• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber yaşama teklifi

Yok zannettiğiniz gibi değil! :KK70:
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz. :110:eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Bu isin iconde baska bir is var. Burnuma kotu kokular geldi :)))

Eşim tuhaf, di mi kızlar :KK64:
Yok canım çok doğall.
Ne var sankıı aaaa
Sadce arkadaşarıyla aynı evde yaşıcak .
Yeri gelcek adamın karısını banyodan çıkarken görcek , yerı gelcek sen banyodan çıkarken adam senı görcek .

Çok normal . :işsiz:

Bizimle biraz dalga geçiyor olabılırmısınız ?
Yaşınız profilinizdeki yaş mı ?

Yav hadi arkadaşını geçtim, eşiniz arkadaşına "Ne diyorsun birader" diyeceğine bunu mantıklı bulup size mi sordu? Çok tuhaf. Swinger fantezisi falan olabilir mi eşinizde, ciddi soruyorum bunu.
Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?

siz eşinle zaten ayrı odalarda takılıyodunuz, konuşmuyosunuz evli gibi değilsiniz. o yüzden bana çok anormal gelmedi :KK45:

Yok canım çok doğall.
Ne var sankıı aaaa
Yeri gelcek adamın karısını banyodan çıkarken görcek , yerı gelcek sen banyodan çıkarken adam senı görcek .

Yok vallahi dalga geçmiyorum. Profilimdeki bilgi doğrudur.

Yok canım çok doğall.
Ne var sankıı aaaa

Belki banyoya birlikte girerler :KK45:

Zanetmem ya...daha çok salaklık gibi! Arkadaşına hep yakın olacağını düşünüyor olabilir böylelikle. Safmı dır nedir?

Valla bilemedim. Devir saflık devri değil artık. Yani aynı sitede oturalım falan demiş olsa eyvallah da... Eşinizde olmasa bile arkadaşta böyle bir durum var belli ki. Yüz bulup herkese teklif edilemeyecek bir şey bu. Yemin ederim adamı vururlar benim karımda gözün mü var diye, Türkiye burası.

Yok zannettiğiniz gibi değil! :KK70:
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz. :110:eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Oha!

Eşine bunu teklif edecek kadar genişliğe, eşin nasıl izin vermiş?

Burnuma pis kokular geliyor.

Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz.
E eşinizle evli gibi değilsiniz ki zaten.
Bu soruyu sormakla da tüy dikmiş.

Back
X