merhaba , şifa olsun diyelim. ben 10 gün içtim yumurtalama döneminde beklemedeyim :) bakalım ilk defa yaptım:)Kızlar merhaba soğan kürüne başlıyorum sizde başlamayı düşünüyorsaniz benimle beraber birbirimize destek olarak mutlu sonuca ulaşabilirsiniz..2 çocuğum var ikisinede bu kür sayesinde hamile kaldım şimdi 3. De yine yeni yeniden deniyoruz bakalım umarım yine aynı sonuca ulaşırım bugün birinci gün adetim dün bitti bugün başladım bakalım 15 gün içeceğim sizde benimde denemek isterseniz katılabilirsiniz tadı kötü ama burnumu tıkayarak içiyorum kokusunu almamak için
İnşallah ilk ayda kalırsın o zman cnm ben ilk hamilelik de ilk kulladigim ay kaldım ikinci hamilelik de kulladikdan sonra ikinci ayında kaldım etkili bir kür bakalım bu seferki sonucunuda beraber göreceğiz yine etki eder umarimmerhaba , şifa olsun diyelim. ben 10 gün içtim yumurtalama döneminde beklemedeyim :) bakalım ilk defa yaptım:)
Olur olur Allah'ın izniyle çoğu kişi bunla hamile kaldı rahmi çok güzel temizliyor akintiniz olabilir benimde yaptığımda olmuştu rahim temizleniyor bende kist falanda yoktu ama yinede yapmıştım o zamanlar ve etkisini gördüm iki kere hamile kaldım bunla tabi önce Allah istedi vesile oldubende ikinci cocuk için denedim. ama 1 yıldır olmadı belki böyle olur nasip kısmet:)
ben reglinin 5. günü yaptım 10 devam ettim yumurtalama döneminde bıraktım. devam etmeli miydim emin olamadım. regli olursam yine yapacağım.
fakat sabah akşam yapamadım çalışıyorum diye sadece akşamları yaptım. aynen inşllah allah nasip ederse her şey olur.
Evet aç karnına içiliyor düzenli yaparsanız etkisini görürsünüz ama her ay yapmayın ben ztn kullandığım ilk ay hamile kalmıştım 15 gün içmiştim o zamanAç karna mı içiyorsunuz? ben de 2 ay önce yapmıştım. pcos um. içtiğim zaman adetim tam gününde gelmişti. ama çalıştığım için yapmak falan zor oluyor birtek akşamları içebiliyordum.
Evet bende aynı ilk ay kalmıştım bakalım bugün içtim bu ay kalacakmiyim merak ediyorumÇok sık yapıldığı takdirde rahimde incelmeye sebep verir.
Adet bittikten 2 gün sonra başlanmalı kesintisiz 15 gün yapılmalı sabah akşam
Saraçoğlunu dinleyin birebir uygulayın
Bende soğan kürüyle ilk oğluma hamile kaldım
Vallahi ben adet bitti ertesi gün başladım adet bittikden sonra başlanmalı diyor çünkü adeti söktürücü özellik var o yüzden kanama durdukdan sonra başlanıyor diye düşünüyorum..ben kullandığım ilk ayda kalmıştım yumurtlamaya zararı olduğunu düşünmüyorum olsa ztn kalamazdim tabi denemek lazım herkezde aynı etki olurmu yararmi bilemiyorum ama çoğu kişi bu kürle kalmisAaaa bunun olayı nedir ya rahim temizliği için değil mi bu reglden sonra 15 gün yumurtlama dönemi için risk değil midir link atabilir misiniz
Bugün ikici gün ictim şimdi evet aynı zamanda grip içinde iyimis Eylül Ekim gibi için kolay hasta olmanizida engeller diyor ben çok grip oluyorum onada etki eder umarım şifa olsun hepimizeEvet çok iyi sağlıklı iyi yapiyurusnuz için şifa olsun inşallah bende 5 gün sonra kan verecek olursam belli olsun varmi yokmu icecem bu ay inşallah Allah büyüktür ya kafayı bu siteyle bozdumeşim.bilse kızar bana stres için
Kızlar merhaba soğan kürüne başlıyorum sizde başlamayı düşünüyorsaniz benimle beraber birbirimize destek olarak mutlu sonuca ulaşabilirsiniz..2 çocuğum var ikisinede bu kür sayesinde hamile kaldım şimdi 3. De yine yeni yeniden deniyoruz bakalım umarım yine aynı sonuca ulaşırım bugün birinci gün adetim dün bitti bugün başladım bakalım 15 gün içeceğim sizde benimde denemek isterseniz katılabilirsiniz tadı kötü ama burnumu tıkayarak içiyorum kokusunu almamak için
Yok bende pcos cnmRegl 2 gün önce bitti yarın başlıyorum bende soğan kürüne. Sizde pkos var mıydı?
Evet adet bitimi başlanıyor internette İbrahim Saraçoğlu anlattığına göre bide hamile olmadığınizdan emin olun zarar verebilir çünkü adet söktürücü olarak da içenler var bunuArkadaşlar merhaba, soğan kürü folikul kistine iyi gelir mi sizce? Şuan gebe değilim eminim bundan regle 5 gün var, illa ki adet bitimi mi başlamak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?