- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Bizde de oyledir ama her aile farklı bende cok sinir olurdum sizin yerinizde olsam . ödeyemeyeceğim zmaan gitmem meselaİşte bi lokantaya gidilse her şeyi ayrı verirler biz kendi kardeşimle hesabı ödemek için yarışırız ama her şeyi ayırırlar benzine gelince düşünmezler buna sinir oluyorum ben de
Bence durumu olmadıklarından değil enayi yerine koyuyorlar sizi benim iki dayım var küçük olan büyük olana yapar enayi yerine koyar kaç defa arabasını çarptı yaptırmadı kendi arabası da var bu arada arkasından da dalga geçerKesinlikle zaten yapsalar arabayı da sakınmam bu ince düşüncedir defalarca alıp hiç ödememek salak yerine koymak oluyor ben de buna katlanamıyorum ama nasıl söyliycez mesele bu
Haklısınız tabi ama her ailenin dinamiği farklı bende mecbur olmadıkça istemem ama dediginiz gibi kardes candirYok o kadar ince düşünmüyoruz biz sanırım. Araba ödünç alma konusunda da öyle. Kimseye vermem, kimseden almam ama kardeş başka bir şey. Zor durumda kalsan da onların işi görülsün derim. Sadece araba konusunda değil, hesap ödeme, ihtşyaç giderme her konuda birbirimizi kollarız biz.
Baya kinlenmişsin ben olsam unuturdum çünkü ama yinede güzel bir karar almışsın tırnağın varsa başını kaşı hesabı takdir ediyorumBabamın arabası yoktu. Birkac kere köye giden bi komşumuzun arabasına binmiştik. Biz de köye gidiyorduk. Çocuktum ama aptal değildim. Adam arabanin içinde güya başka şeye kızıyor gibi bağırıyor, öfkeleniyor, " bu anasını ... araba da servis arabası oldu bunu da satacağım " diyor. Arabadaki herkes durumu anlıyor tabiki.
O günden sonra her kim olursa olsun arabasına binmek istemedim. Annemle çok çatıştık bu yüzden.
Çocukken karar verdim. Halen daha kararımdayım.
Binmem. Benim arabam var çok şukur... Allah beni kimsenin arabasina binmek zorunda bırakmasın.
Sürünürüm daha iyi.
Bu işler karşılıklı olunca güzel tek taraf gözetince diğeri kendini enayi gibi hissediyor biz de deriz heralde vicdansız değiliz okadar. Konumda aile ilişkilerinizi çok güzel övmüşsünüz ama bi problemimle ilgili yardım istedim sizin ailenizi nasıl kolladığınız sizin özeliniz beni pek ilgilendirmiyor açıkçasıYok o kadar ince düşünmüyoruz biz sanırım. Araba ödünç alma konusunda da öyle. Kimseye vermem, kimseden almam ama kardeş başka bir şey. Zor durumda kalsan da onların işi görülsün derim. Sadece araba konusunda değil, hesap ödeme, ihtşyaç giderme her konuda birbirimizi kollarız biz.
Olur mu öyle şey bizimde arabamız yok bizde kaynımdan alırız 20 30 tl hatta 10 tllik dahi gaz benzin çekeriz kimse kimsenin enayisi değil hem tekrar istemeye yüzü olması için insan koyar ayıp yani
Bence budur sonuçta herkesin cebi bütçesi ayrısize göre öyledir anladım iyi yapıyormuşsunuz herkesin kardeşlik ilişkisi bir değil. bir sürü etkeni var bu işin, doğrusu budur denmez yani.
Bence budur sonuçta herkesin cebi bütçesi ayrı
Bu işler karşılıklı olunca güzel tek taraf gözetince diğeri kendini enayi gibi hissediyor biz de deriz heralde vicdansız değiliz okadar. Konumda aile ilişkilerinizi çok güzel övmüşsünüz ama bi problemimle ilgili yardım istedim sizin ailenizi nasıl kolladığınız sizin özeliniz beni pek ilgilendirmiyor açıkçası
Ay sormayın kötü olmak pahasına söyleyeceğim artık ama bunu en az hasarla nasıl söyleyebilirim eltimle mi konuşsam bilemedimBidaha istediklerinde verelim ama benzin yok haberiniz olsun deyin bakalim ne dicek.bizede yapti birisi ayni durumu biz yakit alamadigimzdan arabayi cikarmiyoduk ki durumumuzu biliyolardi lazim dediler verdik icindeki yakiti bitirip getirmislerdi.sinir olmustuk
Bence diyorum zaten inatlaşmıyorum siz kendiniz geldiniz bişeyler dediniz cevap verdim sanki ben size çatmışım gibi nedir bu tavrınız tuhaftamam hanımefendi sizce oysa o olsun, bana göre de net bir doğru söylenemez. daha neye inat ediyorsunuz anlamadım beni alıntılamazsanız iyi olur.
Canım öncelikle haklısın elbetteki kimse kimsenin harcamasını karşılamak zorunda değil. Neticede sizinde bir ailenin harcamalarınızı kontrol etmeniz gerek zaten benzinde aldı başını gitti. Yalnız konuşmalarında çoğul kullanmışsın sanırım eşinde bu durumdan rahatsız. Neticede iki kardeş. o müdahale etmezken senin araya girmen ters tepebilir. Bırak eğer eşinde rahatsızsa eninde sonunda o bir şeyler söylemek zorunda kalır. Yüzsüz insan yine yüzsüzdür bu işten en çok sıkılan eşin dolaylı yoldan sen olursun.
Bence direkt söyleyin kotu olcaklarsa kendileri bilirler.yüz verdikce astarini istemisler artik enayi yerine koydurmayin kendinizi.Ay sormayın kötü olmak pahasına söyleyeceğim artık ama bunu en az hasarla nasıl söyleyebilirim eltimle mi konuşsam bilemedim
Bence diyorum zaten inatlaşmıyorum siz kendiniz geldiniz bişeyler dediniz cevap verdim sanki ben size çatmışım gibi nedir bu tavrınız tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?