• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber diyete başlamaya ne dersiniz ?? 1 ayda 6-8 kilo diyetisyen listesidir.

yaptım tatlım sporda listeye tam tamına uydum ve sonuç güzel oldu.

canımm çok tebrik ediyorum azmine bayıldım :)) bi şey sorucam hangi listeye uydun. ne yediğini yazar mısınn? burda iki liste var konuda. emin olamadım hangisini yaptığından. bilgilendir lütfen başliycam bende 1 hafta sonraa :) 19 yaşındayım ve 60 kiloyum 10 kiloyu vermem lazımm :(((

canımm çok tebrik ediyorum azmine bayıldım :)) bi şey sorucam hangi listeye uydun. ne yediğini yazar mısınn? burda iki liste var konuda. emin olamadım hangisini yaptığından. bilgilendir lütfen başliycam bende 1 hafta sonraa :) 19 yaşındayım ve 60 kiloyum 10 kiloyu vermem lazımm :(((

Bt35 in yaptigi diyet ilk sayfadaki diyet. Ikinci diyet ise bnm yaptigim. Umarim guzel sonuclar alirsin. Bnmde yarin tarti gunum 6 gunde 2.5 kiloda ben werdim.

canım ilk sayfada diyet listesine uydum ben .aynen ordakileri yedim canım farklı bişey yapmadım ben.

Haftaya perşembe yani bayram günü 2.listeye başlıyorum çok heyecanlıyım bir an önce o gün gelsiiiiin :)
Bu sefer başarıcam inancım tam olarak başlıyorum.
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde verip kurtuluruz şu kiloları :)

Haftaya perşembe yani bayram günü 2.listeye başlıyorum çok heyecanlıyım bir an önce o gün gelsiiiiin :)

MERHABA.bende bayramdan sonra başlıyorum o zaman.boyun ve kilon kaç.hedeflediğin kilo kaç.motive edelim birbirimizi.

MERHABA.bende bayramdan sonra başlıyorum o zaman.boyun ve kilon kaç.hedeflediğin kilo kaç.motive edelim birbirimizi.

merhaba canımm çok memnun olurum.
boyum 1.69 kilom 59.
9 kiloyu vermek istiyorum çok kaararlıyım çok iyi gidiyor diyet bugun 2.günüm :) 1 hafta sonra bildiririm.
hem yürüyüş hem spor yapıyorum senin boyun ve kilon kaç?

merhaba canımm çok memnun olurum.
boyum 1.69 kilom 59.
9 kiloyu vermek istiyorum çok kaararlıyım çok iyi gidiyor diyet bugun 2.günüm :) 1 hafta sonra bildiririm.
hem yürüyüş hem spor yapıyorum senin boyun ve kilon kaç?

boyum 171 kilom 66.ben 58 olsam yeter bana.simdilik spor yapamıyorum ama yürüyüse baslayacagım umarım.spor salonunamı gidiyorsun.sporda yapıyorsan iyice sıkılaşırsın.haftada kaç gün kaç saat yapıyorsun

boyum 171 kilom 66.ben 58 olsam yeter bana.simdilik spor yapamıyorum ama yürüyüse baslayacagım umarım.spor salonunamı gidiyorsun.sporda yapıyorsan iyice sıkılaşırsın.haftada kaç gün kaç saat yapıyorsun

canım ben bebek tarafında oturuyorum her sabah yürüyüş yapıyorum. sporu evde kendim yapıyorum ve hiç sıkmıyor. istersen linki verebilirim. 1 buçuk saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorum ama 20 dakika bacak, 10 dakika göbek. gerçi bende göbek ve bel sıfır ama vücut ısınırken iyi oluyo ilk önce onları yapıyorum. bayada ter attırıyo sırılsıklam oluyorum. seninde boy ve kilo kötü değil boyun gayet yerinde kiloyuda verirsin harika olur :) inan yeter ki. ben ilk defa bu kadar inançlı başladım galibaa. inşallah bozulmaz çok kararlıyımm.

canım ben bebek tarafında oturuyorum her sabah yürüyüş yapıyorum. sporu evde kendim yapıyorum ve hiç sıkmıyor. istersen linki verebilirim. 1 buçuk saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorum ama 20 dakika bacak, 10 dakika göbek. gerçi bende göbek ve bel sıfır ama vücut ısınırken iyi oluyo ilk önce onları yapıyorum. bayada ter attırıyo sırılsıklam oluyorum. seninde boy ve kilo kötü değil boyun gayet yerinde kiloyuda verirsin harika olur :) inan yeter ki. ben ilk defa bu kadar inançlı başladım galibaa. inşallah bozulmaz çok kararlıyımm.

kızlar bende katılabilirmiyim sizee:3:

nasıl gidiyor diyet:3:

nasıl gidiyor diyet:3:

tabiiki katılabilirsin canım çokta sevinirizz :)
ben aslında kendi diyetimi uygulamaya başladım, baktığım diyetlerden harmanladım :)
uyanınca:3 kuru kayısı
sabah: 1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,domates salatalık.
öğle: 1 çorba yada 1 kase sebze yemeği. 3 yemek kaşığı yoğurt. salata
ikindi: 1 sütlü nescafe yanına isterseniz meyve
akşam: 1 kase çorba,3 yemek kaşığı yoğurt, salata, 2 köfte

sınırsız bitki çayı ve bol su.
2 gündür yapıyorum hiç zorlanmadım. sağlıksızda değil herşeyi yiyorum gördüğünüz gibi. ve de spor tabiki sporsuz olmaz :)
siz neler yiyorsunuz?
mesela ben şöyle düşünüyorum 1 hafta sonra tartılıcaksam 5 gün kaldı diyorum kendi kendime bitmesine. her gün eksilticem psikolojik olarak. 4 gün 3 gün 2 gün ve tartı günü. kendimi tartıya hazırlıyorum güzel sonuçlar için :)

Son düzenleme:

canım linki atarsan çok sevinirim.ben beylikdüzünde oturuyorum.yakın olsaydık beraber yürürdük.gerci senin boyun ve kilon çok iyi.belki biraz sıkılaşırsan 50 ye düsmekten vazgecersin:)))ölçüler önemli.sen kendini nasıl iyi hissediyorsan.bende dün emirgandaydım.yürüdüm kızımla biraz.iyi geldi.seviyorum oraları.

Back
X