• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

Hiç kasma anacım O kokmaktan utanmıyorsa :sinirli:
Ben söylemekten hiç utanmam
Pisliğin yeni adı da sağlıksız bulmak mı olmuş :KK53:
Sağlıklı bulsun yada bulmasın O onun problemi
Daha önce yakın mesafe çalıştığım insanlarla böyle bir sorun yaşamadım. Onu kırmayı gerçekten istemiyorum. Hastalığı olduğu için kokan insanlar oluyormuş. Öyle olsa bu kadar üstüne de düşmezdim katlanmaya çalışırdım. Benim hassas olduğumu bile bile dikkat etmemesi de canımı sıkıyor.

Ben koku konusunda çok çok hassasım. Tazı gibi burnun var der eşim. O kadar erkek arasında tek bayan olarak çalıştım o zaman bile böyle bir koku sorunu yaşamamıştım. Benim psikolojimi çok etkiledi. Öğlen yemeğe çıktığım zaman da burnumda aynı koku . Allahım bence bu kul hakkı diyorum. Yani insan uzun yoldan gelmiştir, yıkanacak yer bulamamıştır istisna olur bir şey demem. Bütün kış çektim, yaz olunca daha da tahammül edilmez oluyor. Sürekli parfüm sıkıyorum odaya anlasın diye. Kırmak da istemiyorum. Yüz yüze bakıyoruz. Yarın söyleyeceğim kibar bir dille. Eğer hala devam ederse Allahından bulsun.
Allah aşkına buma kırılacaksa da kırılsın. Sizi çok iyi anlıyorum ben artık çıldırmıştım iştahım bile kapanmıştı düşünün. Psikolojimde etkilenmişti duşa be zaman girsem sanki ben kokoiuyormuşum gibi koltukaltlarımı çitilerdim hatta yara bile yapmıştım. Siz benim gibi olmayın. Söyleyin sizde insaneıjız. O kokuyor siz neden çekiyorsunız?

Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Hayr tabiki çekmek zorunda değilsin hoş bir dil ile anlata bilirsin soyleye bilirisn bence sonuçta saatlerce çekiyorsunuz sizin de işinize engel olabiliyordur adapte olamaya bilirsiniz. Soylemelisiniz

Evet doğal yöntemler var arkadaşımızın dediği gibi karbonatla kendinin hazırlayacağı yada organik olup satın alacağı bir sürü ürün var bi gün konuyu aç ve öner

Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Dışarı çıkıp içeri girin ve burası acayip ter kokuyor deyip camı açın :KK53:

Allah aşkına buma kırılacaksa da kırılsın. Sizi çok iyi anlıyorum ben artık çıldırmıştım iştahım bile kapanmıştı düşünün. Psikolojimde etkilenmişti duşa be zaman girsem sanki ben kokoiuyormuşum gibi koltukaltlarımı çitilerdim hatta yara bile yapmıştım. Siz benim gibi olmayın. Söyleyin sizde insaneıjız. O kokuyor siz neden çekiyorsunız?
Ben de sizin gibi olacağım galiba yavaş yavaş. Eve gider gitmez hemen duşa giriyorum çitileniyorum çitileniyorum. Psikolojim bozuldu. Sabah da duş alıyorum üstüne. Bunlar burada yazılacak şeyler değil. Diyorum ben sosyal ortamda rahatsızlık yaratmamak adına türlü türlü zahmetlere katlanıyorum. Katlanmak zorundayım bu insanlar neden böyle.

Kıllarını mı almıyor acaba ayyyy ter kokusundan nefret ederim. Benim de cildim çok hassas, deodorant yerine sebamed balsam kullanıyorum. Alüminyum içermiyor ve kaşıntı yapmıyor. Alerji yani. Bu tarz ürünler de var. İnsan biraz araştırır yani. Bu tarz insanları anlamak mümkün değil. Nasıl ter kokup da kendi kokusunu almaz bir insan. Alıyorsa da kendinden tiksinmez offf.

Kıllarını mı almıyor acaba ayyyy ter kokusundan nefret ederim. Benim de cildim çok hassas, deodorant yerine sebamed balsam kullanıyorum. Alüminyum içermiyor ve kaşıntı yapmıyor. Alerji yani. Bu tarz ürünler de var. İnsan biraz araştırır yani. Bu tarz insanları anlamak mümkün değil. Nasıl ter kokup da kendi kokusunu almaz bir insan. Alıyorsa da kendinden tiksinmez offf.
Kılları almamasıyla alakası yoktur, bazı insanlar gerçekten kötü ter kokar teni kokar bu bedensel bir şey.

Daha önce yakın mesafe çalıştığım insanlarla böyle bir sorun yaşamadım. Onu kırmayı gerçekten istemiyorum. Hastalığı olduğu için kokan insanlar oluyormuş. Öyle olsa bu kadar üstüne de düşmezdim katlanmaya çalışırdım. Benim hassas olduğumu bile bile dikkat etmemesi de canımı sıkıyor.

Anlayış karşılık bulunca güzeldir.
Tek taraflı olunca kendinden vermek oluyor
Kendinize yapmayın bunu :KK200:

Ben hiç anlam veremiyorum neden bu kadar rahat oluyor insanlar. Diyorum ya burunları koku almıyor, ya da alışıyorlar artık kendi kokularına. Ben rollon kullanmazsam kendimden kaçıyorum resmen.

Kılları almamasıyla alakası yoktur, bazı insanlar gerçekten kötü ter kokar teni kokar bu bedensel bir şey.
Evet yani bunu çaresi de rollon maalesef. Ben yıllardır rollon kullanıyorum. Eğer yanıma almamışsam da girip bir marketten idareten bir şey muhakkak alıyorum. Önceden dikkat etmiyordum paraben aliminyum olayına da şimdi bir sürü bitkisel ürün var.

Ben hiç anlam veremiyorum neden bu kadar rahat oluyor insanlar. Diyorum ya burunları koku almıyor, ya da alışıyorlar artık kendi kokularına. Ben rollon kullanmazsam kendimden kaçıyorum resmen.
Valla kişiyi kırmak istememenizi anlıyorum ama ormanda yaşamıyoruz sosyal varlıklarız. Kokumuza biraz dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen böyle insanlara dan dan söylemek iyidir. O değil de sevgilisi eşi yok mu o nasıl dayanıyor buna.

Bershkada da bir tane calışan kız cok kötü kokarmış, her girdiğimde Kabinler ayak kokuyor sanardım ama kızdan geliyormuş koku, başka bir çalışama söylemiştim cünkü o da iş arkadaşının ter koktuğunu söylemişti. Böyle şeyler cok önemli özellikle başka insanlarla aynı ortamda çalışıyorsan.. ama nasıl söylenir bunu da bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Back
X