Beraber olduğunuz kişi ya sizden önce birine cok asik olmuşsa?

Etrafında başka kimse olmadığı için seninle gibi bu adam. Birinden bi yeşil ışık alsın seni fena halde kıracak potansiyelde. Anında kapıyı gösterir.
Sana böyle davranmasına izin verme.
Yalnızlık böyle bir ilişkiden kat kat daha güzel inan :KK76:

Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?

olabılır?
ben evlenmeyı dusundugum adam tarafından aldatıldım
esımde evlılık arıfesınde oldugu bırıtarafından aldatılmıs

noldu? bırbırıze yollarımız kesıstı evlendık mutluyuz nerdeyse ıyıkı aldatılmısım dıcem sayesınde esım karsıma cıktı :D
velhasıl olabılır boyle seyler... sapık olmasın cımrı olmasın sıddete meyıllı olmasın karaktersız olmasın sen onlara bak

asık olan adam seven adam sevmeyı askı bılıyor demektır sıkıntı yok ;)

Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Aslaa bak birçok kişi takmıyor nedense geçmiş geçmişte kalmış gözüyle bakıyor ilişki kurabiliyor o tarz insanla ben hiç öyle değilim acayip takılırım şuan sevgilim yok bir kere oldu zaten onunda geçmişinde kimse yoktu bildiğim kadarıyla (yalancı biri olduğu için birilerinin olmuş olması da ihtimal) ne bileyim aklına felan gelir ben çok kıskanç bir insanım onu geç ona söylediği lafları,sözleri bana söyleyecek onunla yaşadıklarını benimle de yaşayacak bu durum bana biraz el değiştirme gibi geliyor inşallah karşıma öyle biri de çıkmaz:)

Bundan sonra olmayacağı ne malum? Nasıl öncekini unutamadığını düşünebiliyorsan, her an her şey olabilir. Hiçbir şeyin garantisi yok. Kafana takma.

Eski sevgilisi varken ben yoktum ben varken eski sevgililer yok

Bu şekilde düşün

Bir de ben sildim o silmedi ise diyorsun ama sen de birini anlatırken eski aşkım diyorsun

demek ki yok saymak mümkün değil

Etrafında başka kimse olmadığı için seninle gibi bu adam. Birinden bi yeşil ışık alsın seni fena halde kıracak potansiyelde. Anında kapıyı gösterir.
Sana böyle davranmasına izin verme.
Yalnızlık böyle bir ilişkiden kat kat daha güzel inan :KK76:
Aslında istese hayatina baskasini sokabilir ama

Aslaa bak birçok kişi takmıyor nedense geçmiş geçmişte kalmış gözüyle bakıyor ilişki kurabiliyor o tarz insanla ben hiç öyle değilim acayip takılırım şuan sevgilim yok bir kere oldu zaten onunda geçmişinde kimse yoktu bildiğim kadarıyla (yalancı biri olduğu için birilerinin olmuş olması da ihtimal) ne bileyim aklına felan gelir ben çok kıskanç bir insanım onu geç ona söylediği lafları,sözleri bana söyleyecek onunla yaşadıklarını benimle de yaşayacak bu durum bana biraz el değiştirme gibi geliyor inşallah karşıma öyle biri de çıkmaz:)
Senin olmuş sevgilin ama

erkekler de böyle düşünse ayy o adamı sevmiş böyle konuşmuş şöyle gülüşmüş dese senin hayatına kimse girmeyecek demek ki

Bir de senin eski sevgilin var ama hiç sevgilisi olmamış adam istiyorsun adil mi bu

18-19 yaşında olsam adam da o yaşlarda olsa ve delice sevdiydim ama olmadı yürütemedik filan dese
"meeh ne diyor ya bu?" derim. insanın hayatında her yaşta sevgi aşk filan olabilir tamam da o yaşlarda önce okulun, işin, hayatını düzene koyman vs. lazım. O kadar genç bir insan bi zahmet önce kendi parasını kazanacak işini eline alacak, ondan sonra öye büyüüüük büyüüüük laflar edecek.
25 yaşına geldiğinde aynı adam aynı ilişkiyi "çocuktuk, sevmiştik de kendi çapımızda ama sonra olmadı tabi" gibi laflarla anlatıyor zaten :P çok bilirim böyle olduğunu.
30ları geçtikten sonra ise öyle birine takıldıydım, kaldıydım ,çok derinden yaralandıydım gibi şeyler olmaması gerek. elbette geçmişinde birileri olacaktır. olmasa normal karşılamam mağarada mı yaşamış da kimseye gönül düşürmemiş, ilgi duymamış, sevemememiş, diye düşünürüm. veya kaprisli, sıkıntılı, ters acaip bir tip mi bu neden kimse olmamış, diye düşünürüm. Ama aynı şekilde işte bir kızı 15 sene unutamamış filan olsa, ya bi yürü git takıntılı herif derim.
Gördüğün gibi tek bir cevap yok. Bir ilişki çok iyi gidiyor olsaydı ayrılmazlardı. Ayrılmışlar bitmiş gitmiş. Elbette 3 günde de unutup silip atılamaz ama makul hayat akışı içinde insan geçmişi geçmişte bırakır. önüne bakar. Karakterli bir insandan beklentim budur.

Çok sevmişse biraz tedirgin olurdum açıkçası. Bazı kişiler unutamıyor çünkü. Ama bunu sevdiğiniz kişinin hal ve tavırlarından anlarsınız. Eğer şüpheli hareketler içerisindeyse zaten boşuna yer etmesin kimse hayatınızda.

Yaşla alakalı bence.
30 yaşlarında bir adam benden önce başkasına aşık olmadıysa sıkıntı bence.
Demek ki sevme yeteneği yok adamın diye bırakırım.

cevabi kendin vermissin zaten suan senle beraber oyle deliler gibi sevseydi omur boyu onu beklerdi demekki tirt sevmis.seni seviyormu sen ona bak herseyin fazlasi zarar normal sevsin yeter

İçinde kaldığını nereden biliyorsunuz ?

Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
töbest. bu ney yahu bir yaşıma daha girdim

Obsesif komplesif bozukluk mu var sende, 3 yaşındaki bebeler bile ask yasiyor artik
Acenta alabilecegin tek sey araba onun da montajinda icine biniliyordur herhalde

Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum

Su yaptiginiz cok igrenc bisey farkindamsiniz? Resmen biz burda " eh baskasini seven tehlikeli" dersek el mahkum su anki sevgiliyle devam ediceksiniz gibi sanirim.
Su anki sevgiliniz ikinci secenek oldugunu biliyormu?

Off gercekten yas kac ya?
A mi diyim, B mi diyim?
Sik c diyorum, hic birisini secme.
Sen lutfen sevgili ypma.
Zeka oyunlarina yonel, IQ yukselsin.

Back
X