bu diyeti yapabilirmiyim acaba bilemiyorum. ama bu motivasyonla yaparım heralde
yapabilirsin tabi ki canım bize katılmanı çok isteriz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu diyeti yapabilirmiyim acaba bilemiyorum. ama bu motivasyonla yaparım heralde
Canım sabah saat onda 3 gün kurusu 6-7 badem yedim üzerine 1 litre su içtim 30 dak geçmeden 2 gündür wc'deyim ne varsa dışarıya atıyor![]()
yaa yarın tartı günü benim için çok heycanlıyımmm :18: bide regl oldun dün![]()
Arada hic tartilmio musun. Anammm ben sabredemiyorum hergun tartiliyorum :)regl dinemi oldugu icin biraz odem yapmis olabilir vucudun. Hadi bakalim yarin guzel hbrlerini bekliyorum.
salataya tuz koydun mu ? ben tuzsuz hiçbirşey yiyemem de![]()
Derhal başlıyorummm![]()
boyun kaç canım ? 70 çok uçuk bi kilo değil rahatça istediğin kiloya gelirsi bence ben napayım 82den başlıyorumben de tuzlusunu yapayım bakalım ben ne kadar vericem. Bu arada şu an tam tamına 70 kiloyum![]()
salataya tuz koydun mu ? ben tuzsuz hiçbirşey yiyemem de![]()
canım bende yapıcam bugün ve yarın ama üst üste 4 5 gün yapmanın zararlı olabilceğini düşünüyorum bi araştır istersen
Bt35 ben senden heyecanliyim sanirim. Uyandim oglusumla ilgilendim hmn actim siteyi. Ama yazmamissin. Bekliorum ins guzel sonuclar yazarsin :)
kızlar bende yeni başlicam diyete ama yaeterli gücü bulamıyorum bugünlede çok gerginim![]()
Vallahi devamlı kabızlık çeken biriyim. Her gün dışarı 1 kere çıkıyorum bu şekilde. Aslında bazı insanlar günde 3-4 kere dışarı çıkıyor ben haftada 1 yapınca mutlu oluyordum. Vallahi ben yapmaya devam edeceğim :) Düşündüğün için çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler
Bt35 ben senden heyecanliyim sanirim. Uyandim oglusumla ilgilendim hmn actim siteyi. Ama yazmamissin. Bekliorum ins guzel sonuclar yazarsin :)