Benzin

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Kızlar merhaba
Size danışmak istediğim bir konu var. Kaynımın arabası yok ve hastane ya da herhangi bir işleri olduğu zaman arabayı bizden alıyorlar. Maddi durumları şuan iyi değil diye sesimizi çıkarmadık ama bu iş iyice sarpa sarmış durumda. Bırakın gezdikleri benzini doldurmayı bunu teklif dahi etmiyorlar. Ve kendimizi aptal gibi hissetmeye başladık artık. Biz kendimize göre aylık yakıt planı yapıyoruz ve gelip o planı bozuyorlar. Eşimin abisi olduğu için o pek konuyu açamıyor ama ben artık bunu bi şekilde dokundurmak istiyorum çünkü ben aynı şeyi yapsam asla içim rahat etmez doldurup faturasını bile veririm. Ne eltimin umrunda ne kaynımın sinirden çatlıyorum düşündükçe.

Arabanin arkasına yazı yazın: emanet malin cani burnundadır, şeklinde.

Kimseden ödünç araba almam. Kimseye de vermek istemem.

Birisi arabası ile beni bi yere biraksın da istemem. Bu tavrım yüzünden bundan 2 sene önce , daha önce hiç gitmedigim yerlerde tam 1 buçuk saat elimde valizimle kar altında yürüdüm. Donuma kadar girdi kar. Ellerim su topladı. Pişman değilim.
Gene yaparım.

Azmine hayran kaldım valla

İnsanın kardeşi nasıl salak yerine koyar önce bunu anlayın gerisi gelir. İnsan teklif eder teklif etse yine içim sızlamıycak

maddi durumunuz sıkışık değilse laf dokundurulacak bir şey yok kardeşi sonuçta bana bunlar gereksiz geliyor. çok rahatsızsanız benzin dolu vermeyin madem.

Bir iki olsa neyse ama işleri bitmiyor haftanın nerdeyse iki günü alıyorlar arabayı

Bir iki olsa neyse ama işleri bitmiyor haftanın nerdeyse iki günü alıyorlar arabayı

anladım. onların maddi durumları nasıl? vermeleri gerektiğini biliyorlar da vermiyorlar mı veremiyorlar mı yani? bence herkes bilir çünkü bunu ama belki kardeşi olduğundan üstüne uğratmıyordur.

Bir keresinde benzin kırmızı yanıyordu denedik bakalım doldurcakmı diye yine kırmızıda geri verdiler arabayı

İnsan kardeşinden nasıl yakıt parası alır bilemedim. Bizim aramızda yoktur öyle şeyler, o yüzden nasıl yorum yapsam havada kalacak sanırım.
Haklısınız bizim aramizda da yoktur öyle şeyler sizdeki durum da bizim gibi olduğundan alinti yaptim :) sizde de mi öyle bilmiyorum ama kardes de olsak hakkini gozetiriz yani durumu iyi de olsa atıyorum 3 gittiysek 4.yu teklif ederiz ya da ne bilim araba istemeyi minumuma indirriz. Sanirim konu sahibesinin esinin abisi bu sekilde davranmadigindan yakiniyor

maddi durumunuz sıkışık değilse laf dokundurulacak bir şey yok kardeşi sonuçta bana bunlar gereksiz geliyor. çok rahatsızsanız benzin dolu vermeyin madem.
Olur mu öyle şey bizimde arabamız yok bizde kaynımdan alırız 20 30 tl hatta 10 tllik dahi gaz benzin çekeriz kimse kimsenin enayisi değil hem tekrar istemeye yüzü olması için insan koyar ayıp yani

anladım. onların maddi durumları nasıl? vermeleri gerektiğini biliyorlar da vermiyorlar mı veremiyorlar mı yani? bence herkes bilir çünkü bunu ama belki kardeşi olduğundan üstüne uğratmıyordur.

Yani ben rahat edemem işte ne bilim kendi yerime koyuyorum ben asla rahat edemem ne harcadıysam koyarım geri bu ne rahatlık pes

Azmine hayran kaldım valla
Babamın arabası yoktu. Birkac kere köye giden bi komşumuzun arabasına binmiştik. Biz de köye gidiyorduk. Çocuktum ama aptal değildim. Adam arabanin içinde güya başka şeye kızıyor gibi bağırıyor, öfkeleniyor, " bu anasını ... araba da servis arabası oldu bunu da satacağım " diyor. Arabadaki herkes durumu anlıyor tabiki.

O günden sonra her kim olursa olsun arabasına binmek istemedim. Annemle çok çatıştık bu yüzden.

Çocukken karar verdim. Halen daha kararımdayım.

Binmem. Benim arabam var çok şukur... Allah beni kimsenin arabasina binmek zorunda bırakmasın.

Sürünürüm daha iyi.

İşte bi lokantaya gidilse her şeyi ayrı verirler biz kendi kardeşimle hesabı ödemek için yarışırız ama her şeyi ayırırlar benzine gelince düşünmezler buna sinir oluyorum ben de

Olur mu öyle şey bizimde arabamız yok bizde kaynımdan alırız 20 30 tl hatta 10 tllik dahi gaz benzin çekeriz kimse kimsenin enayisi değil hem tekrar istemeye yüzü olması için insan koyar ayıp yani
Kesinlikle zaten yapsalar arabayı da sakınmam bu ince düşüncedir defalarca alıp hiç ödememek salak yerine koymak oluyor ben de buna katlanamıyorum ama nasıl söyliycez mesele bu

Yok o kadar ince düşünmüyoruz biz sanırım. Araba ödünç alma konusunda da öyle. Kimseye vermem, kimseden almam ama kardeş başka bir şey. Zor durumda kalsan da onların işi görülsün derim. Sadece araba konusunda değil, hesap ödeme, ihtşyaç giderme her konuda birbirimizi kollarız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…