz tane polis geldi kapiya. Belli polisler de bunalmis bu durumdan. Bunlarda hirsiz tipi yokki demis hatta bir tanesi.
dile hakim olmadigim icin o müdüre agzinin payini veremedim. Suratsiz. mutsuz, kavgaci bir tip.
Yanimdaki arkadasin kapida posedinden ceke ceke getirdi iceri kapilari kapattirdi bildigin büyük olay cikartti.
Buyrun bir de buradan yakin..

Daha önce giyim mağazasında çalıştığım için bizim mağazadan çıkanlara da oluyor gratis'in özellikle. Bunun dışında aldığınız cüzdan ve çantaların içinde küçük bir köşede bulunabiliyor onları kırıp pasif hale getirseniz bile bir süre sonra aktif hale tekrar dönüyor. En iyisi söküp atmak. Bizde istemeden açtırıyoruk çantayı, fakat hayır açmıyorum demek gibi bir hakka sahipsiniz ama o zamanda gözler üzerinize çevrilir. Şikayette bulunsanızda uyarıdan başka bir şey yapılmaz yani zaman kaybı başka alarmlama sistemi olmadıklarını, hırsızlığın önüne geçmeyr çalıştıklarını söyleyeceklerdir ve çantanıza rızanızla bakıldığı için "arkadaşlar görevini yaptı" cümlesini yapıştıracaklardır.

Bende bir teknoloji marketinden kartus aldim. Hemen arkasindan bir giyim magazasina gectim. Giriste de cikista da ottu. Yalniz calisanlar cok kibardi. Cantami acmadilar. Aletle aradilar. Sonra elimdeki poset otunce icinde fisiyle duruyordu urun. Onlarin firmasina ait olmadigi halde ugrasip gizli alarmi buldular. Tabii ben direkt diger magazaya gidip olay cikardim. Sonuc: sonuc yok. Hi hi.. hi hi diye dinlediler.

Can sıkıcı bi durum gerçekten, haklısınız. Hepimiz benzer durumları yaşıyoruz ancak geçmiş artık. Şu an ihtiyacınız olan şey öfkenizi boşaltmak sadece. Benim önerim sadece onların açısından da durup bakabilmeniz olur. Başta ürünlerin barkodlu,kutulu ve dolu olmaları var tabi onları şüphelendirebilecek, üstüne bi de bu insanların o anki ruh hallerini, genel psikolojilerini katarsanız sizinle alakalı olmadığına da ikna edebilirsiniz kendinizi. İnsanlar mesele işleri olduğunda adil değerlendirmeler yapamayabiliyor. Muhtemelen orada çalışan siz olsaydınız emin olmak isterdiniz ki hırsızlık vakalarının çokluğunu tasprenses de belirtmiş. İnsanlar iyi modda olmadıklarında böyle aksilikler yaşar daha çok. Büyük resme odaklanın. Sevgiler

benim bir çok defa başıma geldi. ben çok garantici biriyim makyaj malzemelerim parfümlerim el kremim hep çantamda olur. bunlarda genellikle ötüyor. birkaç defa öttüğümde kızlar "çantanızda kozmetik var mı?" dedi. "evet" dedim. "tamam onlar ötüyor hep" dediler bakmadılar bile. birinde "çantanıza bakabilir miyim?" diyip hangisi ötüyor tespit edip alarmını ezerek etkisiz hale getirdiler. tekrarar aynı sıkıntıyı yaşamayın diye bakalım demişlerdi zaten. birindede zaradan aldığım mont ötüyormuş astarına alarm saklamışlar o da zamanla aktif hale geliyormuş. yani artık satış görevlileride güvenliklerde alışmış bu duruma ben hep kibar karşılandım. güvenlikler biraz sorunluymuş. yani bana bu şekilde tepki verseler ben biraz çirkefimdir olay çıkarırdım.

Çanta açmaya izinleri olmadığını bilmiyordum cidden. Aklımda artık zaten.
Valla acelemiz vardı, bi an önce bitsin diye gerildiğimden polis aklıma bile gelmedi. Polis o işlere bakıyor mu gerçi onu da bilmiyorum.
asdasdasd ben o kadar bağıramadım, hatta sakindim baya bi, bi an önce bitse de gitsek diye sakin m ikalsam, car car bağırınsam mı'nın hesabını yaptım o an.
Benimde gratis ve stradivarius dan aldigim cok oter.ama hirsiz muamelesi yapmislar resmen o olmamis
evet, benim ilk kez başıma geldi, hırsız tipim mi var onu da anlamadım, yüzümün çeyreğini görüyonuz zaten var mı :/ asdasdasd

çok geçmiş olsun, bende 7 yıl kadar bir markette çalıştım, evet ötebilir ancak, milletin gözü önünde olayı okadar abartmaları son derece onur kırıcı olmuş, mademki o kadar incelenecekti başka bir alanda kimse görmeden yapılabilirdi ki hem zaten çok oluyormuş. Bırakın kazara o kapının ötmesini gerçekten çalıştığım yerde 1 seferde küçük kozmetik ürünü ancak pahalılar sırt çantasına doldurup götürdüklerini tespit ettik onlar bile böyle bir muameleye maruz kalmadı.

Alınan eşyalara ( kutulara veya içlerine) onlar çalınmalarına karşı konuluyor zaten. Ama aldığınızda kasadan geçerken iptal oluyor( olmadığı da sık rastlanır) o yüzden aldıklarınızın üzerinde bu tarz şeyleri asla bırakmayın.

Ohh be
Sonunda bi huyumun bilinmeyen bir zamanda bana faydası olacağı kanaatindeyim

Aldığım her ne olursa olsun kalem bile olsa yanında kıyısında köşesinde ne kadar barkod, marka vs varsa çıkarır atarım

Eve getirir getirmez muhakkak etiket bırakmaz sökerim olmadı kazırım
Bu yüzden kullanamadığım kalemlerim var benim
Bilgisayarda hani Touchpad in dibinde marka, model vs zımbırtılarının olduğu etiket olur ya onu da çıkardım ben kabak gibi kaldı
Dayanamam ben öyle
Geçmiş olsun bu arada

Bizimde başımıza geldi oğluma aldığım bebek sandaletleri ötüp duruyordu çoğu mağazada

içinde gizli alarm mı ne oluyormuş aldığımız mağazaya gidip çıkarttırmıştık.

bide bazen alışveriş yapıyoruz akıllı kasiyerler alarmını çıkartmayı unutabiliyorlar ötüyor

ama hiç böyle anlattığın gibi uzun boylu rencide edici bir olay yaşamadık

kimse çantanızı açıp bakalım demedi şükür , insan yapmadığı birşeyle suçlanınca sinirlerine hakim olamaz ister istemez.

ben hiç yaşamadım bu durumu ama böyle bi durumda her zaman aklımdan polisi çağırın onlar baksın demek geçiyor.
kimse bana hırsız muamelesi yapamaz. heleki ara ara yaşanan bi durum madem ne bok yemeye ukala tavırlar takınıyorlar. çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…