Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
Olmuş ben de olmuştum ikimizin de platonikmişEvet hanimlar bu benim icin cok büyük bir olay.. Beraber olduğunuz kişi sizden önce birini deliler gibi sevmişse.. Ona cok asik olmussa. Bunu aklınızdan atabilir miydiniz?
Ayrıl o zaman resmen kendisini sana işliyor!!!Erkek arkadasim yanimda sürekli ama benimle hiç olumlu konuşmuyorsürekli senden ne köy olur ne kasaba.. Senin sonun akıl hastahanesi.. Yada istemediğin biriyle evlenip kahrolursun bu gidişle diyo.. Daha az önce ddi kapadim teli
![]()
Aslinda her daim yanimdaAyrıl o zaman resmen kendisini sana işliyor!!!
Karşına seni gerçekten seven birisi çıkar merak etme ama bundan bir halt olmaz senin takıntılarını kullanıyor..
Ya onu şutla yada pirim yapmasına izin verme..
O zaman pirim verip durma vazgeçilebilecek bir adam olduğunu hatırlat seni işlemesine izin verme ondan sonrada mutlu olabileceğini o tarz konuşmalar yapmamasını söyle.Aslinda her daim yanimdagel derim gelir.. Vs
haksixlikta etmek istemiyorum of
![]()
Erkek arkadasim yanimda sürekli ama benimle hiç olumlu konuşmuyorsürekli senden ne köy olur ne kasaba.. Senin sonun akıl hastahanesi.. Yada istemediğin biriyle evlenip kahrolursun bu gidişle diyo.. Daha az önce ddi kapadim teli
![]()
Ben ona sürekli ailemi.. Olumsuz yönlerimi.. Ailemle kavgalari.. Aile içindeki kavgalari akliniza gelebilecek ne varsa herşeyi anlattım ondan böyle benceO zaman pirim verip durma vazgeçilebilecek bir adam olduğunu hatırlat seni işlemesine izin verme ondan sonrada mutlu olabileceğini o tarz konuşmalar yapmamasını söyle.
Benim erkek arkadasimin degil sorun. O benden önce kimseyi o kadar sevmemiş. Ama sorunlarimiz var. Ondan ayrilirsam belki karsima benden önce birini cok sevmiş biri cikacak ondan korkuyorum
Manyaklik isteNe?!?
Çıkarsa çıksın almazsın olur biter. Bunu niye düşünüyorsun ki?
teli kapatıp bir daha acma bile adama bak kendi neki sana boyle laflar ediyor madem begenmiyor pasazade gitsin daha iyisini bulsun bir adam sevgilisine istemedigin biriyle evlenir kahrolursun dermi yahuErkek arkadasim yanimda sürekli ama benimle hiç olumlu konuşmuyorsürekli senden ne köy olur ne kasaba.. Senin sonun akıl hastahanesi.. Yada istemediğin biriyle evlenip kahrolursun bu gidişle diyo.. Daha az önce ddi kapadim teli
![]()
İpleri vermişsin eline seni sorunlarından vurmaya çalışıyor mantıklı olun ve gereğini yapın!Ben ona sürekli ailemi.. Olumsuz yönlerimi.. Ailemle kavgalari.. Aile içindeki kavgalari akliniza gelebilecek ne varsa herşeyi anlattım ondan böyle bence![]()
bir adam sevgilisine istemedigin biriyle evlenir kahrolursun dermi yahu