Benzin

İşte bi lokantaya gidilse her şeyi ayrı verirler biz kendi kardeşimle hesabı ödemek için yarışırız ama her şeyi ayırırlar benzine gelince düşünmezler buna sinir oluyorum ben de
Bizde de oyledir ama her aile farklı bende cok sinir olurdum sizin yerinizde olsam . ödeyemeyeceğim zmaan gitmem mesela

Kesinlikle zaten yapsalar arabayı da sakınmam bu ince düşüncedir defalarca alıp hiç ödememek salak yerine koymak oluyor ben de buna katlanamıyorum ama nasıl söyliycez mesele bu
Bence durumu olmadıklarından değil enayi yerine koyuyorlar sizi benim iki dayım var küçük olan büyük olana yapar enayi yerine koyar kaç defa arabasını çarptı yaptırmadı kendi arabası da var bu arada arkasından da dalga geçer

Haklısınız tabi ama her ailenin dinamiği farklı bende mecbur olmadıkça istemem ama dediginiz gibi kardes candir

Baya kinlenmişsin ben olsam unuturdum çünkü ama yinede güzel bir karar almışsın tırnağın varsa başını kaşı hesabı takdir ediyorum

Bu işler karşılıklı olunca güzel tek taraf gözetince diğeri kendini enayi gibi hissediyor biz de deriz heralde vicdansız değiliz okadar. Konumda aile ilişkilerinizi çok güzel övmüşsünüz ama bi problemimle ilgili yardım istedim sizin ailenizi nasıl kolladığınız sizin özeliniz beni pek ilgilendirmiyor açıkçası

Olur mu öyle şey bizimde arabamız yok bizde kaynımdan alırız 20 30 tl hatta 10 tllik dahi gaz benzin çekeriz kimse kimsenin enayisi değil hem tekrar istemeye yüzü olması için insan koyar ayıp yani

size göre öyledir anladım iyi yapıyormuşsunuz herkesin kardeşlik ilişkisi bir değil. bir sürü etkeni var bu işin, doğrusu budur denmez yani.

Bidaha istediklerinde verelim ama benzin yok haberiniz olsun deyin bakalim ne dicek.bizede yapti birisi ayni durumu biz yakit alamadigimzdan arabayi cikarmiyoduk ki durumumuzu biliyolardi lazim dediler verdik icindeki yakiti bitirip getirmislerdi.sinir olmustuk

Canım öncelikle haklısın elbetteki kimse kimsenin harcamasını karşılamak zorunda değil. Neticede sizinde bir ailenin harcamalarınızı kontrol etmeniz gerek zaten benzinde aldı başını gitti. Yalnız konuşmalarında çoğul kullanmışsın sanırım eşinde bu durumdan rahatsız. Neticede iki kardeş. o müdahale etmezken senin araya girmen ters tepebilir. Bırak eğer eşinde rahatsızsa eninde sonunda o bir şeyler söylemek zorunda kalır. Yüzsüz insan yine yüzsüzdür bu işten en çok sıkılan eşin dolaylı yoldan sen olursun.

Arkadaş sormuş diye yazdım. Yoksa övünmek gibi bir niyetim yoktu.

Probleminiz konusunda da cevap yazdım zaten. Kardeş kardeşten benzin parası istememeli bana kalırsa. Soruna nasıl çözüm bulursunuz bilmiyorum, çünkü ben isteyemem.

Ay sormayın kötü olmak pahasına söyleyeceğim artık ama bunu en az hasarla nasıl söyleyebilirim eltimle mi konuşsam bilemedim

tamam hanımefendi sizce oysa o olsun, bana göre de net bir doğru söylenemez. daha neye inat ediyorsunuz anlamadım beni alıntılamazsanız iyi olur.
Bence diyorum zaten inatlaşmıyorum siz kendiniz geldiniz bişeyler dediniz cevap verdim sanki ben size çatmışım gibi nedir bu tavrınız tuhaf

Cevabın için çok teşekkür ederim. Eşim maddi durumları iyi değil diye şimdiye kadar ses çıkarmadı fakat konuşmayı düşünüyor artık ben de ters teper diye çekindim zaten

En doğrusunu yaparsın. Bırak aralarında halletsinler. Sonra işin boyutu birden değişiverir iki kardeşi bir birine düşürüyor çıkarsın.

Kardeşinin sırtından geçinen parazitlerden biri daha. Bizim ailede de Abim böyle karakterde biri olduğu için ben pek görüşmüyorum. Haftada 2 gün kullanacak kadar işi varsa araba ile, ee alsın madem kendine. Ama bu tipler alıp da vergisiydi, kaskosuydu, benziniydi uğraşır mı? Buldum bi enayi sömüreyim diyordur. Kardeşlik tek taraflı olmuyor. Bir süre , başkasına kiraladık, benzin parasına yetişemiyoruz falan deyin götürün otoparka koyun. Salak yerine konmaktan iyidir

Ay sormayın kötü olmak pahasına söyleyeceğim artık ama bunu en az hasarla nasıl söyleyebilirim eltimle mi konuşsam bilemedim
Bence direkt söyleyin kotu olcaklarsa kendileri bilirler.yüz verdikce astarini istemisler artik enayi yerine koydurmayin kendinizi.

Bence diyorum zaten inatlaşmıyorum siz kendiniz geldiniz bişeyler dediniz cevap verdim sanki ben size çatmışım gibi nedir bu tavrınız tuhaf

siz benim mesajımı alıntıladınız ben konuya yorumumu yaptım geçtim ve uzatıyorsunuz.

Siz değil de eşiniz kardeşiyle konuşsun. “Şu sıralar durumlar sıkışık, benzin parasına yetişemiyorum. Kullandığın kadarını doldurur musun?” gibi bir şey diyebilir.

Ayrıca ödünç araba alma adabı depoyu fulleyip iade etmektir zaten. Allah kardeşi kardeş yaratmış, kesesini ayrı yapmış. Aynı evde olsalar neyse de evlilik sonrası dikkat etmek lazım böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…