Azmine hayran kaldım vallaArabanin arkasına yazı yazın: emanet malin cani burnundadır, şeklinde.
Kimseden ödünç araba almam. Kimseye de vermek istemem.
Birisi arabası ile beni bi yere biraksın da istemem. Bu tavrım yüzünden bundan 2 sene önce , daha önce hiç gitmedigim yerlerde tam 1 buçuk saat elimde valizimle kar altında yürüdüm. Donuma kadar girdi kar. Ellerim su topladı. Pişman değilim.
Gene yaparım.
maddi durumunuz sıkışık değilse laf dokundurulacak bir şey yok kardeşi sonuçta bana bunlar gereksiz geliyor. çok rahatsızsanız benzin dolu vermeyin madem.
Bir iki olsa neyse ama işleri bitmiyor haftanın nerdeyse iki günü alıyorlar arabayı
Haklısınız bizim aramizda da yoktur öyle şeyler sizdeki durum da bizim gibi olduğundan alinti yaptim :) sizde de mi öyle bilmiyorum ama kardes de olsak hakkini gozetiriz yani durumu iyi de olsa atıyorum 3 gittiysek 4.yu teklif ederiz ya da ne bilim araba istemeyi minumuma indirriz. Sanirim konu sahibesinin esinin abisi bu sekilde davranmadigindan yakiniyorİnsan kardeşinden nasıl yakıt parası alır bilemedim. Bizim aramızda yoktur öyle şeyler, o yüzden nasıl yorum yapsam havada kalacak sanırım.
Olur mu öyle şey bizimde arabamız yok bizde kaynımdan alırız 20 30 tl hatta 10 tllik dahi gaz benzin çekeriz kimse kimsenin enayisi değil hem tekrar istemeye yüzü olması için insan koyar ayıp yanimaddi durumunuz sıkışık değilse laf dokundurulacak bir şey yok kardeşi sonuçta bana bunlar gereksiz geliyor. çok rahatsızsanız benzin dolu vermeyin madem.
anladım. onların maddi durumları nasıl? vermeleri gerektiğini biliyorlar da vermiyorlar mı veremiyorlar mı yani? bence herkes bilir çünkü bunu ama belki kardeşi olduğundan üstüne uğratmıyordur.
Babamın arabası yoktu. Birkac kere köye giden bi komşumuzun arabasına binmiştik. Biz de köye gidiyorduk. Çocuktum ama aptal değildim. Adam arabanin içinde güya başka şeye kızıyor gibi bağırıyor, öfkeleniyor, " bu anasını ... araba da servis arabası oldu bunu da satacağım " diyor. Arabadaki herkes durumu anlıyor tabiki.Azmine hayran kaldım valla
Haklısınız bizim aramizda da yoktur öyle şeyler sizdeki durum da bizim gibi olduğundan alinti yaptim :) sizde de mi öyle bilmiyorum ama kardes de olsak hakkini gozetiriz yani durumu iyi de olsa atıyorum 3 gittiysek 4.yu teklif ederiz ya da ne bilim araba istemeyi minumuma indirriz. Sanirim konu sahibesinin esinin abisi bu sekilde davranmadigindan yakiniyor
Kesinlikle zaten yapsalar arabayı da sakınmam bu ince düşüncedir defalarca alıp hiç ödememek salak yerine koymak oluyor ben de buna katlanamıyorum ama nasıl söyliycez mesele buOlur mu öyle şey bizimde arabamız yok bizde kaynımdan alırız 20 30 tl hatta 10 tllik dahi gaz benzin çekeriz kimse kimsenin enayisi değil hem tekrar istemeye yüzü olması için insan koyar ayıp yani
Haklısınız bizim aramizda da yoktur öyle şeyler sizdeki durum da bizim gibi olduğundan alinti yaptim :) sizde de mi öyle bilmiyorum ama kardes de olsak hakkini gozetiriz yani durumu iyi de olsa atıyorum 3 gittiysek 4.yu teklif ederiz ya da ne bilim araba istemeyi minumuma indirriz. Sanirim konu sahibesinin esinin abisi bu sekilde davranmadigindan yakiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?