• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber yaşama teklifi

Hayır arkadaşın bunu tekli etmesi ayrı ama eşinizin de buna olumlu bakıpta size sorması ayrı.... benim bile aklıma kötü kötü şeyler geliyor... bu nasıl arkadaşlık :D

Olabilir destek amacli teklif etmis olabilir.. maddi harcamalar giderler icin filan
Öyle olsa durum daha mı makul olur. Evet arkadaşı iflas etmiş, çok borcu var. Eşimde ailem yüzünden iflasın eşiğinde. İkisi de maddi bunalım içinde. Birbirlerine destek olacaklarını, masraflarının azalacağını düşünmüşler. Böyle bakınca nasıl anlaşılıyor?

Gerçekten oldukça tuhaf. En yakininiz eve geldiğinde bile belli bir süre sonra rahatsız oluyoruz. Bu durum bana normal gelmedi..

"Ev üstüne ev olmaz:KK59:ayrı eve çıkın "deyin:süslü:

Haydi itiraf edin. Malum sözlük yazarlarındansınız değil mi? Erkek olmanız da kuvvetle muhtemel. Tüm konularınız ağır troll. :süslü:

Konudaki durum çok farklı bu sebeple mesajımı silmek zorundayım yoksa mesajım farklı yerlere çekilecek.

Pes derim.

Elin adamının benım evımde ne işi var.
Yerı gelıyo donla dolaşıyorum . Rahat edemez insan be sakın öyle bır işe kalkışmayın.

Aklıma kötu kötu seyler geldı söylım

Eşiniz hala bu adamla arkadaşlığını devam edıyorsa ona da PES! ...
Değişik fantezilerin kurbanı olmayın :kusmuk:

harbiden haa nasıl fanteziler varmış :skandal:

Back
X