• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber olduğunuz kişi ya sizden önce birine cok asik olmuşsa?

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?

Oldu ama ben silince tam siliyorum.. Ya onun içinde kaldıysa ?

Ben oldum,beraber olduğum kişiye niye bakayım.
Karşınızdaki için düşündüğünüz şeyleri lütfen önce kendiniz için düşünün ve rahatlayın.
İnsanız biz.Başkasına manyak gibi aşık olup evlenemeyen milyon insan var dünyada.Aşk da insanlığa dair ayrılık da.
Ömür boyu geçmişimle yargılanacaksam başlarım öyle hayata.

Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
O da çok aşık oldu, ben de çok aşık oldum. Gayet normal şeyler bunlar... Aşk ömür boyu, ilki var, sonu yok...

Oldu ama ben silince tam siliyorum.. Ya onun içinde kaldıysa ?

Hiç bir insan hayatına giren kimseyi unutmaz. Sizde dâhil. Eğer sizi aldıysa hayatına zaten daha öncekini silmiştir . böyle düşünerek anca hayatı kendinize zehir edersiniz.

Benim basima bir kere şey geldi ama.. Bni almis onu unutmak için :/ cok Onur kırıcı.

Sizin 2 yıllık erkek arkadaşınız yok mu? Şimdi mi kafayı takmaya başladınız?

Şuan ki beraber olduğunuz kişi mi?
Hayir. Eskisi. Ama suan beraber olduğum kişiyle baska problemlerim var. Ama onu bırakmama sebeplerimin içinde biride bu. Benden önce kimseyi sevmemiş. Ama baskasi girse hayatima belki birini cok sevmiş olacak

Sizin 2 yıllık erkek arkadaşınız yok mu? Şimdi mi kafayı takmaya başladınız?
Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum

elbette atabiliriz. evlenip boşanıp yeniden daha daha cok aşık olanlar var. eger aralarında ki ask devam etse ayrılmazlardı...

Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
Çok yersiz bir korku yani daha doğrusu nerden çıktı bu korku?

Olmayan birşeyin üstüne korkular yaşamak sizi yıpratır ve bazı insanlara katlanmak zorunda kalırsınız o yüzden biran evvel bunu aşın ihtimaller üzerinden hata yapabilirsiniz!!!

cıkabilir tabii. bundan daha normal birşey olamaz. bence siz hiiiç kadın yüzü görmemiş birini bulup sadece sizi sevmesini saglayın..

Hayir. Eskisi. Ama suan beraber olduğum kişiyle baska problemlerim var. Ama onu bırakmama sebeplerimin içinde biride bu. Benden önce kimseyi sevmemiş. Ama baskasi girse hayatima belki birini cok sevmiş olacak

Daha birinden ayrılmadan hayatınıza giricek yeni bir kişinin eski sevgilisini düşünüyorsunuz çok ilginçsiniz :110:

Back
X