• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber gizp eğlenebileceğim arkadas arıyorum

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
827
574
303
merhaba hanımlar,
31 yasındayım özel sektörde calısıyorum . ''Hadi şuraya cıkalım ''dediğimde benimle cıkabilecek arkadasım cok cok az , bekar olanlarda evlendi zaten
onlarında ya programlarıyla uyusmuyoruz ya da isteksiz oluyorlar . dertleşebileceğim , akıl alabileceğim , beraber takılabileceğimiz arkadas arıyorum .
ilgilenenler lütfen bana ulaşsın :)

Merhaba canım ben de 90 lıyım. 31 oldum demeye dilim varmıyor 😊
İnsan evli olunca programlar farklılaşıyor haliyle. Bende sendenim. Ah İstanbuldaysan bul beni. Kafa dengi oluruz belki 🤗

merhaba hanımlar,
31 yasındayım özel sektörde calısıyorum . ''Hadi şuraya cıkalım ''dediğimde benimle cıkabilecek arkadasım cok cok az , bekar olanlarda evlendi zaten
onlarında ya programlarıyla uyusmuyoruz ya da isteksiz oluyorlar . dertleşebileceğim , akıl alabileceğim , beraber takılabileceğimiz arkadas arıyorum .

Merhaba canım ben de 90 lıyım. 31 oldum demeye dilim varmıyor 😊
İnsan evli olunca programlar farklılaşıyor haliyle. Bende sendenim. Ah İstanbuldaysan bul beni. Kafa dengi oluruz belki 🤗

merhaba hanımlar,
hangi şehir olduğunu yazmamışsınız? bir de seri katil ya da organ mafyası olma ihtimaliniz? :D

Back
X