Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da çok aşık oldu, ben de çok aşık oldum. Gayet normal şeyler bunlar... Aşk ömür boyu, ilki var, sonu yok...Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Oldu ama ben silince tam siliyorum.. Ya onun içinde kaldıysa ?
Benim basima bir kere şey geldi ama.. Bni almis onu unutmak için :/ cok Onur kırıcı.
Hayir. Eskisi. Ama suan beraber olduğum kişiyle baska problemlerim var. Ama onu bırakmama sebeplerimin içinde biride bu. Benden önce kimseyi sevmemiş. Ama baskasi girse hayatima belki birini cok sevmiş olacakŞuan ki beraber olduğunuz kişi mi?
Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorumSizin 2 yıllık erkek arkadaşınız yok mu? Şimdi mi kafayı takmaya başladınız?
elbette atabiliriz. evlenip boşanıp yeniden daha daha cok aşık olanlar var. eger aralarında ki ask devam etse ayrılmazlardı...Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Çok yersiz bir korku yani daha doğrusu nerden çıktı bu korku?Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
cıkabilir tabii. bundan daha normal birşey olamaz. bence siz hiiiç kadın yüzü görmemiş birini bulup sadece sizi sevmesini saglayın..Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
Hayir. Eskisi. Ama suan beraber olduğum kişiyle baska problemlerim var. Ama onu bırakmama sebeplerimin içinde biride bu. Benden önce kimseyi sevmemiş. Ama baskasi girse hayatima belki birini cok sevmiş olacak