- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.002
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Aslaa bak birçok kişi takmıyor nedense geçmiş geçmişte kalmış gözüyle bakıyor ilişki kurabiliyor o tarz insanla ben hiç öyle değilim acayip takılırım şuan sevgilim yok bir kere oldu zaten onunda geçmişinde kimse yoktu bildiğim kadarıyla (yalancı biri olduğu için birilerinin olmuş olması da ihtimal) ne bileyim aklına felan gelir ben çok kıskanç bir insanım onu geç ona söylediği lafları,sözleri bana söyleyecek onunla yaşadıklarını benimle de yaşayacak bu durum bana biraz el değiştirme gibi geliyor inşallah karşıma öyle biri de çıkmaz:)Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Aslında istese hayatina baskasini sokabilir amaEtrafında başka kimse olmadığı için seninle gibi bu adam. Birinden bi yeşil ışık alsın seni fena halde kıracak potansiyelde. Anında kapıyı gösterir.
Sana böyle davranmasına izin verme.
Yalnızlık böyle bir ilişkiden kat kat daha güzel inan![]()
Senin olmuş sevgilin amaAslaa bak birçok kişi takmıyor nedense geçmiş geçmişte kalmış gözüyle bakıyor ilişki kurabiliyor o tarz insanla ben hiç öyle değilim acayip takılırım şuan sevgilim yok bir kere oldu zaten onunda geçmişinde kimse yoktu bildiğim kadarıyla (yalancı biri olduğu için birilerinin olmuş olması da ihtimal) ne bileyim aklına felan gelir ben çok kıskanç bir insanım onu geç ona söylediği lafları,sözleri bana söyleyecek onunla yaşadıklarını benimle de yaşayacak bu durum bana biraz el değiştirme gibi geliyor inşallah karşıma öyle biri de çıkmaz:)
cevabi kendin vermissin zaten suan senle beraber oyle deliler gibi sevseydi omur boyu onu beklerdi demekki tirt sevmis.seni seviyormu sen ona bak herseyin fazlasi zarar normal sevsin yeterEvet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Ben bir şey anlamadım sizin mevzudan.Aslında istese hayatina baskasini sokabilir ama
töbest. bu ney yahu bir yaşıma daha girdimBenim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
Obsesif komplesif bozukluk mu var sende, 3 yaşındaki bebeler bile ask yasiyor artikEvet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum