• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber diyete başlamaya ne dersiniz ?? 1 ayda 6-8 kilo diyetisyen listesidir.

Canım sabah saat onda 3 gün kurusu 6-7 badem yedim üzerine 1 litre su içtim 30 dak geçmeden 2 gündür wc'deyim ne varsa dışarıya atıyor ;)

canım bende yapıcam bugün ve yarın ama üst üste 4 5 gün yapmanın zararlı olabilceğini düşünüyorum bi araştır istersen

yaa yarın tartı günü benim için çok heycanlıyımmm :18: bide regl oldun dün :(

Arada hic tartilmio musun. Anammm ben sabredemiyorum hergun tartiliyorum :)regl dinemi oldugu icin biraz odem yapmis olabilir vucudun. Hadi bakalim yarin guzel hbrlerini bekliyorum.

Arada hic tartilmio musun. Anammm ben sabredemiyorum hergun tartiliyorum :)regl dinemi oldugu icin biraz odem yapmis olabilir vucudun. Hadi bakalim yarin guzel hbrlerini bekliyorum.

yok canım hiç tartılmadım zar zor dayanıyorum :) evet diyetisyen regl döneminde artı 1 kilo farkeder demişti :( inşallah bakalım yarın sabah yazıcam çok heyecanlıyım

Bt35 ben senden heyecanliyim sanirim. Uyandim oglusumla ilgilendim hmn actim siteyi. Ama yazmamissin. Bekliorum ins guzel sonuclar yazarsin :)

canım bende yapıcam bugün ve yarın ama üst üste 4 5 gün yapmanın zararlı olabilceğini düşünüyorum bi araştır istersen

Vallahi devamlı kabızlık çeken biriyim. Her gün dışarı 1 kere çıkıyorum bu şekilde. Aslında bazı insanlar günde 3-4 kere dışarı çıkıyor ben haftada 1 yapınca mutlu oluyordum. Vallahi ben yapmaya devam edeceğim :) Düşündüğün için çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler

evet kızlaaaar bugün tam 1 hafta oldu ve tartıldım 82.400 gr başladım ve şuanda 77 de gösteriyor tartım :)))))inanılmaz derecede mutluyum bu kadarını hiç beklemiyordum yaaaa :D

20,07,2013 82.400
27,07,2013 77,00

sonuç 5.400

kızlar bende yeni başlicam diyete ama yaeterli gücü bulamıyorum bugünlede çok gerginim :(

canım bende geçen haftaya kadar öyle diyordum ama başalayıp 2. günü atlatınca midendeki o rahatlık üstüdeki o hafiflik ve kilo vermenin mutluluğu insana o gücü getiriyor inan.bak bugün tam 1.haftam ve ben 5.4 kg vermişim .sadece başla ve yapabilceğini gör lütfen ;)

Vallahi devamlı kabızlık çeken biriyim. Her gün dışarı 1 kere çıkıyorum bu şekilde. Aslında bazı insanlar günde 3-4 kere dışarı çıkıyor ben haftada 1 yapınca mutlu oluyordum. Vallahi ben yapmaya devam edeceğim :) Düşündüğün için çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler

rica ederim tatlım :))

bugün 3.günüm sabah yediğim ufacık bir bitter çikolata hariç gayet iyi gidiyor :)
sabah tartıldım 71.6 çıktım, regl dönemimde olmama rağmen :DDD

Back
X