çok emin olmamakla birlikte şöyle bir bilgim var.Dönüşler için sağolun kızlar ama ziyaret günü konusunda katılar,aşırı umutsuzluğa düştüm o konuda. Göztepede 0-6 yaş arasına ziyaret için kaydoldum. Şaka gibi ama 22 Temmuza saat 10:00 olarak randevu verdilerBen hep istediğimiz gibi gidip doya doya vakit geçirebiliriz,bir kaç ay sonra bizim evimize ziyarete de götürebiliriz diye hayal kurardım. Gerçekler öyle değilmiş.
Dönüşler için sağolun kızlar ama ziyaret günü konusunda katılar,aşırı umutsuzluğa düştüm o konuda. Göztepede 0-6 yaş arasına ziyaret için kaydoldum. Şaka gibi ama 22 Temmuza saat 10:00 olarak randevu verdilerBen hep istediğimiz gibi gidip doya doya vakit geçirebiliriz,bir kaç ay sonra bizim evimize ziyarete de götürebiliriz diye hayal kurardım. Gerçekler öyle değilmiş.
Dediğiniz gibi de olabilir ama hem böyle ileri tarih verilmesi hem de yarım saatcik neye yetecek ki. Şaşkınım. Kaç gündür kafamı bu konuya taktım. Şimdi diyelim ben izin aldım gittim,yarım saat onlarla zaman geçirdim. Tekrar nasıl gideceğim,şirket babamın mı sürekli izin versinler. Haftasonları olsa her hafta gidebilir insan.çok emin olmamakla birlikte şöyle bir bilgim var.
sanırım çocukların psikolojisi için yapılıyormuş bu.
çünkü kim giderse gitsin çocuklar umutlanıyorlarmış.birinden duymuştum ordan ayrılırken beni de götür diye ağlayan çocuklar oluyormuş.ve bir defa ziyarete giden bir daha gitmediğinde çok etkilenenler yolunu gözleyenler oluyormuş.
dediğim gibi yine de çok emin değilim bu yüzden yapıyor olabilirler.
Semiha Şakir Çocuk Yuvası da aynı şeyi söyledi,fazla talep varmış,gönüllü açığı yokmuşBende bir hevesle Bahçelievler Şeyh Zayed çocuk yuvasına gitmiştim gönüllü abla olmak için. Hani hemen adım yazılır, kabul edilirim sonra sürekli ziyarete giderim, onlarla arkadaş olurum falan diye düşünüyordum. Kaydımı alan adam bana 490 küsuruncu sıradasın çok gönüllü isteği var ama kapasitemiz dolu demişti. Bana sıra gelene kadar artık kaç yıl geçer bilmiyorumAma daha önce de dediğim gibi darülacezede her hafta ziyaret mümkün o konuda kısıtlama yapmıyorlar ama hafta içi olduğu için çalışanlara ya da okuyanlara çok uygun olmuyor maalesef
sizde haklısınız.ne kadar güzel düşünceleriniz var tebrik ederim.bende bunu çok istemiştim ama dediğim gibi bu kadar katı kurallar olduğunu duyduğumda vazgeçtim.çünkü çalışan insanlarız ve onların belirlediği günler bizlere uymuyor.Dediğiniz gibi de olabilir ama hem böyle ileri tarih verilmesi hem de yarım saatcik neye yetecek ki. Şaşkınım. Kaç gündür kafamı bu konuya taktım. Şimdi diyelim ben izin aldım gittim,yarım saat onlarla zaman geçirdim. Tekrar nasıl gideceğim,şirket babamın mı sürekli izin versinler. Haftasonları olsa her hafta gidebilir insan.
Aynn haklısın, birlikte gitmek isterim bende toplanıp gidebilriz en kısa zamnda :) ama nasıl ayarlayacagz , internetten okmeydanına ait yerin numarasını buldm aradm yanlış dediler, nasıl ulaşıcaz ki?konuyu şimdi okudum gördüm,bende gelmek isterim gitmek isteyen falan olursa eşlik etmeyi isterim uzun zamandır aklımdaydı ama tek gitmeye cesaret edemiyor insan :)
ben kasımpaşa çocuk yuvasını aradım,gelip gün almanız gerekiyor dediler. Yakın zamanda gidip görüşeceğim,bilgiyi burdan veririm:)Aynn haklısın, birlikte gitmek isterim bende toplanıp gidebilriz en kısa zamnda :) ama nasıl ayarlayacagz , internetten okmeydanına ait yerin numarasını buldm aradm yanlış dediler, nasıl ulaşıcaz ki?
ben kasımpaşa çocuk yuvasını aradım,gelip gün almanız gerekiyor dediler. Yakın zamanda gidip görüşeceğim,bilgiyi burdan veririm:)
Hanımlar, uzun zamandır yapmak istediğim bir şeyi bu sene gerçekleştirmek istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlarım varsa beraber huzurevi ve çocuk esirgeme kurumu ziyareti yapalım mı ne dersiniz? Bir de gidenler varsa orada ve sonrasında nasıl duygular yaşadılar? Ben en çok anasız babasız çocukları görünce ne yaparım diye korkuyorum,bu yüzden cesaret edemiyorum.Sizi gördüklerinde birazcık olsun kimsesizliklerini unutuyorlar mı?
Burada daha çok kitle var, en azından 10 dk taşınmasın noluuur
*** 20 Mayıs Çarşamba işten izin alıp 15:00-15:30 arası olan ziyarete katılacağım Allah izin verirse. O gün gelebilecek olanlar bana dönüş yapabilir mi? 1 kişi bile olsa güç alırım,tek gitmek çok zor olacak benim için.Emrullah Turanlı Çocuk Yuvası-Kartal olabilir kızlar.Buluşup yiyecek bir şeyler alabiliriz,evden kek poğaça yapıp götürebiliriz ne dersiniz?
çok iyi ya tamam ozaman haber bekliyorum sizden :)
Ne kadar ilginç bir insansıniz. Bir insana bu kadar takılır mi? Sanal ortam ya hu!Hiç tavsiye etmiyorum arkadaşı size ..
Ne kadar ilginç bir insansıniz. Bir insana bu kadar takılır mi? Sanal ortam ya hu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?