Beraber olduğunuz kişi ya sizden önce birine cok asik olmuşsa?

Erkek arkadasim yanimda sürekli ama benimle hiç olumlu konuşmuyor :( sürekli senden ne köy olur ne kasaba.. Senin sonun akıl hastahanesi.. Yada istemediğin biriyle evlenip kahrolursun bu gidişle diyo.. Daha az önce ddi kapadim teli :(

Eğer içinde bir şeyler kalmışsa çok fena.
Evlenen herkes evlendiği insana deli divane vurulmuyor sonuçta.
O yüzden seninle beraberse eskiyi silmiştir diye bir şey yok.
Hayat öyle gerektirmiştir çoğu zaman.
O yüzden içine gömüp başka birini almıştır hayatına böyleleri.
Mesela bi erkek arkadaşım daha önce birini çok sevmiş ama kavuşamamışlar. İstediklerini yaşayamamış o kadınla ama sonra başka biriyle evlenmiş ve hala eskinin lafını eder. Evliliğinde mutlu değil. Kendisi söylüyor bunu.
Ama içinde hiçbi şey kalmadan bitirilmişse bir ilişki, o zaman geçmişte ne kadar çok sevmiş olursa olsun korkma. Sorun olmaz.

Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum

yaş kaç yahu?
ihtimaller üzerine mi sürdürüyorsunuz hayatınızı..

ayrıca kendinizi betimleme tarzınıza da sinir oldum.. onu unutmak için beni almış... !

Evet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Olmuş ben de olmuştum ikimizin de platonikmiş
Ama sonuçta ikimiz de unuttuk gitti
Ben unuttum en azından o da unutmuştur inşallah
Düşün düşün kafayu yersin o yüzden karşındakinin unuttum sözüne inanman lazım inanmıyorsan zaten işiniz zor..

Benim ilk hayatima giren insan bana unuttum diyordu ama unutamamis dogum gününde ben ona süprizler yaparken söylemişti :(

Ben hazmedemem. Daha mallesindeki kizlari hazmedemedim :) heleki birini deli gibi aşık olmuş olmasi beynimi kemirirdi herhalde.
ALLAH biliyorda bana eşim gibi birini gondermis. Yoksa kotu bir evliligim olurdu.
Daha hala arkadaşları yuzunden bile bi anda fevrilesiyorum.

Valla ben birine aşık oldum,takıldım kaldım hatta,aylardır silemiyorum.
Yarin oburgun karsima cikacak adam bunu sorun yaparsa s... g.. cevabini alır benden. Asik oldugum adam bende ozel kalır yani hep.

Erkek arkadasim yanimda sürekli ama benimle hiç olumlu konuşmuyor :KK43: sürekli senden ne köy olur ne kasaba.. Senin sonun akıl hastahanesi.. Yada istemediğin biriyle evlenip kahrolursun bu gidişle diyo.. Daha az önce ddi kapadim teli :KK43:
Ayrıl o zaman resmen kendisini sana işliyor!!!
Karşına seni gerçekten seven birisi çıkar merak etme ama bundan bir halt olmaz senin takıntılarını kullanıyor..
Ya onu şutla yada pirim yapmasına izin verme..

Ayrıl o zaman resmen kendisini sana işliyor!!!
Karşına seni gerçekten seven birisi çıkar merak etme ama bundan bir halt olmaz senin takıntılarını kullanıyor..
Ya onu şutla yada pirim yapmasına izin verme..
Aslinda her daim yanimda :( gel derim gelir.. Vs :( haksixlikta etmek istemiyorum of :(

Aslinda her daim yanimda :KK43: gel derim gelir.. Vs :KK43: haksixlikta etmek istemiyorum of :KK43:
O zaman pirim verip durma vazgeçilebilecek bir adam olduğunu hatırlat seni işlemesine izin verme ondan sonrada mutlu olabileceğini o tarz konuşmalar yapmamasını söyle.

Erkek arkadasim yanimda sürekli ama benimle hiç olumlu konuşmuyor :KK43: sürekli senden ne köy olur ne kasaba.. Senin sonun akıl hastahanesi.. Yada istemediğin biriyle evlenip kahrolursun bu gidişle diyo.. Daha az önce ddi kapadim teli :KK43:

Sen bu hakaretleri niye kabul ediyorsun ki panpa? Sorun başkasını sevmesi değil seni sevmemesi bence. Y.vşak kimsin böyle konuşuyorsun de engelle her yerden sonra bas tekmeyi geç.

Neden seni sevmeyen biriylesin ki?

O zaman pirim verip durma vazgeçilebilecek bir adam olduğunu hatırlat seni işlemesine izin verme ondan sonrada mutlu olabileceğini o tarz konuşmalar yapmamasını söyle.
Ben ona sürekli ailemi.. Olumsuz yönlerimi.. Ailemle kavgalari.. Aile içindeki kavgalari akliniza gelebilecek ne varsa herşeyi anlattım ondan böyle bence :(

Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum

Ne?!?

Çıkarsa çıksın almazsın olur biter. Bunu niye düşünüyorsun ki?

teli kapatıp bir daha acma bile adama bak kendi neki sana boyle laflar ediyor madem begenmiyor pasazade gitsin daha iyisini bulsun bir adam sevgilisine istemedigin biriyle evlenir kahrolursun dermi yahu

Back
X