Beraber bi çözüm bulsak şuna

bambambamm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
50
0
16
Antalya
Arkadaşlar sorunum şu ki ilk girdiğim ortamda veya sokakta yürürken bile çok sert duruyorum kaşlarım sürekli çatık aslında hç öyle değilim çok eğlenceli bi insanım ama insanlar resmen bana yaklaşmaktan çekiniyolar. şuan çalıştıgım yerdeki arkadaslar beni tanıdıkça söylemeye basladılar ilk geldiğinde çok havalı çok suratsız çok sert bi kız sanmıştık seni hiç öyle değilmişsin bize karşı oldugun gibi etrafada öyle ol diyolar . bende isterim ama olmuyor bu yüzden kolay kolay arkadaslık kuramıyorum önceden bu kadar takmazdım ama bu aralar bunu sık sık duymaya baslayınca ve birisinden hoşlanmaya baslayınca düzeltmem gerektiğine iyice karar verdim fakt nasıl olucak bu bilmiyorum yardımcı olsanız :/

Ben de tam olarak boyleyim ve duzeltilmesi gereken bir sey oldugunu dusunmuyorum hic. Seviyorum bu ozelligimi.

ben sevmiyorum ama beni hayattan soyutluyor gibi geliyor bu davranısım mı desem huyum mu desem artık her neyse

Kac yasindasin? Bu o kadar kolay degistirilebilecek bisey degil huy sonucta. Yabancilara zaten samimi olmasan daha iyide yeni tanistigin insanlara bira gulumse samimi davran. Ben sonradan biraz daha yumusadim mesela. Bi de burcun ne, basak mi?

bende kesinlikle ve kesinlikle böyleyim !! ama ben bu davranışımı seviyorum.bendede arkadaşlık edinme gibi problemler çoğu zaman oluyordu ama daha sonra kendi kafamda çözdüm ve daha rahat olmaya çalışıyorum.. ama normalde çooook eğlenceli ve şakacı birisiyimdir bende yenii tanıştığım birçok insanla dıştan sert duruyorsun gıcık duruyorsun laflarını birçok kez duydum emin ol..hatta suratsız lafını bile..bu seninle alakalı bi durum bi ortama girdiğinde daha sakin olmalıyım diye düşünebilirsin yeni tanıştığın bir insanlada hafif gülümseyebilirsin..

aynen beni tarif etmişsin
insanlar beni tanıdıklarında ne kadar havalı ve soğuk göründüğümü ama aslında çok şakacı ve samimi biri olduğumu söylerler.ama bu bazen baya zaman alıyor :) ama bu karakter meselesi.yani ben de istiyorum güler yüzlü,ilk anda hemen kaynaşayım ama olmuyor.ne kadar zorlasam da başaramıyorum.sanıyorum ben kendimi zorladıkça dışarıdan samimi gelmiyor bu durumum.
belki sosyal çevren geliştikçe bu duyguyu atabilirsin.ben de bu soğukluk yaş ilerledikçe arttı :) tabi bunda uzun zamandır yaşamış olduğum işsizlik bunalımı da etkili.aslında yay burçları çok girişken ve kıpır kıpır olurlar.demek ki yükselen burcun değiştiriyor seni

aynı eleştırıleri bende alıyorum hiç rahatsız değilim sürekli gülen herkesle muatap olmaya çalışan tiplerden daha ıyı bır özellik olduğunu düşünüyorum

beni anlatmışsın
nasıl çözüm bulacaksın:26:
boşver fabrika ayarlarınla oynama

Ben de aynı bu özelliklere sahip bir insanın gayette memnunum bu özelliğimden bence sende memnun olmaya çalış.Ne güzel kimse yaklaşamıyor kendimizi yakın hissettiğimiz kişilerle arkadaşlık kuruyoruz en öenmlisi de sayılı arkadaşlıklar oluyor.Zaten fazla ortama veya fazla kişiye de ihtiyaç yok ki seni anlayan arkadaşların olsun yeter.

Bende aynen öleyim tanıdıklarım hep dışardan bakıldığında sinirli havalı bi tip gibi gözüktüğümü tanışmadan önce yanıma gelmeye çekindiklerini söylerler ama bende çok eğlenceli neşeli biriyimdir. Ayrıca bu görüntümdende memnunum. Düşünsene karşıdan olduğun gibi görünsen insanlar her rahatlıkta konuşabilir senle cıvık cıvık.. Biraz çekinsinler korksunlar dimi :)

Ben de böyleyim, sürekli kaşlarım çatık. Her an kavga edecekmiş ya da kavga etmeye gidiyormuş gibi görünüyormuşum dışarıdan.
Sana bişey söylemeye çekiniyoruz diyorlar, çekinsinler de zaten. Nişanlımın bazen hoşuna gidiyor bu tavrım, bazen de rahatsız oluyor.
Onun istediği insanlara farklı davranacağım sanıyor herhalde.
Yapamıyorum, zamanla tanıdıkça ya güler yüzlü oluyorum o kişiye ya da aynı tavrım sürüyor.
Ne gerek var vıç vıç ha hi yapmaya yani.
He bunu beğenip takdir edenler de çok fazla, helal olsun kıza orası burası oynamıyor, ağır oturmasını kalkmasını biliyor, öyle herkesle hemen samimi olmuyor deniyor.
Hiç değiştirmeye niyetim yok.

bende ilk etapta öyleyim sana bişey demeye çekiniriz diyorlar ama konuştukça sevilirim sinirli bir yapım vardır sert dururum yumuşak yüzlü değilimdir gülemem pek

görme problemin olabilir mi?
ben de mesela gözlük-lens takmadığım zaman gözlerimi kısarak çatarak bakarmışım, ben farketmiyorum tabi

Ay ben de böyleyim ama bunun bi çözümü yok yapı meselesi

20 yasındayım yay burcuyum . bu sebepten dolayı arkadas edinemiyorum kii bütün sorun bu

Canım aynı özellik ben de de mevcut... 23 yaşındayım ve bende yay burcuyum. Düşün birde ben öğretmenim sokağa çıkar çıkmaz kaşlarımdan biri otomotik sanki havalanıyor! burnum yere düşse eğilip almazmışım gibi bir halim oluyor... değiştirmeye çalışmadım ama hiç... Gerçi insanların ön yargılarına maruz kalıyorum ama yapacak birşey yok gözlük kullanıyırdum çıkarınca dediğin gibi gözlerimi kısarak bakıyordum eşim dedi çok sert oluyorsun şimdi lens kullanıyorum. Ama sana tavsiyem sürekli gülümsemeye çalış.. Bu tabi öyle ablak ablak bi gülümseyiş değil hafif bir gülümseme ister istemez yumuşatır hatlarını

Ben bu durumu severim.

Yani;etrafımda arkadaşılığımızı ya da sadece tanışıklığımızı '' asker arkadaşı '' moduna çevirmek isteyen bir dolu insan varken;

Sınırları kendi çizme şansın olur bu şekilde.

Burnundan kıl aldırmayan buzdolabı insan olmak insana bu hayatta yalnızlıktan başka hiçbir getiri sağlamaz ama biraz soğuk gözükmek ve ilişkilerinin hududunu belirleyecek olmak her zaman için ayağının altında dolaşacak kalabalıktan iyidir.

Bunu sadece arkadaş çevresi olarakta düşünme;her erkek sana ulaşamayacağını bilir ve aradan çürükleri ayıklamak zorunda kalmazsın.
İleride evlenirsen;onun ailesi bilir ki,her işlerine karışmamalıyım,bu kız biraz cins

Edindiğin komşuların her fırsatta kahve içmek için kapını çalmaz ama sevdiklerinin bir numaralı muhabbet tercihi olursun.

Güzel bence,böyle devam et

hiç sıkma canını bende 25 yaşındayım ve malesef yay burcuyum aynısı bendede var.Yapacak bişi yok ben kabullendim bu durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…