ay canım inşallah tam olarak uygulayamasamda yiycek tüketmiyorum ama yarın uygullıcam bir haftada nasıl verdin 5.4 kg egzersiz falanda yaptın mı şekerimm![]()
yaptım tatlım sporda listeye tam tamına uydum ve sonuç güzel oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım inşallah tam olarak uygulayamasamda yiycek tüketmiyorum ama yarın uygullıcam bir haftada nasıl verdin 5.4 kg egzersiz falanda yaptın mı şekerimm![]()
canımm çok tebrik ediyorum azmine bayıldım :)) bi şey sorucam hangi listeye uydun. ne yediğini yazar mısınn? burda iki liste var konuda. emin olamadım hangisini yaptığından. bilgilendir lütfen başliycam bende 1 hafta sonraa :) 19 yaşındayım ve 60 kiloyum 10 kiloyu vermem lazımm((
ay hadi ya umarım bende bu farkı bi görürüm :)
canımm çok tebrik ediyorum azmine bayıldım :)) bi şey sorucam hangi listeye uydun. ne yediğini yazar mısınn? burda iki liste var konuda. emin olamadım hangisini yaptığından. bilgilendir lütfen başliycam bende 1 hafta sonraa :) 19 yaşındayım ve 60 kiloyum 10 kiloyu vermem lazımm((
Bt35 in yaptigi diyet ilk sayfadaki diyet. Ikinci diyet ise bnm yaptigim. Umarim guzel sonuclar alirsin. Bnmde yarin tarti gunum 6 gunde 2.5 kiloda ben werdim.
canım senide tebrik ediyorum gayet güzel 6 günde 2 buçuk kilo :))
Tesekkur ederim canim. Bugun kontrolum wardi 2.5 kilonun 2.100 u yagdan gitmis. Super oldu. Bundan sonra haftada 1.5 kilo planliyorum bakalim ins.
Haftaya perşembe yani bayram günü 2.listeye başlıyorum çok heyecanlıyım bir an önce o gün gelsiiiiin :)
Bu sefer başarıcam inancım tam olarak başlıyorum.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde verip kurtuluruz şu kiloları :)
MERHABA.bende bayramdan sonra başlıyorum o zaman.boyun ve kilon kaç.hedeflediğin kilo kaç.motive edelim birbirimizi.
merhaba canımm çok memnun olurum.
boyum 1.69 kilom 59.
9 kiloyu vermek istiyorum çok kaararlıyım çok iyi gidiyor diyet bugun 2.günüm :) 1 hafta sonra bildiririm.
hem yürüyüş hem spor yapıyorum senin boyun ve kilon kaç?
boyum 171 kilom 66.ben 58 olsam yeter bana.simdilik spor yapamıyorum ama yürüyüse baslayacagım umarım.spor salonunamı gidiyorsun.sporda yapıyorsan iyice sıkılaşırsın.haftada kaç gün kaç saat yapıyorsun
canım ben bebek tarafında oturuyorum her sabah yürüyüş yapıyorum. sporu evde kendim yapıyorum ve hiç sıkmıyor. istersen linki verebilirim. 1 buçuk saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorum ama 20 dakika bacak, 10 dakika göbek. gerçi bende göbek ve bel sıfır ama vücut ısınırken iyi oluyo ilk önce onları yapıyorum. bayada ter attırıyo sırılsıklam oluyorum. seninde boy ve kilo kötü değil boyun gayet yerinde kiloyuda verirsin harika olur :) inan yeter ki. ben ilk defa bu kadar inançlı başladım galibaa. inşallah bozulmaz çok kararlıyımm.
Haftaya perşembe yani bayram günü 2.listeye başlıyorum çok heyecanlıyım bir an önce o gün gelsiiiiin :)
Bu sefer başarıcam inancım tam olarak başlıyorum.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde verip kurtuluruz şu kiloları :)
nasıl gidiyor diyet![]()
canım ben bebek tarafında oturuyorum her sabah yürüyüş yapıyorum. sporu evde kendim yapıyorum ve hiç sıkmıyor. istersen linki verebilirim. 1 buçuk saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorum ama 20 dakika bacak, 10 dakika göbek. gerçi bende göbek ve bel sıfır ama vücut ısınırken iyi oluyo ilk önce onları yapıyorum. bayada ter attırıyo sırılsıklam oluyorum. seninde boy ve kilo kötü değil boyun gayet yerinde kiloyuda verirsin harika olur :) inan yeter ki. ben ilk defa bu kadar inançlı başladım galibaa. inşallah bozulmaz çok kararlıyımm.